Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
GæsteRet

Tandoori kylling som "Caesarsalat" — med raita og naanbrød

(baseret på 66 kunders bedømmelse)

Ingredienser

Tandoori kylling:
2 kyllingebryster
1 hvidløgsfed / 1/3 solo
Frisk ingefær
1 dl yoghurt naturel 3,5%
Saft af 1/4 citron
1/4 dl olivenolie
1 tsk garam masala
½ spsk tandoori masala
1/4 tsk salt
Smør
Raita "Caesar":
1 dl yoghurt naturel
½ fed hvidløg / 1/4 solo
1½ spsk revet parmesan
Salt
Knivspids sukker
Salaten:
Romainesalat
1/4 agurk
Mynte
Persille
Høvlet parmesan
Naanbrød

Ingredienser

Tandoori kylling:
3 kyllingebryster
1½ hvidløgsfed / ½ solo
Frisk ingefær
1½ dl yoghurt naturel 3,5%
Saft af 1/4 citron
1/4 dl
½ spsk garam masala
1 spsk tandoori masala
Ca. 1/4 tsk salt
Smør
Raita "Caesar":
1½ dl yoghurt naturel
½ fed hvidløg / 1/4 solo
2½ spsk revet parmesan
Salt
Knivspids sukker
Salaten:
Romainesalat
½ agurk
Mynte
Persille
Høvlet parmesan
Naanbrød

Ingredienser

Tandoori kylling:
4 kyllingebryster
2 hvidløgsfed / 2/3 solo
Frisk ingefær
2 dl yoghurt naturel 3,5%
Saft af ½ citron
½ dl olivenolie
½ spsk garam masala
1 spsk tandoori masala
½ tsk salt
Smør
Raita "Caesar":
2½ dl yoghurt naturel
1 fed hvidløg / 1/3 solo
3 spsk revet parmesan
Salt
Knivspids sukker
Salaten:
2 romainesalat
1 agurk
Mynte
Persille
Høvlet parmesan
Naanbrød

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Skræl og riv ingefær. Rør begge typer masala, citronsaft, salt og olivenolie i yoghurten og tilsæt ingefær og presset hvidløg.
  2. Del kyllingebrysterne på langs i tre, skær 5-6 dybe snit i hver af disse. Kom dem i en plastikpose med marinaden og lad dem trække heri en times tid på køkkenbordet, hvis du har tiden.
  3. Opvarm ovnen til 200 grader. Læg herefter kyllingestykkerne med vedhængende marinade på en rist med et fad foret med bagepapir underneden. Kom en lille klat smør på hvert stykke kylling. Steg kyllingen 20 min. i ovnen. Imens forberedes salaten.
  4. Pil hvidløg og riv 1½ spsk parmesan. Pisk yoghurt sammen med presset hvidløg og parmesan. Smag til med en smule salt samt sukker.
  5. Lun naanbrødene i ovnen i 5 min.
  6. Skyl salaten og pluk den rustikt og kom i en skål. Skyl agurken og skær den i tern på 2 gange 2 cm. Skyl og pluk myntebladene. Kom agurken og mynten op i skålen til salaten og vend lige inden servering en passende mængde af dressingen i eller server denne ved siden af.
  7. Pynt salaten med høvlet parmesan og plukkede persilleblade. Serverer kyllingen med salaten og varme naanbrød på siden.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Skræl og riv ingefær. Rør begge typer masala, citronsaft, salt og olivenolie i yoghurten og tilsæt ingefær og presset hvidløg.
  2. Del kyllingebrysterne på langs i tre, skær 5-6 dybe snit i hver af disse. Kom dem i en plastikpose med marinaden og lad dem trække heri en times tid på køkkenbordet, hvis du har tiden.
  3. Opvarm ovnen til 200 grader. Læg herefter kyllingestykkerne med vedhængende marinade på en rist med et fad foret med bagepapir underneden. Kom en lille klat smør på hvert stykke kylling. Steg kyllingen 20 mini ovnen. Imens forberedes salaten.
  4. Pil hvidløg og riv 2½ spsk parmesan. Pisk yoghurt sammen med presset hvidløg og parmesan. Smag til med en smule salt samt sukker.
  5. Lun naanbrødene i ovnen i 5 min.
  6. Skyl salaten og pluk den rustikt og kom i en skål. Skyl agurken og skær den i tern på 2 gange 2 cm. Skyl og pluk myntebladene. Kom agurken og mynten op i skålen til salaten og vend lige inden servering en passende mængde af dressingen i, eller server denne ved siden af.
  7. Pynt salaten med høvlet parmesan og plukkede persilleblade. Serverer kyllingen med salaten og varme naanbrød på siden.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Skræl og riv ingefær. Rør begge typer masala, citronsaft, salt og olivenolie i yoghurten og tilsæt ingefær og presset hvidløg.
  2. Del kyllingebrysterne på langs i tre, skær 5-6 dybe snit i hver af disse. Kom dem i en plastikpose med marinaden og lad dem trække heri en times tid på køkkenbordet, hvis du har tiden.
  3. Opvarm ovnen til 200 grader. Læg herefter kyllingestykkerne med vedhængende marinade på en rist med et fad foret med bagepapir underneden. Kom en lille klat smør på hvert stykke kylling. Steg kyllingen 20 min. i ovnen. Imens forberedes salaten.
  4. Pil hvidløg og riv 3 spsk parmesan. Pisk yoghurt sammen med presset hvidløg og parmesan. Smag til med en smule salt samt sukker.
  5. Lun naanbrødene i ovnen i 5 min.
  6. Skyl salaten og pluk den rustikt og kom i en skål. Skyl agurken og skær den i tern på 2 gange 2 cm. Skyl og pluk myntebladene. Kom agurken og mynten op i skålen til salaten og vend lige inden servering en passende mængde af dressingen i eller server denne ved siden af.
  7. Pynt salaten med høvlet parmesan og plukkede persilleblade. Serverer kyllingen med salaten og varme naanbrød ved siden af.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2969 kJ (710 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 853 204 29
Kulhydrat 1106 264 37
Fedt 1010 241 34

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Indisk mad Opskrifter med kylling Sommerretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu