Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
RetNemt - Special

Nordafrikansk kotelet med tabouleh — og stegte bananer

(baseret på 36 kunders bedømmelse)

Ingredienser

Nordafrikansk kotelet:
2 svinekoteletter m. skaft og fedtkant
½ spsk afrikansk krydderiblanding
½ spsk olivenolie
½ fed hvidløg / 1/4 solo
½ spsk smør
Salt
Olie til stegning
Tabouleh:
175 g couscous
3 dl hønsebouillon (½ terning+3 dl kogende vand)
1 platanbanan
½ dl saltede peanuts
½ spsk smør
½ salatløg
Kruspersille
Mynte
1/4 agurk
½ fed hvidløg / 1/3 solo
1/4 chili (brug mere hvis du kan lide det stærkt)
Saft af 1/4 citron
1 spsk olivenolie
Salt og peber
Korianderpesto:
Frisk koriander
1½ dl kruspersille
1 fed hvidløg / 1/4 solo
1½-2 spsk saltede peanuts
2 spsk revet parmesan
½ dl olivenolie
Salt



Ingredienser

Nordafrikansk kotelet:
3 svinekoteletter m. skaft og fedtkant
2 tsk afrikansk krydderiblanding
3/4 spsk olivenolie
1 fed hvidløg / 1/3 solo
2 tsk smør
Salt
Olie til stegning
Tabouleh:
275 g couscous
4½ dl hønsebouillon (1 terning+4½ dl kogende vand)
2 platanbanan
3/4 dl saltede peanuts
2 tsk smør
½ salatløg
Kruspersille
Mynte
½ agurk
1 fed hvidløg / 1/3 solo
½ chili 
Saft af ½ citron
1½ spsk olivenolie
Salt og peber
Korianderpesto:
Frisk koriander
2 dl kruspersille
1 fed hvidløg /  1/3 solo
2½ spsk saltede peanuts
3 spsk revet parmesan
3/4 dl olivenolie
Salt



Ingredienser

Nordafrikansk kotelet:
4 svinekoteletter m. skaft og fedtkant
1 spsk afrikansk krydderiblanding
1 spsk olivenolie
1 fed hvidløg / 1/3 solo
1 spsk smør
Salt
Olie til stegning
Tabouleh:
350 g couscous
6 dl hønsebouillon (1 terning+6 dl kogende vand)
2 platanbananer
1 dl saltede peanuts
1 spsk smør
1 salatløg
Kruspersille
Mynte
½ agurk
1 fed hvidløg / 1/3 solo
½ chili (brug mere hvis du kan lide det stærkt)
Saft af ½-1 citron
2 spsk olivenolie
Salt og peber
Korianderpesto:
Frisk koriander
2½ dl kruspersille
1 fed hvidløg / 1/3 solo
½ dl saltede peanuts
½ revet parmesan
1 dl olivenolie
Salt



Tilberedning – ca. 50 min.

  1. Rør krydderiblanding og olivenolie sammen i en lille skål. Rids fedtkanten på kødet og smør krydderi-marinaden på overalt og drys salt på. Lad kødet marinere ved stuetemperatur ca. 20 min.
  2. Bring 3 dl vand i kog og opløs bouillonterningen heri. Kom Couscous i en skål og overhæld couscoussen med lun hønsefond og rør rundt. Træk herefter film over skålen og lad couscoussen stå og trække 20 min. ved stuetemperatur. Couscoussen er færdig, når fonden er opsuget og de små korn er møre.
  3. Til tabouleh: Skær skrællen af bananen og skær dem i små tern, brus smør op på en pande og rist bananerne heri. Skræl agurken, skrab kernerne ud med en teske og skær også denne i små tern. Hak chilien fint og peanuts groft. Pil og knus hvidløg, hak salatløg, mynteblade og 1/3 af persillen fint
  4. Pil og flæk et hvidløgsfed. Varm en stegepande godt op og kom en smule olie på. Sæt kødet på højkant på fedtsiden, og steg dette gyldent og sprødt. Steg herefter kødet ved middelvarme på hver side 3 - 4 min. Tag kødet af panden, kom smør på panden, lad det bruse op og tilsæt hvidløg og vend kødet heri. Lad herefter kødet trække i et par minutter – helst på en rist.
  5. Vend nu bananer, agurk, salatløg, hvidløg, chili, persille, mynte og peanuts op i couscoussen. Smag herefter salaten til med olivenolie, citronsaft samt salt og peber. Den må herefter ikke opbevares på køl.
  6. Til korianderpesto: Riv parmesanen. Kom korianderblade, persilleblade, hvidløgsfed, peanuts, parmesan og olie op i en blender og blend det i 1 minut. Kom herefter pestoen i en skål og smag den til med salt. Server koteletterne med tabouleh og pesto.

Tilberedning – ca. 50 min.

  1. Rør krydderiblanding og olivenolie sammen i en lille skål. Rids fedtkanten på kødet og smør krydderi-marinaden på overalt og drys salt på. Lad kødet marinere ved stuetemperatur ca. 20 min.
  2. Bring 4½ dl vand i kog og opløs bouillonterningen heri. Kom Couscous i en skål og overhæld couscoussen med lun hønsefond og rør rundt. Træk herefter film over skålen og lad couscoussen stå og trække 20 min. ved stuetemperatur. Couscoussen er færdig, når fonden er opsuget, og de små korn er møre.
  3. Til tabouleh: Skær skrællen af bananen og skær dem i små tern, brus smør op på en pande og rist bananerne heri. Skræl agurken, skrab kernerne ud med en teske og skær også denne i små tern. Hak chilien fint og peanuts groft. Pil og knus hvidløg, hak salatløg, mynteblade og 1/3 af persillen fint
  4. Pil og flæk et hvidløgsfed. Varm en stegepande godt op og kom en smule olie på. Sæt kødet på højkant på fedtsiden, og steg dette gyldent og sprødt. Steg herefter kødet ved middelvarme på hver side 3 - 4 min. Tag kødet af panden, kom smør på panden, lad det bruse op og tilsæt hvidløg og vend kødet heri. Lad herefter kødet trække i et par minutter – helst på en rist.
  5. Vend nu bananer, agurk, salatløg, hvidløg, chili, persille, mynte og peanuts op i couscoussen. Smag herefter salaten til med olivenolie, citronsaft samt salt og peber. Den må herefter ikke opbevares på køl.
  6. Til korianderpesto: Riv parmesanen. Kom korianderblade, persilleblade, hvidløgsfed, peanuts, parmesan og olie op i en blender og blend det i 1 minut. Kom herefter pestoen i en skål og smag den til med salt. Server koteletterne med tabouleh og pesto.

Tilberedning – ca. 50 min.

  1. Rør krydderiblanding og olivenolie sammen i en lille skål. Rids fedtkanten på kødet og smør krydderi-marinaden på overalt og drys salt på. Lad kødet marinere ved stuetemperatur ca. 20 min.
  2. Bring 6 dl vand i kog og opløs bouillonterningen heri. Kom Couscous i en skål og overhæld couscoussen med lun hønsefond og rør rundt. Træk herefter film over skålen og lad couscoussen stå og trække 20 min. ved stuetemperatur. Couscoussen er færdig, når fonden er opsuget, og de små korn er møre.
  3. Til tabouleh: Skær skrællen af bananerne og skær dem i små tern, brus smør op på en pande og rist bananerne heri. Skræl agurken, skrab kernerne ud med en teske og skær også denne i små tern. Hak chilien fint og peanuts groft. Pil og knus hvidløg, hak salatløg, mynteblade og 1/3 af persillen fint
  4. Pil og flæk et hvidløgsfed. Varm en stegepande godt op og kom en smule olie på. Sæt kødet på højkant på fedtsiden, og steg dette gyldent og sprødt. Steg herefter kødet ved middelvarme på hver side 3 - 4 min. Tag kødet af panden, kom smør på panden, lad det bruse op og tilsæt hvidløg og vend kødet heri. Lad herefter kødet trække i et par minutter – helst på en rist.
  5. Vend nu bananer, agurk, salatløg, hvidløg, chili, persille, mynte og peanuts op i couscoussen. Smag herefter salaten til med olivenolie, citronsaft samt salt og peber. Den må herefter ikke opbevares på køl.
  6. Til korianderpesto: Riv parmesanen. Kom korianderblade, persilleblade, hvidløgsfed, peanuts, parmesan og olie op i en blender og blend det i 1 minut. Kom herefter pestoen i en skål og smag den til med salt. Server koteletterne med tabouleh og pesto.

Næringsindhold pr. person

Energi: 4351 kJ (1040 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 2045 489 47
Kulhydrat 1566 374 36
Fedt 740 177 17

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu