Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Eksotisk

Vietnamesisk suppe — med oksekød og spinat

(baseret på 792 kunders bedømmelse)

Ingredienser

200 g oksekød i strimler
1 skalotteløg
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
1 spsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)
Peber
75 g babyspinat
150 g champignoner 
100 g nudler
Groft brød
Bouillon:
1 1/4 liter oksebouillon
- (2 terninger + 1 1/4 l. vand)
2 spsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)
1 spsk citronsaft
1 tsk sukker
1 chili

Ingredienser

300 g oksekød i strimler
1 skalotteløg
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
1 spsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)
Peber
75 g babyspinat
150 g champignoner  
100 g nudler 
Groft brød
Bouillon:
1 1/4 liter oksebouillon 
- (2 terninger + 1 1/4 l. vand)
2 spsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)
1 spsk citronsaft
1 tsk sukker
1 chili

Ingredienser

300 g oksekød i strimler
1½ skalotteløg
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
1½ spsk fiskesauce (Indeholder spor af skaldyr)
Peber
100 g babyspinat
250 g champignoner
150 g nudler
Groft brød 
Bouillon:
1 3/4 liter oksebouillon
- (3 terninger + 1 3/4 l. vand)
2½ spsk fiskesauce (Indeholder spor af skaldyr)
1½ spsk citronsaft
1½ tsk sukker
1 chili

Ingredienser

400 g oksekød i strimler
1½ skalotteløg
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
1½ spsk fiskesauce (Indeholder spor af skaldyr)
Peber
100 g babyspinat
250 g champignoner
150 g nudler
Groft brød
Bouillon:
1 3/4 liter oksebouillon
- (3 terninger + 1 3/4 l. vand)
2½ spsk fiskesauce (Indeholder spor af skaldyr)
1½ spsk citronsaft
1½ tsk sukker
1 chili

Ingredienser

400 g oksekød i strimler
2 skalotteløg
4 fed hvidløg / 1 1/3 solo hvidløg
2 spsk fiskesauce  (indeholder spor af skaldyr)
Peber
150 g babyspinat
300 g champignoner 
200 g nudler
Groft brød
Bouillon:
2½ liter oksebouillon
- (4 terninger + 2½ l. vand)
4 spsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)
2 spsk citronsaft
2 tsk sukker
2 chili

Ingredienser

550 g oksekød i strimler
2 skalotteløg
4 fed hvidløg / 1 1/3 solo hvidløg
2 spsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)
Peber
150 g babyspinat
300 g champignoner
200 g nudler
Groft brød
Bouillon:
2½ liter oksebouillon
- (4 terninger + 2½ l. vand)
4 spsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)
2 spsk citronsaft
2 tsk sukker
2 chili

Ingredienser

550 g oksekød i strimler
3 skalotteløg
6 fed hvidløg / 2 solo hvidløg
3 spsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)
Peber
200 g babyspinat
500 g champignoner 
300 g nudler
Groft brød
Bouillon:
4 liter oksebouillon
- (6 terninger + 4 l. vand)
6 spsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)
3 spsk citronsaft
3 tsk sukker
2 chilier

