Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
XtraRet

Sprød kylling og butterdejspakker — med spinat og feta

(baseret på 492 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1 pakke butterdej
100 g spinat
100 g feta/salatost
300 g kyllingeinderfilet
1½ dl rasp
½ æg
200 g gulerødder
2 spsk tomatsalsa
1 dl creme frisk 9%
Salt og peber

Ingredienser

1 pakke butterdej
150 g spinat
150 g feta/salatost
450 g kyllingeinderfilet
2 dl rasp
3/4 æg 
300 g gulerødder
3 spsk tomatsalsa
1½ dl creme frisk 9%
Salt og peber

Ingredienser

2 pakker butterdej
200 g spinat
200 g feta/salatost
550 g kyllingeinderfilet
3 dl rasp
1 æg
350 g gulerødder
4 spsk tomatsalsa
2 dl creme frisk 9%
Salt og peber 

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skyl og hak spinat groft, vend med smuldret feta og peber.
  2. Læg butterdejen ud på en bageplade, del den i 4 stykker. Del først vandret i midten af pladen, dernæst lodret i midten af butterdejspladen.
  3. Læg ca. 2 spsk spinatblanding på hvert stykke, fold siderne ind over hinanden og tryk enderne sammen med fingrene, pensl med vand. Lad stå 7-8 min inden de bages ca. 12 min. til de er gyldne og sprøde i overfladen.
  4. Hæld æg i én dyb tallerken og rasp krydret med salt og peber i en anden.
  5. Vend kyllingen først i æg og så i rasp. Steg sprød på en pande med lidt olie ved middelvarme ca. 8 min i alt, vend undervejs.
  6. Skræl gulerødderne og skær i stave. Bland creme frisk med salsa, smag til med salt og peber.
  7. Server sprødstegt kylling med butterdejspakker, gulerodsstave og salsa dip.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skyl og hak spinat groft, vend med smuldret feta og peber.
  2. Læg butterdejen ud på en bageplade, del den i 6 stykker. Del først vandret i midten af pladen, dernæst lodret.
  3. Læg ca. 2 spsk spinatblanding på hvert stykke, fold siderne ind over hinanden og tryk enderne sammen med fingrene, pensl med vand. Lad stå 7-8 min inden de bages ca. 12 min. til de er gyldne og sprøde i overfladen.
  4. Hæld æg i én dyb tallerken og rasp krydret med salt og peber i en anden.
  5. Vend kyllingen først i æg og så i rasp. Steg sprød på en pande med lidt olie ved middelvarme ca. 8 min i alt, vend undervejs.
  6. Skræl gulerødderne og skær i stave. Bland creme frisk med salsa, smag til med salt og peber.
  7. Server sprødstegt kylling med butterdejspakker, gulerodsstave og salsa dip.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skyl og hak spinat groft, vend med smuldret feta og peber.
  2. Læg butterdejene ud på en bageplade, del hver dej i 4 stykker. Del først vandret i midten af pladen, dernæst lodret i midten af butterdejspladen.
  3. Læg ca. 2 spsk spinatblanding på hvert stykke, fold siderne ind over hinanden og tryk enderne sammen med fingrene, pensl med vand. Lad stå 7-8 min inden de bages ca. 12 min. til de er gyldne og sprøde i overfladen.
  4. Hæld æg i én dyb tallerken og rasp krydret med salt og peber i en anden.
  5. Vend kyllingen først i æg og så i rasp. Steg sprød på en pande med lidt olie ved middelvarme ca. 8 min i alt, vend undervejs.
  6. Skræl gulerødderne og skær i stave. Bland creme frisk med salsa, smag til med salt og peber.
  7. Server sprødstegt kylling med butterdejspakker, gulerodsstave og salsa dip.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3234 kJ (773 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 940 225 29
Kulhydrat 1401 335 43
Fedt 893 213 28

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu