Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar fragten
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
RetSpændende

Græske kefethes — med salat

(baseret på 843 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g hakket kalv/svin
1 løg
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
Friske krydderurter
1 tomat
½ æg
2 tsk vineddike
Salt og peber
2 spsk olie til stegning
Salat:
Salat
2 tomater
1 peberfrugt
½ agurk
50 g salatost (feta-type)
Tilbehør:
Groft brød

Ingredienser

450 g hakket kalv/svin
1 løg
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
Friske krydderurter
1 tomat
½ æg
2 tsk vineddike
Salt og peber
2 spsk olie til stegning
Salat:
Salat
2 tomater
1 peberfrugt
½ agurk
50 g salatost (feta-type)
Tilbehør:
Groft brød

Ingredienser

450 g hakket kalv/svin
1 løg
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
Friske krydderurter
1½ tomat
3/4 æg
1 spsk vineddike
Salt og peber
3 spsk olie til stegning
Salat:
Salat
2½ tomater
1 peberfrugt
1 agurk
75 g salatost (feta-type)
Tilbehør:
Groft brød

Ingredienser

600 g hakket kalv/svin
1 løg
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
Friske krydderurter
1½ tomat
3/4 æg
1 spsk vineddike
Salt og peber
3 spsk olie til stegning
Salat:
Salat
2½ tomater
1 peberfrugt
1 agurk
75 g salatost (feta-type)
Tilbehør:
Groft brød

Ingredienser

600 g hakket okse/svin
1-2 løg
4 fed hvidløg / 1 1/3 solo hvidløg
Friske krydderurter
2 tomater
1 æg
4 tsk vineddike
Salt og peber
4 spsk olie til stegning
Salat:
Salat
3 tomater
2 peberfrugter
1 agurk
100 g salatost (feta-type)
Tilbehør:
Groft brød

Ingredienser

900 g hakket okse/svin
1-2 løg
4 fed hvidløg / 1 1/3 solo hvidløg
Friske krydderurter
2 tomater
1 æg
4 tsk vineddike
Salt og peber
4 spsk olie til stegning
Salat:
Salat
3 tomater
2 peberfrugter
1 agurk
100 g salatost (feta-type)
Tilbehør:
Groft brød

Ingredienser

900 g hakket kalv/svin
2 løg
6 fed hvidløg / 2 solo hvidløg
Friske krydderurter
3 tomater
2 æg
1½ spsk vineddike
Salt og peber
6 spsk olie til stegning
Salat:
Salat
5 tomater
2 peberfrugter
2 agurker
150 g salatost (feta-type)
Tilbehør:
Groft brød

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Pil og riv løg. Pil og pres hvidløg. Skyl, tør og hak krydderurterne. Skær tomat  til kødet i både, fjern kernerne, skær i små tern. Bland alle ingredienserne til frikadellerne, rør til det er "samlet".
  2. Form farsen til 8 frikadeller med en spiseske. Varm olien på en pande og steg frikadellerne ved middel varme i ca. 10 min. Vend dem jævnligt.
  3. Skyl og tør grøntsagerne til salaten. Pluk salat i mindre stykker og læg på et fad. Skær tomaterne til salaten i både, og agurk i skiver. Fjern kernerne og skær peberfrugt i små tern. Fordel det hele på salaten. Pynt med fetaost. Stil salaten på køl. 
  4. Varm brødene på brødristeren og servér dem til frikadellerne og salaten. 

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Riv løg, pres hvidløg, hak krydderurterne. Skær tomat i både (gem dem til salaten til senere), fjern kernerne og skær tomatkødet i små tern. Bland alle ingredienserne til frikadellerne og rør det sammen til den er "samlet".
  2. Form med en spiseske farsen til 8 frikadeller. Varm olien på en pande og steg frikadellerne ved middel varme i ca. 10 min. Vend dem jævnligt.
  3. Skyl og tør grøntsagerne til salaten. Pluk salat i mindre stykker og læg på et fad. Skær tomat og agurk i skiver. Fjern kernerne og skær peberfrugt i små tern. Fordel det hele på salaten. Pynt med fetaost. Stil salaten på køl.
  4. Varm brødene på brødristeren og servér dem til frikadellerne og salaten.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Riv løg, pres hvidløg, hak krydderurterne. Skær tomat i både (gem dem til salaten til senere), fjern kernerne og skær tomatkødet i små tern. Bland alle ingredienserne til frikadellerne og rør det sammen til den er "samlet".
  2. Form med en spiseske farsen til 12 frikadeller. Varm olien på en pande og steg frikadellerne ved middel varme i ca. 10 min. Vend dem jævnligt.
  3. Skyl og tør grøntsagerne til salaten. Pluk salat i mindre stykker og læg på et fad. Skær tomat og agurk i skiver. Fjern kernerne og skær peberfrugt i små tern. Fordel det hele på salaten. Pynt med fetaost. Stil salaten på køl.
  4. Varm brødene på brødristeren og servér dem til frikadellerne og salaten.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Riv løg, pres hvidløg, hak krydderurterne. Skær tomat i både (gem dem til salaten til senere), fjern kernerne og skær tomatkødet i små tern. Bland alle ingredienserne til frikadellerne og rør det sammen til den er "samlet".
  2. Form med en spiseske farsen til 12 frikadeller. Varm olien på en pande og steg frikadellerne ved middel varme i ca. 10 min. Vend dem jævnligt.
  3. Skyl og tør grøntsagerne til salaten. Pluk salat i mindre stykker og læg på et fad. Skær tomat og agurk i skiver. Fjern kernerne og skær peberfrugt i små tern. Fordel det hele på salaten. Pynt med fetaost. Stil salaten på køl.
  4. Varm brødene på brødristeren og servér dem til frikadellerne og salaten.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Riv løg, pres hvidløg, hak krydderurterne. Skær tomat i både (gem dem til salaten til senere), fjern kernerne og skær tomatkødet i små tern. Bland alle ingredienserne til frikadellerne og rør det sammen til den er "samlet".
  2. Form med en spiseske farsen til 16 frikadeller. Varm olien på en pande og steg frikadellerne ved middel varme i ca. 10 min. Vend dem jævnligt.
  3. Skyl og tør grøntsagerne til salaten. Pluk salat i mindre stykker og læg på et fad. Skær tomat og agurk i skiver. Fjern kernerne og skær peberfrugt i små tern. Fordel det hele på salaten. Pynt med fetaost. Stil salaten på køl.
  4. Varm brødene på brødristeren og servér dem til frikadellerne og salaten.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Riv løg, pres hvidløg, hak krydderurterne. Skær tomat i både (gem dem til salaten til senere), fjern kernerne og skær tomatkødet i små tern. Bland alle ingredienserne til frikadellerne og rør det sammen til den er "samlet".
  2. Form med en spiseske farsen til 16 frikadeller. Varm olien på en pande og steg frikadellerne ved middel varme i ca. 10 min. Vend dem jævnligt.
  3. Skyl og tør grøntsagerne til salaten. Pluk salat i mindre stykker og læg på et fad. Skær tomat og agurk i skiver. Fjern kernerne og skær peberfrugt i små tern. Fordel det hele på salaten. Pynt med fetaost. Stil salaten på køl.
  4. Varm brødene på brødristeren og servér dem til frikadellerne og salaten.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Riv løg, pres hvidløg, hak krydderurterne. Skær tomat i både (gem dem til salaten til senere), fjern kernerne og skær tomatkødet i små tern. Bland alle ingredienserne til frikadellerne og rør det sammen til den er "samlet".
  2. Form med en spiseske farsen til 24 frikadeller. Varm olien på en pande og steg frikadellerne ved middel varme i ca. 10 min. Vend dem jævnligt.
  3. Skyl og tør grøntsagerne til salaten. Pluk salat i mindre stykker og læg på et fad. Skær tomat og agurk i skiver. Fjern kernerne og skær peberfrugt i små tern. Fordel det hele på salaten. Pynt med fetaost. Stil salaten på køl.
  4. Varm brødene på brødristeren og servér dem til frikadellerne og salaten.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3528 kJ (843 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 876 209 25
Kulhydrat 1710 409 48
Fedt 942 225 27

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt og spare fragten.

tilmeld dig nu