Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra sund

Karrydeller med råkost og kartoffelbåde

(baseret på 298 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g hakket kylling
1 tsk karry
1 fed hvidløg
3/4 dl havregryn
½ æg
Salt og peber
Olie til stegning
3 bagekartofler
Olie
ca. 175 g rødbede
200 g gulerødder
1 dl creme frisk 9%
2 tsk sød sennep
Salt og peber

TIP: Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Ingredienser

400 g hakket kylling
1½ tsk karry
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
1 dl havregryn
3/4 æg
Salt og peber
Olie til stegning
4 bagekartofler
Olie
ca. 350 g rødbeder
350 g gulerødder
1½ dl creme frisk 9%
3 tsk sød sennep
Salt og peber

TIP: Frys kødet ned hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Ingredienser

600 g hakket kylling
2 tsk karry
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
1½ dl havregryn
1 æg
Salt og peber
Olie til stegning
5 bagekartofler
Olie
ca. 500 g rødbeder
400 g gulerødder
2 dl creme frisk 9%
4 tsk sød sennep
Salt og peber

TIP: Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 g varmluft. Skær kartoflerne i både og bland dem med 1 tsk olie, salt og peber. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ovnen 20-25 min.
  2. Rør imens hakket kylling med karry, presset hvidløg, havregryn, æg, salt og peber.
  3. Varm en slip-let pande op til middel varme med lidt olie eller stegemargarine. Form farsen til frikadeller med en spiseske dyppet i vand mellem hver delle (så slipper farsen nemmere).
  4. Steg dellerne ca. 7 min på hver side. Sluk og lad stå på eftervarmen indtil resten af retten er færdig.
  5. Mens dellerne steger skrælles rødbede og gulerødder. Riv dem på den grove side af et råkostjern eller i en foodprocessor. Bland de revne grøntsager i en skål.
  6. Rør creme frisk med sennep og smag til med lidt salt og peber.
  7. Server dellerne med ovnstegte kartofler, råkost og sød sennepsdip. 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 g varmluft. Skær kartoflerne i både og bland dem med 1½ tsk olie, salt og peber. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ovnen 20-25 min.
  2. Rør imens hakket kylling med karry, presset hvidløg, havregryn, æg, salt og peber.
  3. Varm en slip-let pande op til middel varme med lidt olie eller stegemargarine. Form farsen til frikadeller med en spiseske dyppet i vand mellem hver delle (så slipper farsen nemmere).  
  4. Steg dellerne ca. 7 min på hver side. Sluk og lad stå på eftervarmen indtil resten af retten er færdig.
  5. Mens dellerne steger skrælles rødbede og gulerødder. Riv dem på den grove side af et råkostjern eller i en foodprocessor. Bland de revne grøntsager i en skål.
  6. Rør creme frisk med sennep og smag til med lidt salt og peber.
  7. Server dellerne med ovnstegte kartofler, råkost og sød sennepsdip.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 g varmluft. Skær kartoflerne i både og bland dem med 2 tsk olie, salt og peber. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ovnen  20-25 min.
  2. Rør imens hakket kylling med karry, presset hvidløg, havregryn, æg, salt og peber.
  3. Varm en slip-let pande op til middel varme med lidt olie eller stegemargarine. Form farsen til frikadeller med en spiseske dyppet i vand mellem hver delle (så slipper farsen nemmere).  
  4. Steg dellerne ca. 7 min på hver side. Sluk og lad stå på eftervarmen, indtil resten af retten er færdig.
  5. Mens dellerne steger skrælles rødbede og gulerødder. Riv dem på den grove side af et råkostjern eller i en foodprocessor. Bland de revne grøntsager i en skål.
  6. Rør creme frisk med sennep og smag til med lidt salt og peber.
  7. Server dellerne med ovnstegte kartofler, råkost og sød sennepsdip.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3064 kJ (732 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 768 184 25
Kulhydrat 1414 338 46
Fedt 882 211 29

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Frikadeller Opskrifter med kylling

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu