Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Eksotisk

Svinekoteletter i kokoslime og chili — med grillede ferskner og squash

(baseret på 125 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 koteletter
½ lille ds kokosmælk
½ lime (skal og saft)
½ chili
½ tsk karry
Salt og peber
Olie
3/4 dl grøntsagsbouillon
- (½ terning+3/4 dl kogende vand)
2 ferskner
1 spsk honning
1 spsk soja
½ squash
Peanuts
200 g basmatiris

Ingredienser

3 koteletter
½ lille ds kokosmælk
½ lime (skal og saft)
½ chili
½ tsk karry
Salt og peber
Olie
3/4 dl grøntsagsbouillon
- (½ terning+3/4 dl kogende vand)
2 ferskner
1 spsk honning
1 spsk soja
½ squash
Peanuts
200 g basmatiris

Ingredienser

3 koteletter
3/4 lille ds kokosmælk
3/4 lime (skal og saft)
3/4 chili
3/4 tsk karry
Salt og peber
Olie
1 dl grøntsagsbouillon
- (3/4 terning+1 dl kogende vand)
2 ferskner
1 spsk honning
1 spsk soja
3/4 squash
Peanuts
300 g basmatiris

Ingredienser

4 koteletter
3/4 lille ds kokosmælk
3/4 lime (skal og saft)
3/4 chili
3/4 tsk karry
Salt og peber
Olie
1 dl grøntsagsbouillon
- (3/4 terning+1 dl kogende vand)
2 ferskner
1 spsk honning
1 spsk soja
3/4 squash
Peanuts
300 g basmatiris

Ingredienser

4 koteletter
1 lille ds kokosmælk
1 lime (skal og saft)
1 chili
1 tsk karry
Salt og peber
Olie
1 dl grøntsagsbouillon
- (1 terning+1 dl kogende vand)
3 ferskner
1½ spsk honning
1½ spsk soja
1 squash
Peanuts
400 g basmatiris

Ingredienser

6 koteletter
1 lille ds kokosmælk
1 lime (skal og saft)
1 chili
1 tsk karry
Salt og peber
Olie
1 dl grøntsagsbouillon
- (1 terning+1 dl kogende vand)
3 ferskner
1½ spsk honning
1½ spsk soja
1 squash
Peanuts
400 g basmatiris

Ingredienser

6 koteletter
2½ dl kokosmælk
1½ lime (skal og saft)
1 chili
1½ tsk karry
Salt og peber
Olie
2 dl grøntsagsbouillon
- (1½ terning+ 2 dl kogende vand)
4 ferskner
2 spsk honning
2 spsk soja
2 squash
Peanuts
500 g basmatiris

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd grillen. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Ryst kokosmælk godt, hæld i en skål. Riv limeskallen og pres limesaften ned i kokosmælken.
  3. Skyl chili, fjern kerner og frøvægge (hvis du ikke vil have retten for stærk). Hak chili groft og bland i kokosmælken.
  4. Tilsæt karry og salt til kokosmælken. Læg kødet i marinaden og sæt i køleskab til det skal grilles.
  5. Skyl og del fersknerne. Fjern stenen, pensl snitfladen med olie, drys med salt og peber.
  6. Skyl squash, skær i ½ cm tykke skiver på langs.
  7. Skrab marinaden af kødet, kom den i en gryde og kog igennem ved middel varme 2-3 min. Tilsæt bouillon, smag evt. til med salt og karry.
  8. Grill koteletterne 4 min. på hver side. Grill fersknerne med snitfladen nedad ca. 2 min. Dryp squash med olie, krydr med salt og peber og grill dem 1-2 min. på hver side.
  9. Bland honning og soja, dryp over de grillede ferskner. Hak peanuts. Hæld kokossaucen over kødet, drys med peanuts og servér med kogte ris, grillede ferskner og squash.

Opskriften er venligst udlånt af voresmad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd grillen. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Ryst kokosmælk godt, hæld i en skål. Riv limeskallen og pres limesaften ned i kokosmælken.
  3. Skyl chili, fjern kerner og frøvægge (hvis du ikke vil have retten for stærk). Hak chili groft og bland i kokosmælken.
  4. Tilsæt karry og salt til kokosmælken. Læg kødet i marinaden og sæt i køleskab til det skal grilles.
  5. Skyl og del fersknerne. Fjern stenen, pensl snitfladen med olie, drys med salt og peber.
  6. Skyl squash, skær i ½ cm tykke skiver på langs.
  7. Skrab marinaden af kødet, kom den i en gryde og kog igennem ved middel varme 2-3 min. Tilsæt bouillon, smag evt. til med salt og karry.
  8. Grill koteletterne 4 min. på hver side. Grill fersknerne med snitfladen nedad ca. 2 min. Dryp squash med olie, krydr med salt og peber og grill dem 1-2 min. på hver side.
  9. Bland honning og soja, dryp over de grillede ferskner. Hak peanuts. Hæld kokossaucen over kødet, drys med peanuts og servér med kogte ris, grillede ferskner og squash.

Opskriften er venligst udlånt af voresmad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd grillen. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Ryst kokosmælk godt, hæld i en skål. Riv limeskallen og pres limesaften ned i kokosmælken.
  3. Skyl chili, fjern kerner og frøvægge (hvis du ikke vil have retten for stærk). Hak chili groft og bland i kokosmælken.
  4. Tilsæt karry og salt til kokosmælken. Læg kødet i marinaden og sæt i køleskab til det skal grilles.
  5. Skyl og del fersknerne. Fjern stenen, pensl snitfladen med olie, drys med salt og peber.
  6. Skyl squash, skær i ½ cm tykke skiver på langs.
  7. Skrab marinaden af kødet, kom den i en gryde og kog igennem ved middel varme 2-3 min. Tilsæt bouillon, smag evt. til med salt og karry.
  8. Grill koteletterne 4 min. på hver side. Grill fersknerne med snitfladen nedad ca. 2 min. Dryp squash med olie, krydr med salt og peber og grill dem 1-2 min. på hver side.
  9. Bland honning og soja, dryp over de grillede ferskner. Hak peanuts. Hæld kokossaucen over kødet, drys med peanuts og servér med kogte ris, grillede ferskner og squash.

Opskriften er venligst udlånt af voresmad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd grillen. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Ryst kokosmælk godt, hæld i en skål. Riv limeskallen og pres limesaften ned i kokosmælken.
  3. Skyl chili, fjern kerner og frøvægge (hvis du ikke vil have retten for stærk). Hak chili groft og bland i kokosmælken.
  4. Tilsæt karry og salt til kokosmælken. Læg kødet i marinaden og sæt i køleskab til det skal grilles.
  5. Skyl og del fersknerne. Fjern stenen, pensl snitfladen med olie, drys med salt og peber.
  6. Skyl squash, skær i ½ cm tykke skiver på langs.
  7. Skrab marinaden af kødet, kom den i en gryde og kog igennem ved middel varme 2-3 min. Tilsæt bouillon, smag evt. til med salt og karry.
  8. Grill koteletterne 4 min. på hver side. Grill fersknerne med snitfladen nedad ca. 2 min. Dryp squash med olie, krydr med salt og peber og grill dem 1-2 min. på hver side.
  9. Bland honning og soja, dryp over de grillede ferskner. Hak peanuts. Hæld kokossaucen over kødet, drys med peanuts og servér med kogte ris, grillede ferskner og squash.

Opskriften er venligst udlånt af voresmad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd grillen. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Ryst kokosmælk godt, hæld i en skål. Riv limeskallen og pres limesaften ned i kokosmælken.
  3. Skyl chili, fjern kerner og frøvægge (hvis du ikke vil have retten for stærk). Hak chili groft og bland i kokosmælken.
  4. Tilsæt karry og salt til kokosmælken. Læg kødet i marinaden og sæt i køleskab til det skal grilles.
  5. Skyl og del fersknerne. Fjern stenen, pensl snitfladen med olie, drys med salt og peber.
  6. Skyl squash, skær i ½ cm tykke skiver på langs.
  7. Skrab marinaden af kødet, kom den i en gryde og kog igennem ved middel varme 2-3 min. Tilsæt bouillon, smag evt. til med salt og karry.
  8. Grill koteletterne 4 min. på hver side. Grill fersknerne med snitfladen nedad ca. 2 min. Dryp squash med olie, krydr med salt og peber og grill dem 1-2 min. på hver side.
  9. Bland honning og soja, dryp over de grillede ferskner. Hak peanuts. Hæld kokossaucen over kødet, drys med peanuts og servér med kogte ris, grillede ferskner og squash.

Opskriften er venligst udlånt af voresmad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd grillen. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Ryst kokosmælk godt, hæld i en skål. Riv limeskallen og pres limesaften ned i kokosmælken.
  3. Skyl chili, fjern kerner og frøvægge (hvis du ikke vil have retten for stærk). Hak chili groft og bland i kokosmælken.
  4. Tilsæt karry og salt til kokosmælken. Læg kødet i marinaden og sæt i køleskab til det skal grilles.
  5. Skyl og del fersknerne. Fjern stenen, pensl snitfladen med olie, drys med salt og peber.
  6. Skyl squash, skær i ½ cm tykke skiver på langs.
  7. Skrab marinaden af kødet, kom den i en gryde og kog igennem ved middel varme 2-3 min. Tilsæt bouillon, smag evt. til med salt og karry.
  8. Grill koteletterne 4 min. på hver side. Grill fersknerne med snitfladen nedad ca. 2 min. Dryp squash med olie, krydr med salt og peber og grill dem 1-2 min. på hver side.
  9. Bland honning og soja, dryp over de grillede ferskner. Hak peanuts. Hæld kokossaucen over kødet, drys med peanuts og servér med kogte ris, grillede ferskner og squash.

Opskriften er venligst udlånt af voresmad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd grillen. Kog risene i 1 l vand tilsat 1½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Ryst kokosmælk godt, hæld i en skål. Riv limeskallen og pres limesaften ned i kokosmælken.
  3. Skyl chili, fjern kerner og frøvægge (hvis du ikke vil have retten for stærk). Hak chili groft og bland i kokosmælken.
  4. Tilsæt karry og salt til kokosmælken. Læg kødet i marinaden og sæt i køleskab til det skal grilles.
  5. Skyl og del fersknerne. Fjern stenen, pensl snitfladen med olie, drys med salt og peber.
  6. Skyl squash, skær i ½ cm tykke skiver på langs.
  7. Skrab marinaden af kødet, kom den i en gryde og kog igennem ved middel varme 2-3 min. Tilsæt bouillon, smag evt. til med salt og karry.
  8. Grill koteletterne 4 min. på hver side. Grill fersknerne med snitfladen nedad ca. 2 min. Dryp squash med olie, krydr med salt og peber og grill dem 1-2 min. på hver side.
  9. Bland honning og soja, dryp over de grillede ferskner. Hak peanuts. Hæld kokossaucen over kødet, drys med peanuts og servér med kogte ris, grillede ferskner og squash.

Opskriften er venligst udlånt af voresmad.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 2380 kJ (569 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 595 142 25
Kulhydrat 1047 250 44
Fedt 738 176 31

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu