30
4 dages holdbarhed
Kylling i "god sovs" med frisk pasta
Perfekt for sovseelskere. Kyllingen simrer i flødesauce med stødt og frisk koriander, og serveres med frisk pasta og grønne bønner. MUMS!
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- æg,
- selleri,
- svovldioxid
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Olie
- Salt
- Peber
Det skal du bruge
Kyllingeoverlår
700 g
Hønsebouillon (Selleri)
½ terning
Citron
½ stk
Stødt koriander
½ tsk
Hvidvin (Svovldioxid)
½ dl
Solo hvidløg
⅔ stk
Grønne bønner
150 g
Koriander
1 drys
Frisk pasta (Æg, Gluten, Hvede)
250 g
Madlavningsfløde (Laktose)
1½ dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 1019 kcal
- Fedt 43 g
- Kulhydrater 73 g
- Protein 84 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Varm olie op i en gryde eller sauterpande. Kom kyllingeoverlårene i og steg dem gyldne på begge sider, krydr med salt og peber. Dæmp varmen. Kog vand til bouillon.
- Opløs ½ bouillonterning i 1½ dl kogende vand. Tilsæt bouillon, 2 spsk citronsaft, ½ tsk stødt koriander, ½ dl hvidvin og ⅔ presset solo hvidløg. Lad kyllingen simre under låg i ca. 20 min.
- Nip bønnerne og kog dem 6-7 min. i rigeligt vand. Skyl og hak de friske koriander.
- Kog den 250 g frisk pasta efter anvisningen på pakken sammen med bønnerne de sidste minutter.
- Tag kyllingestykkerne op og hold dem varme. Tilsæt 1½ dl fløde og hakkede koriander. Bring saucen i kog. Smag til med salt og peber og evt citronsaft.
- Læg kyllingestykkerne tilbage i saucen og server med frisk pasta og bønner.