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Halvér chili, fjern frøvægge og kerner og hak chilien fint. Bring alle ingredienserne til bouillonen i kog og lad simre under låg.
  2. Hak skalotteløg og hvidløg fint. Skyl og tør spinat. Rens champignoner og skær i tynde skiver.
  3. Dup kødet tørt. Bland det med skalotteløg, hvidløg, fiskesauce og peber efter smag. Kødet skal ikke steges inden det kommes i suppen.
  4. Lun brødet på brødristeren.
  5. Tilsæt nudlerne til bouillonen og lad dem koge i ca. 3 min. Tilsæt kød, spinat og champignoner og bring i kog igen. Lad den simre i ca. 1 min og servér med det samme med brød til.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Halvér chili, fjern frøvægge og kerner og hak chilien fint. Bring alle ingredienserne til bouillonen i kog og lad simre under låg.
  2. Hak skalotteløg og hvidløg fint. Skyl og tør spinat. Rens champignoner og skær i tynde skiver.
  3. Dup kødet tørt. Bland det med skalotteløg, hvidløg, fiskesauce og peber efter smag. Kødet skal ikke steges inden det kommes i suppen.
  4. Lun brødet på brødristeren.
  5. Tilsæt nudlerne til bouillonen og lad dem koge i ca. 3 min. Tilsæt kød, spinat og champignoner og bring i kog igen. Lad den simre i ca. 1 min og servér med det samme med brød til.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Halvér chili, fjern frøvægge og kerner og hak chilien fint. Bring alle ingredienserne til bouillonen i kog og lad simre under låg.
  2. Hak skalotteløg og hvidløg fint. Skyl og tør spinat. Rens champignoner og skær i tynde skiver.
  3. Dup kødet tørt. Bland det med skalotteløg, hvidløg, fiskesauce og peber efter smag. Kødet skal ikke steges inden det kommes i suppen.
  4. Lun brødet på brødristeren.
  5. Tilsæt nudlerne til bouillonen og lad dem koge i ca. 3 min. Tilsæt kød, spinat og champignoner og bring i kog igen. Lad den simre i ca. 1 min og servér med det samme med brød til.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Halvér chili, fjern frøvægge og kerner og hak chilien fint. Bring alle ingredienserne til bouillonen i kog og lad simre under låg.
  2. Hak skalotteløg og hvidløg fint. Skyl og tør spinat. Rens champignoner og skær i tynde skiver.
  3. Dup kødet tørt. Bland det med skalotteløg, hvidløg, fiskesauce og peber efter smag. Kødet skal ikke steges inden det kommes i suppen.
  4. Lun brødet på brødristeren.
  5. Tilsæt nudlerne til bouillonen og lad dem koge i ca. 3 min. Tilsæt kød, spinat og champignoner og bring i kog igen. Lad den simre i ca. 1 min og servér med det samme med brød til.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Halvér chilierne, fjern frøvægge og kerner og hak chilierne fint. Bring alle ingredienserne til bouillonen i kog og lad den simre under låg, mens resten af ingredienserne klargøres.
  2. Hak skalotteløg og hvidløg fint.
  3. Dup kødet tørt og bland det med skalotteløg, hvidløg, fiskesauce og sort peber efter smag. Kødet skal ikke steges inden det kommes i suppen.
  4. Skyl spinaten og dræn den. Rens champignonerne og skær dem i tynde skiver.
  5. Lun brødet i ovnen i ca. 4 min.ved 200 grader - eller på brødristeren.
  6. Tilsæt nudlerne til bouillonen og lad dem koge i ca. 3 min. Tilsæt kød, spinat og champignoner og bring suppen i kog igen. Lad den simre i ca. 1 minut og servér med det samme med brød til.

    TIP: Brug en æggedeler til at skive champignonerne, de bliver fine, tynde og ensartede.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Halvér chili, fjern frøvægge og kerner og hak chilien fint. Bring alle ingredienserne til bouillonen i kog og lad simre under låg.
  2. Hak skalotteløg og hvidløg fint. Skyl og tør spinat. Rens champignoner og skær i tynde skiver.
  3. Dup kødet tørt. Bland det med skalotteløg, hvidløg, fiskesauce og peber efter smag. Kødet skal ikke steges inden det kommes i suppen.
  4. Lun brødet på brødristeren.
  5. Tilsæt nudlerne til bouillonen og lad dem koge i ca. 3 min. Tilsæt kød, spinat og champignoner og bring i kog igen. Lad den simre i ca. 1 min og servér med det samme med brød til.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Halvér chili, fjern frøvægge og kerner og hak chilien fint. Bring alle ingredienserne til bouillonen i kog og lad simre under låg.
  2. Hak skalotteløg og hvidløg fint. Skyl og tør spinat. Rens champignoner og skær i tynde skiver.
  3. Dup kødet tørt. Bland det med skalotteløg, hvidløg, fiskesauce og peber efter smag. Kødet skal ikke steges inden det kommes i suppen.
  4. Lun brødet på brødristeren.
  5. Tilsæt nudlerne til bouillonen og lad dem koge i ca. 3 min. Tilsæt kød, spinat og champignoner og bring i kog igen. Lad den simre i ca. 1 min og servér med det samme med brød til.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2815 kJ (673 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 935 223 33
Kulhydrat 1511 361 54
Fedt 369 88 13

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu