Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
XtraRet

Kylling i "god sovs" med frisk pasta

(baseret på 322 kunders bedømmelse)

Ingredienser

700 g kyllingeoverlår
Salt og peber
½ spsk olie til stegning
½ tsk stødt koriander
2 spsk citronsaft
2 fed hvidløg / 2/3 solo
2½ dl bouillon (½ terning+2½ dl kogende vand)
½ dl hvidvin
1½ dl madlavningsfløde 8%
250 g frisk pasta fettucine 
150 g grønne bønner
Frisk koriander

Ingredienser

900 g kyllingeoverlår
Salt og peber
½ spsk olie til stegning
½ tsk stødt koriander
2 spsk citronsaft
2 fed hvidløg / 2/3 solo
2½ dl bouillon (½ terning+2½ dl kogende vand)
½ dl hvidvin
1½ dl madlavningsfløde 8%
250 g frisk pasta fettucine
150 g grønne bønner
Frisk koriander

Ingredienser

900 g kyllingeoverlår
Salt og peber
½ spsk olie til stegning
3/4 tsk stødt koriander
3 spsk citronsaft
3 fed hvidløg / 1 solo
4½ dl bouillon (1 terning+4½ dl kogende vand)
½ dl hvidvin
2 dl madlavningsfløde 8%
250 g frisk pasta fettucine 
125 g frisk fettucine m. spinat
225 g grønne bønner
Frisk koriander

Ingredienser

1200 g kyllingeoverlår
Salt og peber
½ spsk olie til stegning
3/4 tsk stødt koriander
3 spsk citronsaft
3 fed hvidløg / 1 solo
4½ dl bouillon (1 terning+4½ dl kogende vand)
½ dl hvidvin
2 dl madlavningsfløde 8%
250 g frisk pasta fettucine
125 g frisk fettucine m. spinat
225 g grønne bønner
Frisk koriander

Ingredienser

1200 g kyllingeoverlår
Salt og peber
1 spsk olie til stegning
1 tsk stødt koriander
4 spsk citronsaft
4 fed hvidløg / 1 1/3 solo
5 dl bouillon (1 terning+5 dl kogende vand)
1 dl hvidvin
2½ dl madlavningsfløde 8%
250 g frisk pasta fettucine 
250 g frisk pasta fettucine m. spinat
300 g grønne bønner
Frisk koriander

Ingredienser

1800 g kyllingeoverlår
Salt og peber
1 spsk olie til stegning
1 tsk stødt koriander
4 spsk citronsaft
4 fed hvidløg / 1 1/3 solo
5 dl bouillon (1 terning+5 dl kogende vand)
1 dl hvidvin
2½ dl madlavningsfløde 8%
250 g frisk pasta fettucine
250 g frisk pasta fettucine m. spinat
300 g grønne bønner
Frisk koriander

Ingredienser

1800 g kyllingeoverlår
Salt og peber
1½ spsk olie til stegning
1½ tsk stødt koriander
6 spsk citronsaft
6 fed hvidløg / 2 solo
7-8 dl bouillon (2 terninger+8 dl kogende vand)
1½ dl hvidvin
4 dl madlavningsfløde 8%
250 g frisk pasta fettucine 
500 g frisk pasta fettucine med spinat
450 g grønne bønner
Frisk koriander

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Varm olie op i en gryde eller sauterpande. Kom kyllingeoverlårene i og steg dem gyldne på begge sider, krydr med salt og peber. Dæmp varmen.
  2. Tilsæt bouillon, citronsaft, stødt koriander, hvidvin og presset hvidløg. Lad kyllingen simre under låg i ca 20 min.
  3. Nip bønnerne og kog dem 6-7 min.  i rigeligt vand. Skyl og hak de friske koriander.
  4. Kog den friske pasta efter anvisningen på pakken sammen med bønnerne de sidste minutter.
  5. Tag kyllingestykkerne op og hold dem varme. Tilsæt fløde og hakkede friske koriander. Bring saucen i kog. Smag til med salt og peber og evt citronsaft.
  6. Læg kyllingestykkerne tilbage i saucen og server med frisk pasta og bønner.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Varm olie op i en gryde eller sauterpande. Kom kyllingeoverlårene i og steg dem gyldne på begge sider, krydr med salt og peber. Dæmp varmen.
  2. Tilsæt bouillon, citronsaft, stødt koriander, hvidvin og presset hvidløg. Lad kyllingen simre under låg i ca 20 min.
  3. Nip bønnerne og kog dem 6-7 min.  i rigeligt vand. Skyl og hak de friske koriander.
  4. Kog den friske pasta efter anvisningen på pakken sammen med bønnerne de sidste minutter.
  5. Tag kyllingestykkerne op og hold dem varme. Tilsæt fløde og hakkede friske koriander. Bring saucen i kog. Smag til med salt og peber og evt citronsaft.
  6. Læg kyllingestykkerne tilbage i saucen og server med frisk pasta og bønner.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Varm olie op i en gryde eller sauterpande. Kom kyllingeoverlårene i og steg dem gyldne på begge sider, krydr med salt og peber. Dæmp varmen.
  2. Tilsæt bouillon, citronsaft, stødt koriander, hvidvin og presset hvidløg. Lad kyllingen simre under låg i ca 20 min.
  3. Nip bønnerne og kog dem 6-7 min. i rigeligt vand. Skyl og hak de friske koriander.
  4. Kog den friske pasta efter anvisningen på pakken sammen med bønnerne de sidste min.
  5. Tag kyllingestykkerne op og hold dem varme. Tilsæt fløde og hakkede friske koriander. Bring saucen i kog. Smag til med salt og peber og evt citronsaft.
  6. Læg kyllingestykkerne tilbage i saucen og server med frisk pasta og bønner.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Varm olie op i en gryde eller sauterpande. Kom kyllingeoverlårene i og steg dem gyldne på begge sider, krydr med salt og peber. Dæmp varmen.
  2. Tilsæt bouillon, citronsaft, stødt koriander, hvidvin og presset hvidløg. Lad kyllingen simre under låg i ca 20 min.
  3. Nip bønnerne og kog dem 6-7 min.  i rigeligt vand. Skyl og hak de friske koriander.
  4. Kog den friske pasta efter anvisningen på pakken sammen med bønnerne de sidste minutter.
  5. Tag kyllingestykkerne op og hold dem varme. Tilsæt fløde og hakkede friske koriander. Bring saucen i kog. Smag til med salt og peber og evt citronsaft.
  6. Læg kyllingestykkerne tilbage i saucen og server med frisk pasta og bønner.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Varm olie op i en gryde eller sauterpande. Kom kyllingeoverlårene i og steg dem gyldne på begge sider, krydr med salt og peber. Dæmp varmen.
  2. Tilsæt bouillon, citronsaft, stødt koriander, hvidvin og presset hvidløg. Lad kyllingen simre under låg i ca 20 min.
  3. Nip bønnerne og kog dem 6-7 min. i rigelilgt vand. Skyl og hak de friske koriander.
  4. Kog den friske pasta efter anvisningen på pakken sammen med bønnerne de sidste min.
  5. Tag kyllingestykkerne op og hold dem varme. Tilsæt fløde og hakkede friske koriander. Bring saucen i kog. Smag til med salt og peber og evt citronsaft.
  6. Læg kyllingestykkerne tilbage i saucen og server med frisk pasta og bønner.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Varm olie op i en gryde eller sauterpande. Kom kyllingeoverlårene i og steg dem gyldne på begge sider, krydr med salt og peber. Dæmp varmen.
  2. Tilsæt bouillon, citronsaft, stødt koriander, hvidvin og presset hvidløg. Lad kyllingen simre under låg i ca 20 min.
  3. Nip bønnerne og kog dem 6-7 min.  i rigeligt vand. Skyl og hak de friske koriander.
  4. Kog den friske pasta efter anvisningen på pakken sammen med bønnerne de sidste minutter.
  5. Tag kyllingestykkerne op og hold dem varme. Tilsæt fløde og hakkede friske koriander. Bring saucen i kog. Smag til med salt og peber og evt citronsaft.
  6. Læg kyllingestykkerne tilbage i saucen og server med frisk pasta og bønner.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Varm olie op i en gryde eller sauterpande. Kom kyllingeoverlårene i og steg dem gyldne på begge sider, krydr med salt og peber. Dæmp varmen.
  2. Tilsæt bouillon, citronsaft, stødt koriander, hvidvin og presset hvidløg. Lad kyllingen simre under låg i ca 20 min.
  3. Nip bønnerne og kog dem 6-7 min.  i rigeligt vand. Skyl og hak de friske koriander.
  4. Kog den friske pasta efter anvisningen på pakken sammen med bønnerne de sidste minutter.
  5. Tag kyllingestykkerne op og hold dem varme. Tilsæt fløde og hakkede friske koriander. Bring saucen i kog. Smag til med salt og peber og evt citronsaft.
  6. Læg kyllingestykkerne tilbage i saucen og server med frisk pasta og bønner.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3124 kJ (747 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 889 212 28
Kulhydrat 1163 278 37
Fedt 1072 256 34

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu