Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Familie

Kylling med brød-nachos — ristede majs og avocado dip

(baseret på 453 kunders bedømmelse)

Ingredienser

350 g kyllingeinderfilet
2 tsk krydderiblanding (chiliflager/spidskommen/paprika)
1 avocado
150 g majs
100 g cherrytomater
1½ spsk creme frisk 9%
Salt og peber
Groft brød
Olie

Ingredienser

450 g kyllingeinderfilet
2 tsk krydderiblanding (chiliflager/spidskommen/paprika)
1 avocado
150 g majs
100 g cherrytomater
1½ spsk creme frisk 9%
Salt og peber
Groft brød
Olie

Ingredienser

450 g kyllingeinderfilet
3 tsk krydderiblanding (chiliflager/spidskommen/paprika)
1 avocado
340 g majs
150 g cherrytomater
2 spsk creme frisk 9%
Salt og peber
Groft brød
Olie

Ingredienser

600 g kyllingeinderfilet
3 tsk krydderiblanding (chiliflager/spidskommen/paprika)
1 avocado
340 g majs
150 g cherrytomater
2 spsk creme frisk 9%
Salt og peber
Groft brød
Olie

Ingredienser

600 g kyllingeinderfilet
4 tsk krydderiblanding (chiliflager/spidskommen/paprika)
2 avocadoer
680 g majs
250 g cherrytomater
3 spsk creme frisk 9%
Salt og peber
Groft brød
Olie

Ingredienser

900 g kyllingeinderfilet
4 tsk krydderiblanding (chiliflager/spidskommen/paprika)
2 avocadoer
680 g majs
250 g cherrytomater
3 spsk creme frisk 9%
Salt og peber
Groft brød
Olie

Ingredienser

900 g kyllingeinderfilet
5 tsk krydderiblanding (chiliflager/spidskommen/paprika)
3 avocadoer
680 g majs
250 g cherrytomater
5 spsk creme frisk 9%
Salt og peber
Groft brød
Olie

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade, smør lidt olie ud på papiret.
  2. Skær brødet i ½ cm tykke skiver, læg på bagepapiret. Dryp med lidt olie og drys lidt salt på.
  3. Bland krydderi og kylling godt i en frysepose (TIP: Brug mindre krydderiblanding hvis du vil have retten mindre stærk). Lad kyllingen ligge i posen til den skal steges.
  4. Mos avocado med en gaffel, bland med creme frisk, salt og peber.
  5. Varm en pande godt op, brun kyllingen på alle sider. Skru ned til middel varme, steg videre ca. 5 min på hver side.
  6. Sæt brødet i ovnen. Bag det sprødt, ca. 8 min. Hold øje med at det ikke bliver for mørkt.
  7. Skyl og tør tomaterne, halvér dem. Læg dem på et fad. Hæld væden fra majsene.
  8. Læg kyllingestykkerne på fadet med tomaterne. Hæld majsene på panden, skru op til høj varme. Steg til de har fået farve, ca. 2 min.
  9. Tag brødet ud af ovnen. Læg på fadet med kyllingen. Hæld også majsene på fadet.
  10. Servér med avocado dip og resten af creme frisken.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade, smør lidt olie ud på papiret.
  2. Skær brødet i ½ cm tykke skiver, læg på bagepapiret. Dryp med lidt olie og drys lidt salt på.
  3. Bland krydderi og kylling godt i en frysepose (TIP: Brug mindre krydderiblanding hvis du vil have retten mindre stærk). Lad kyllingen ligge i posen til den skal steges.
  4. Mos avocado med en gaffel, bland med creme frisk, salt og peber.
  5. Varm en pande godt op, brun kyllingen på alle sider. Skru ned til middel varme, steg videre ca. 5 min på hver side.
  6. Sæt brødet i ovnen. Bag det sprødt, ca. 8 min. Hold øje med at det ikke bliver for mørkt.
  7. Skyl og tør tomaterne, halvér dem. Læg dem på et fad. Hæld væden fra majsene.
  8. Læg kyllingestykkerne på fadet med tomaterne. Hæld majsene på panden, skru op til høj varme. Steg til de har fået farve, ca. 2 min.
  9. Tag brødet ud af ovnen. Læg på fadet med kyllingen. Hæld også majsene på fadet.
  10. Servér med avocado dip og resten af creme frisken.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade, smør lidt olie ud på papiret.
  2. Skær brødet i ½ cm tykke skiver, læg på bagepapiret. Dryp med lidt olie og drys lidt salt på.
  3. Bland krydderi og kylling godt i en frysepose (TIP: Brug mindre krydderiblanding hvis du vil have retten mindre stærk). Lad kyllingen ligge i posen til den skal steges.
  4. Mos avocado med en gaffel, bland med creme frisk, salt og peber.
  5. Varm en pande godt op, brun kyllingen på alle sider. Skru ned til middel varme, steg videre ca. 5 min på hver side.
  6. Sæt brødet i ovnen. Bag det sprødt, ca. 8 min. Hold øje med at det ikke bliver for mørkt.
  7. Skyl og tør tomaterne, halvér dem. Læg dem på et fad. Hæld væden fra majsene.
  8. Læg kyllingestykkerne på fadet med tomaterne. Hæld majsene på panden, skru op til høj varme. Steg til de har fået farve, ca. 2 min.
  9. Tag brødet ud af ovnen. Læg på fadet med kyllingen. Hæld også majsene på fadet.
  10. Servér med avocado dip og resten af creme frisken.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade, smør lidt olie ud på papiret.
  2. Skær brødet i ½ cm tykke skiver, læg på bagepapiret. Dryp med lidt olie og drys lidt salt på.
  3. Bland krydderi og kylling godt i en frysepose (TIP: Brug mindre krydderiblanding hvis du vil have retten mindre stærk). Lad kyllingen ligge i posen til den skal steges.
  4. Mos avocado med en gaffel, bland med creme frisk, salt og peber.
  5. Varm en pande godt op, brun kyllingen på alle sider. Skru ned til middel varme, steg videre ca. 5 min på hver side.
  6. Sæt brødet i ovnen. Bag det sprødt, ca. 8 min. Hold øje med at det ikke bliver for mørkt.
  7. Skyl og tør tomaterne, halvér dem. Læg dem på et fad. Hæld væden fra majsene.
  8. Læg kyllingestykkerne på fadet med tomaterne. Hæld majsene på panden, skru op til høj varme. Steg til de har fået farve, ca. 2 min.
  9. Tag brødet ud af ovnen. Læg på fadet med kyllingen. Hæld også majsene på fadet.
  10. Servér med avocado dip og resten af creme frisken.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade, smør lidt olie ud på papiret.
  2. Skær brødet i ½ cm tykke skiver, læg på bagepapiret. Dryp med lidt olie og drys lidt salt på.
  3. Bland krydderi og kylling godt i en frysepose (TIP: Brug mindre krydderiblanding hvis du vil have retten mindre stærk). Lad kyllingen ligge i posen til den skal steges.
  4. Mos avocado med en gaffel, bland med creme frisk, salt og peber.
  5. Varm en pande godt op, brun kyllingen på alle sider. Skru ned til middel varme, steg videre ca. 5 min på hver side.
  6. Sæt brødet i ovnen. Bag det sprødt, ca. 8 min. Hold øje med at det ikke bliver for mørkt.
  7. Skyl og tør tomaterne, halvér dem. Læg dem på et fad. Hæld væden fra majsene.
  8. Læg kyllingestykkerne på fadet med tomaterne. Hæld majsene på panden, skru op til høj varme. Steg til de har fået farve, ca. 2 min.
  9. Tag brødet ud af ovnen. Læg på fadet med kyllingen. Hæld også majsene på fadet.
  10. Servér med avocado dip og resten af creme frisken.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade, smør lidt olie ud på papiret.
  2. Skær brødet i ½ cm tykke skiver, læg på bagepapiret. Dryp med lidt olie og drys lidt salt på.
  3. Bland krydderi og kylling godt i en frysepose (TIP: Brug mindre krydderiblanding hvis du vil have retten mindre stærk). Lad kyllingen ligge i posen til den skal steges.
  4. Mos avocado med en gaffel, bland med creme frisk, salt og peber.
  5. Varm en pande godt op, brun kyllingen på alle sider. Skru ned til middel varme, steg videre ca. 5 min på hver side.
  6. Sæt brødet i ovnen. Bag det sprødt, ca. 8 min. Hold øje med at det ikke bliver for mørkt.
  7. Skyl og tør tomaterne, halvér dem. Læg dem på et fad. Hæld væden fra majsene.
  8. Læg kyllingestykkerne på fadet med tomaterne. Hæld majsene på panden, skru op til høj varme. Steg til de har fået farve, ca. 2 min.
  9. Tag brødet ud af ovnen. Læg på fadet med kyllingen. Hæld også majsene på fadet.
  10. Servér med avocado dip og resten af creme frisken.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade, smør lidt olie ud på papiret.
  2. Skær brødet i ½ cm tykke skiver, læg på bagepapiret. Dryp med lidt olie og drys lidt salt på.
  3. Bland krydderi og kylling godt i en frysepose (TIP Brug mindre krydderiblanding hvis du vil have retten mindre stærk). Lad kyllingen ligge i posen til den skal steges.
  4. Mos avocado med en gaffel, bland med creme frisk, salt og peber.
  5. Varm en pande godt op, brun kyllingen på alle sider. Skru ned til middel varme, steg videre ca. 5 min på hver side.
  6. Sæt brødet i ovnen. Bag det sprødt, ca. 8 min. Hold øje med at det ikke bliver for mørkt.
  7. Skyl og tør tomaterne, halvér dem. Læg dem på et fad. Hæld væden fra majsene.
  8. Læg kyllingestykkerne på fadet med tomaterne. Hæld majsene på panden, skru op til høj varme. Steg til de har fået farve, ca. 2 min.
  9. Tag brødet ud af ovnen. Læg på fadet med kyllingen. Hæld også majsene på fadet.
  10. Servér med avocado dip og resten af creme frisken.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3005 kJ (718 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 665 159 22
Kulhydrat 1268 303 42
Fedt 1072 256 36

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med kylling

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu