Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Fisk

Hvid fisk med stegt spidskål — og forårsløg-flødesauce

(baseret på 200 kunders bedømmelse)

Ingredienser

275 g kullerfilet el.lign. torskefisk uden skind og ben
½ spidskål
Olie
2-3 forårsløg
1 1/4 dl piskefløde
600 g kartofler
Salt og peber
1 tsk smør
Dild




Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.
 

Ingredienser

415 g kullerfilet el.lign. torskefisk uden skind og ben
3/4 spidskål
Olie
3-4 forårsløg
2 dl piskefløde
1 kg kartofler
Salt og peber
1½ tsk smør
Dild




Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.
 

Ingredienser

550 g kullerfilet el.lign. torskefisk uden skind og ben
1 spidskål
Olie
5 forårsløg
2½ dl piskefløde
1,2 kg små vaskede kartofler
Salt og peber
2 tsk smør
Dild




Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.
 

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog kartoflerne i rigeligt letsaltet vand i ca. 15 min.
  2. Pil de yderste blade af spidskålen, del den i kvarte på langs, fjern stokken, krydr kålen med salt og peber og sæt til side.
  3. Skær roden af forårsløgene og skyl dem. Skær dem i ca. 1 cm skrå skiver og læg dem tilside.
  4. Skær fisken i 2 stykker og krydr dem med salt og peber, sæt til side.
  5. Varm en stegepande op med lidt olie til middel varme. Læg spidskålen på panden og steg den ca. 2 min. på hver af de 3 sider.
  6. Varm en anden pande op til høj varme, dryp lidt olie på og steg fisken gylden 2-3 min. Vend fisken, tilsæt smør og steg videre 1 min.
  7. Tag fisken af og anret på tallerkener eller lille fad. Kom forårsløg på panden sammen med fløde og kog op 1½-2 min. Krydr med salt og peber. Fordel saucen over fisken og drys med plukket dild. 
  8. Server de kogte kartofler og den stegte spidskål til fisken. 
     

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog kartoflerne i rigeligt letsaltet vand i ca. 15 min.
  2. Pil de yderste blade af spidskålen, del den i kvarte på langs, fjern stokken, krydr kålen med salt og peber og sæt til side.
  3. Skær roden af forårsløgene og skyl dem. Skær dem i ca. 1 cm skrå skiver og læg dem tilside.
  4. Skær fisken i 3 stykker og krydr dem med salt og peber, sæt til side.
  5. Varm en stegepande op med lidt olie til middel varme. Læg spidskålen på panden og steg den ca. 2 min. på hver af de 3 sider.
  6. Varm en anden pande op til høj varme, dryp lidt olie på og steg fisken gylden 2-3 min. Vend fisken, tilsæt smør og steg videre 1 min.
  7. Tag fisken af og anret på tallerkener eller lille fad. Kom forårsløg på panden sammen med fløde og kog op 1½-2 min. Krydr med salt og peber. Fordel saucen over fisken og drys med plukket dild. 
  8. Server de kogte kartofler og den stegte spidskål til fisken. 
     

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog kartoflerne i rigeligt letsaltet vand i ca. 15 min.
  2. Pil de yderste blade af spidskålen, del den i kvarte på langs, fjern stokken, krydr kålen med salt og peber og sæt til side.
  3. Skær roden af forårsløgene og skyl dem. Skær dem i ca. 1 cm skrå skiver og læg dem tilside.
  4. Skær fisken i 4 stykker og krydr dem med salt og peber, sæt til side.
  5. Varm en stegepande op med lidt olie til middel varme. Læg spidskålen på panden og steg den ca. 2 min. på hver af de 3 sider.
  6. Varm en anden pande op til høj varme, dryp lidt olie på og steg fisken gylden 2-3 min. Vend fisken, tilsæt smør og steg videre 1 min.
  7. Tag fisken af og anret på tallerkener eller lille fad. Kom forårsløg på panden sammen med fløde og kog op 1½-2 min. Krydr med salt og peber. Fordel saucen over fisken og drys med plukket dild. 
  8. Server de kogte kartofler og den stegte spidskål til fisken. 
     

Næringsindhold pr. person

Energi: 2847 kJ (680 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 649 155 23
Kulhydrat 1039 248 36
Fedt 1159 277 41

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu