Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Fisk

Quinoa crayfishcakes og salat — med råstegt butternutsquash

(baseret på 256 kunders bedømmelse)

Ingredienser

Quinoa crayfishcakes:
1 bøtte krebsehaler
3/4 dl quinoa mix
2 spsk persille
½ fed hvidløg
½ dl rasp
1 skrabeæg-pasteuriseret
½ tsk paprika
½ tsk chiliflager
½ tsk salt
Peber
Salat med råstegt butternutsquash:
Olivenolie
½ butternutsquash
1 fed hvidløg
1/4 tsk chiliflager
Feldsalat
25 g Græskarkerner
Peberrodsdip:
1 dl creme frisk 9%
1 spsk peberrod
Salt og peber

Ingredienser

Quinoa crayfishcakes:
1½ bøtte krebsehaler
1,15 dl quinoa mix
3 spsk persille
3/4 fed hvidløg
4 spsk rasp
1 skrabeæg-pasteuriseret
3/4 tsk paprika
3/4 tsk chiliflager
3/4 tsk salt
Peber
Salat med råstegt butternutsquash:
Olivenolie
3/4 butternutsquash
1½ fed hvidløg
1/4 tsk chiliflager
Feldsalat
40 g Græskarkerner
Peberrodsdip:
1½ dl creme frisk 9%
1½ spsk peberrod
Salt og peber

Ingredienser

Quinoa crayfishcakes:
2 bøtter krebsehaler
1½ dl quinoa mix
4 spsk persille
1 fed hvidløg
1 dl rasp
2 skrabeæg-pasteuriseret
1 tsk paprika
1 tsk chiliflager
1 tsk salt
Peber
Salat med råstegt butternutsquash:
Olivenolie
1 butternutsquash
2 fed hvidløg
½ tsk chiliflager
Feldsalat
50 g Græskarkerner
Peberrodsdip:
2 dl creme frisk 9%
2 spsk peberrod
Salt og peber

Tilberedning – ca. 35 min.

Tilberedning:

1.Skyl og kog quinoaen med 1 dl vand under låg i 12 min. Skyl og hak persillen.
2. Hæld væden fra krebsehalerne og hak dem groft, læg dem i en skål og bland med presset hvidløg, persille, rasp, paprika, chiliflager, æg, kogt quinoa, salt og peber.
3. Skær skralden af butternutsquashen, halver den og fjern kernerne med en spiseske. Skær den i tern. 
4. Pil hvidløg og skær det i skiver og steg ved middel varme i lidt olie på en sauterpande. Kom butternutsquashtern ved og steg videre 10-12 min. rør i dem jævnligt.
5. Varm olie op på en anden pande og form 4 crayfishcakes ca. 1½ cm tykke og steg dem ved middel varme ca. 5 min på hver side. Bland creme frisk med peberrod og smag til med salt og peber.
6. Kom græskarkerner og chiliflager ved squash ternene de sidste par minutter. Skyl og tør imens feldsalaten og læg den på et fad og kom de lune tern over. 
7. Server butternutsquashsalaten med crayfiskcakes og peberrodsdressing.

Tilberedning – ca. 35 min.

Tilberedning:

1. Skyl og kog quinoaen med 1½ dl vand under låg i 12 min. Skyl og hak persillen.
2. Hæld væden fra krebsehalerne og hak dem groft, læg dem i en skål og bland med presset hvidløg, persille, rasp, paprika, chiliflager, æg, kogt quinoa, salt og peber.
3. Skær skralden af butternutsquashen, halver den og fjern kernerne med en spiseske. Skær den i tern. 
4. Pil hvidløg og skær det i skiver og steg ved middel varme i lidt olie på en sauterpande. Kom butternutsquashtern ved og steg videre 10-12 min. rør i dem jævnligt.
5. Varm olie op på en anden pande og form 6 crayfishcakes ca. 1½ cm tykke og steg dem ved middel varme ca. 5 min på hver side. Bland creme frisk med peberrod og smag til med salt og peber.
6. Kom græskarkerner og chiliflager ved squash ternene de sidste par minutter. Skyl og tør imens feldsalaten og læg den på et fad og kom de lune tern over. 
7. Server butternutsquashsalaten med crayfishcakes og peberrodsdressing.

Tilberedning – ca. 35 min.

Tilberedning:

1. Skyl og kog quinoaen med 2 dl vand under låg i 12 min. Skyl og hak persillen.
2. Hæld væden fra krebsehalerne og hak dem groft, læg dem i en skål og bland med presset hvidløg, persille, rasp, paprika, chiliflager, æg, kogt quinoa, salt og peber.
3. Skær skralden af butternutsquashen, halver den og fjern kernerne med en spiseske. Skær den i tern. 
4. Pil hvidløg og skær det i skiver og steg ved middel varme i lidt olie på en sauterpande. Kom butternutsquashtern ved og steg videre 10-12 min. rør i dem jævnligt.
5. Varm olie op på en anden pande og form 8 crayfishcakes ca. 1½ cm tykke og steg dem ved middel varme ca. 5 min på hver side. Bland creme frisk med peberrod og smag til med salt og peber.
6. Kom græskarkerner og chiliflager ved squash ternene de sidste par minutter. Skyl og tør imens feldsalaten og læg den på et fad og kom de lune tern over. 
7. Server butternutsquashsalaten med crayfishcakes og peberrodsdressing.

Opskriften er venligst udlånt af Landbrug&Fødevarer

Næringsindhold pr. person

Energi: 2366 kJ (565 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 505 121 21
Kulhydrat 1014 242 43
Fedt 847 202 36

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu