Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
GæsteRet

GRILL - Bøf af oksefilet med butterbeanscreme — og chilibønner

(baseret på 207 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 x ca. 150 g okse striploin bøffer
Salt og peber
1 tsk olie til stegning
Butterbeanscreme:
½ ds butterbeans
½ spsk olie
1/4 dl mælk
½ fed hvidløg
Salt og peber
Grønne chilibønner:
½ spsk olie
½ chili
150 g grønne bønner
1 forårsløg
Tilbehør:
Rødvinssauce
500 g kartofler
Olie, salt og peber

Ingredienser

3 x ca. 150 g okse striploin bøffer
Salt og peber
1½ tsk olie til stegning
Butterbeanscreme:
3/4 ds butterbeans
3/4 spsk olie
1/4-½ dl mælk
1 fed hvidløg
Salt og peber
Grønne chilibønner:
½-1 spsk olie
3/4 chili
225 g grønne bønner
1 forårsløg
Tilbehør:
Rødvinssauce
750 g kartofler
Olie, salt og peber

Ingredienser

4 x ca. 150 g okse striploin bøffer
Salt og peber
2 tsk olie til stegning
Butterbeanscreme:
1 ds butterbeans
1 spsk olie
½ dl mælk
1 fed hvidløg
Salt og peber
Grønne chilibønner:
1 spsk olie
1 chili
300 g grønne bønner
2 forårsløg
Tilbehør:
Rødvinssauce
1 kg kartofler
Olie, salt og peber

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd grillen eller ovnen på 200 grader. Halver kartoflerne og læg dem i en foliebakke eller på en bageplade med bagepapir. Vend dem med lidt olie, salt og peber og steg dem på grill eller i ovn ca. 25 minutter.
  2. Læg bøfferne på en tallerken og krydr med salt og peber og stil til side på køkkenbordet.
  3. Skyl og nip bønnerne. Skyl chilien, fjern frø og frøvægge og hak den fint. Skyl forårsløg og fjern roden. Snit den i tynde skiver.
  4. Hæld saucen i en lille gryde og varm op ved svag varme, skru op til sidst så den koger et par minutter.
  5. Varm 1 pande op ved høj varme. Tilsæt lidt olie og bønnerne og steg dem 2 min. ved høj varme, skru herefter ned til middel varme, vend dem jævnligt. Tilsæt chili til bønnerne og steg videre indtil bøfferne er færdige.
  6. Grill bøfferne ved direkte varme 1 min. på hver side, læg dem over på indirekte varme og steg videre 4-6 min på hver side, alt efter, hvor rød du ønsker den. Alternativt steg dem på en pande med lidt olie 1 min. på hver side ved høj varme, skru ned og steg videre 4-5 min. på hver side.
  7. Hæld væden fra butterbeans og blend eller mos dem med olie og presset hvidløg. Tilsæt mælk lidt af gangen til du får den ønsket konsistens. Smag til med salt og peber.
  8. Server bøfferne med stegte kartofler, chilibønner toppet med forårsløg, creme og varm sauce.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd grillen eller ovnen på 200 grader. Halver kartoflerne og læg dem i en foliebakke eller på en bageplade med bagepapir. Vend dem med lidt olie, salt og peber og steg dem på grill eller i ovn ca. 25 minutter.
  2. Læg bøfferne på en tallerken og krydr med salt og peber og stil til side på køkkenbordet.
  3. Skyl og nip bønnerne. Skyl chilien, fjern frø og frøvægge og hak den fint. Skyl forårsløg og fjern roden. Snit den i tynde skiver.
  4. Hæld saucen i en lille gryde og varm op ved svag varme, skru op til sidst så den koger et par minutter.
  5. Varm 1 pande op ved høj varme. Tilsæt lidt olie og bønnerne og steg dem 2 min. ved høj varme, skru herefter ned til middel varme, vend dem jævnligt. Tilsæt chili til bønnerne og steg videre indtil bøfferne er færdige.
  6. Grill bøfferne ved direkte varme 1 min. på hver side, læg dem over på indirekte varme og steg videre 4-6 min på hver side, alt efter, hvor rød du ønsker den. Alternativt steg dem på en pande med lidt olie 1 min. på hver side ved høj varme, skru ned og steg videre 4-5 min. på hver side.
  7. Hæld væden fra butterbeans og blend eller mos dem med olie og presset hvidløg. Tilsæt mælk lidt af gangen til du får den ønsket konsistens. Smag til med salt og peber.
  8. Server bøfferne med stegte kartofler, chilibønner toppet med forårsløg, creme og varm sauce.
     

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd grillen eller ovnen på 200 grader. Halver kartoflerne og læg dem i en foliebakke eller på en bageplade med bagepapir. Vend dem med lidt olie, salt og peber og steg dem på grill eller i ovn ca. 25 minutter.
  2. Læg bøfferne på en tallerken og krydr med salt og peber og stil til side på køkkenbordet.
  3. Skyl og nip bønnerne. Skyl chilien, fjern frø og frøvægge og hak den fint. Skyl forårsløg og fjern roden. Snit den i tynde skiver.
  4. Hæld saucen i en lille gryde og varm op ved svag varme, skru op til sidst så den koger et par minutter.
  5. Varm 1 pande op ved høj varme. Tilsæt lidt olie og bønnerne og steg dem 2 min. ved høj varme, skru herefter ned til middel varme, vend dem jævnligt. Tilsæt chili til bønnerne og steg videre indtil bøfferne er færdige.
  6. Grill bøfferne ved direkte varme 1 min. på hver side, læg dem over på indirekte varme og steg videre 4-6 min på hver side, alt efter, hvor rød du ønsker den. Alternativt steg dem på en pande med lidt olie 1 min. på hver side ved høj varme, skru ned og steg videre 4-5 min. på hver side.
  7. Hæld væden fra butterbeans og blend eller mos dem med olie og presset hvidløg. Tilsæt mælk lidt af gangen til du får den ønsket konsistens. Smag til med salt og peber.
  8. Server bøfferne med stegte kartofler, chilibønner toppet med forårsløg, creme og varm sauce.
     

Næringsindhold pr. person

Energi: 2340 kJ (559 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 697 167 30
Kulhydrat 932 223 40
Fedt 711 170 30

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Grillretter Hovedretter Hverdagsmad Sommerretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu