Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Quick

Nem Thai wok med kalkun — grøntsager og ris

(baseret på 293 kunders bedømmelse)

Ingredienser

275 g kalkun i wokstrimler
½ spsk olie
2 forårsløg
100 g gulerod
½ peberfrugt
½ broccoli
½ glas thai karry sauce
Salt
200 g basmatiris
Koriander





Ingredienser

415 g kalkun i wokstrimler
3/4 spsk olie
3 forårsløg
150 g gulerod
3/4 peberfrugt
3/4 broccoli
3/4 glas Thai karry sauce
Salt
300 g basmatiris
Koriander





Ingredienser

550 g kalkun i wokstrimler
1 spsk olie
4 forårsløg
200 g gulerod
1 peberfrugt
1 broccoli
1 glas Thai karry sauce
Salt
400 g basmatiris
Koriander





Ingredienser

825 g kalkun i wokstrimler
1½ spsk olie
6 forårsløg
300 g gulerod
2 peberfrugter
2 broccoli
1½ glas Thai karry sauce
Salt
500 g basmatiris
Koriander





Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Sæt risene over i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt. Bring i kog og kog 12 min. Sluk og lad stå på eftervarmen til resten af retten er klar.
  2. Skyl grøntsagerne. Fjern kerner fra peberfrugten og snit den i tynde strimler. Snit forårløg i tynde skiver på skrå. Del broccoli i små buketter. Skyl, tør og hak koriander groft.
  3. Varm en wok eller sauterpande op til høj varme, tilsæt olie. Steg kalkunstrimlerne, så de brunes på alle sider. Tilføj grøntsagerne og steg videre 1 min.
  4. Tilsæt karrysaucen, vend godt rundt (tilsæt lidt vand hvis du synes saucen er for tyk) og lad det koge ca. 3 min. Smag til med lidt salt.
  5. Server wokretten med kogte ris og koriander drys. 
     

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Sæt risene over i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt. Bring i kog og kog 12 min. Sluk og lad stå på eftervarmen til resten af retten er klar.
  2. Skyl grøntsagerne. Fjern kerner fra peberfrugten og snit den i tynde strimler. Snit forårløg i tynde skiver på skrå. Del broccoli i små buketter. Skyl, tør og hak koriander groft.
  3. Varm en wok eller sauterpande op til høj varme, tilsæt olie. Steg kalkunstrimlerne, så de brunes på alle sider. Tilføj grøntsagerne og steg videre 1 min.
  4. Tilsæt karrysaucen, vend godt rundt (tilsæt lidt vand hvis du synes saucen er for tyk) og lad det koge ca. 3 min. Smag til med lidt salt.
  5. Server wokretten med kogte ris og koriander drys.  


Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Sæt risene over i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt. Bring i kog og kog 12 min. Sluk og lad stå på eftervarmen til resten af retten er klar.
  2. Skyl grøntsagerne. Fjern kerner fra peberfrugten og snit den i tynde strimler. Snit forårløg i tynde skiver på skrå. Del broccoli i små buketter. Skyl, tør og hak koriander groft.
  3. Varm en wok eller sauterpande op til høj varme, tilsæt olie. Steg kalkunstrimlerne, så de brunes på alle sider. Tilføj grøntsagerne og steg videre 1 min.
  4. Tilsæt karrysaucen, vend godt rundt (tilsæt lidt vand hvis du synes saucen er for tyk) og lad det koge ca. 3 min. Smag til med lidt salt.
  5. Server wokretten med kogte ris og koriander drys.   


Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Sæt risene over i 1 l. vand tilsat 1½ tsk salt. Bring i kog og kog 12 min. Sluk og lad stå på eftervarmen til resten af retten er klar.
  2. Skyl grøntsagerne. Fjern kerner fra peberfrugten og snit den i tynde strimler. Snit forårløg i tynde skiver på skrå. Del broccoli i små buketter. Skyl, tør og hak koriander groft.
  3. Varm en wok eller sauterpande op til høj varme, tilsæt olie. Steg kalkunstrimlerne, så de brunes på alle sider. Tilføj grøntsagerne og steg videre 1 min.
  4. Tilsæt karrysaucen, vend godt rundt (tilsæt lidt vand hvis du synes saucen er for tyk) og lad det koge ca. 3 min. Smag til med lidt salt.
  5. Server wokretten med kogte ris og koriander drys.    


Næringsindhold pr. person

Energi: 3107 kJ (743 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 816 195 26
Kulhydrat 1721 411 55
Fedt 570 136 18

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med kalkun Risretter Wok-opskrifter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu