Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
GæsteRet

Kalve scaloppine med portobellosauce — og ovnstegte kartofler

(baseret på 327 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 skiver tyndtskåret kalveinderlår
2 spsk mel
Salt og peber
Smør el. olie til stegning
Tilbehør:
½ squash
Timian
500 g små vaskede kartofler
125 g cherrytomater
2 tsk olie
Salt og peber
Portobellosauce:
1 portobellosvamp
½ spsk smør
1 1/4 dl madlavningsfløde
Salt og peber

Ingredienser

3 skiver tyndtskåret kalveinderlår
3 spsk mel
Salt og peber
Smør el. olie til stegning
Tilbehør:
3/4 squash
Timian
750 g små vaskede kartofler
175 g cherrytomater
1 spsk olie
Salt og peber
Portobellosauce:
1-2 portobellosvampe
½ spsk smør
1 3/4 dl madlavningsfløde
Salt og peber

Ingredienser

4 skiver tyndtskåret kalveinderlår
4 spsk mel
Salt og peber
Smør el. olie til stegning
Tilbehør:
1 squash
Timian
1 kg små vaskede kartofler
250 g cherrytomater
4 tsk olie
Salt og peber
Portobellosauce:
2 portobellosvampe
1 spsk smør
2½ dl madlavningsfløde
Salt og peber

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Halver kartofler på den lange led og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  2. Skyl squashen og skær den mundrette stykker ca. 2x2 cm og bland dem med kartoflerne. Skyl tomaterne og fordel dem over kartoflerne. Læg timiankviste ved, krydr med salt og peber og vend det hele med 2 tsk olie. Sæt pladen i ovnen og bag ca. 25 min.
  3. Bank kødet lidt fladere med hånden. Hæld mel op på en tallerken og krydr med ½ tsk salt og peber. Vend kødet i melet på begge sider, børst overflødigt mel af.
  4. Børst svampen og skær den i tynde skiver. Varm en pande op ved høj varme med smørret og steg svampene 4-5 min til de tager farve. Sæt dem til side på en tallerken - panden skal ikke vaskes af, den skal bruges til kødet.
  5. Kom lidt smør el. olie på panden ved høj varme. Steg kødet ca. 3 min. på hver side, skru ned til middelvarme, det må ikke få for meget. Tag kødet af og læg på et lille fad eller tallerkener.
  6. Kom nu fløde på panden og kog op ½ minut, kom svampene i, krydr med salt og peber. Hæld sovsen over kødet og server med de ovnbagte kartofler og grøntsager.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Halver kartofler på den lange led og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  2. Skyl squashen og skær den mundrette stykker ca. 2x2 cm og bland dem med kartoflerne. Skyl tomaterne og fordel dem over kartoflerne. Læg timiankviste ved, krydr med salt og peber og vend det hele med 1 spsk olie. Sæt pladen i ovnen og bag ca. 25 min.
  3. Bank kødet lidt fladere med hånden. Hæld mel op på en tallerken og krydr med ½ tsk salt og peber. Vend kødet i melet på begge sider, børst overflødigt mel af.
  4. Børst svampen(e) og skær den(m) i tynde skiver. Varm en pande op ved høj varme med smørret og steg svampene 4-5 min til de tager farve. Sæt dem til side på en tallerken - panden skal ikke vaskes af, den skal bruges til kødet.
  5. Kom lidt smør el. olie på panden ved høj varme. Steg kødet ca. 3 min. på hver side, skru ned til middelvarme, det må ikke få for meget. Tag kødet af og læg på et lille fad eller tallerkener.
  6. Kom nu fløde på panden og kog op ½ minut, kom svampene i, krydr med salt og peber. Hæld sovsen over kødet og server med de ovnbagte kartofler og grøntsager.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Halver kartofler på den lange led og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  2. Skyl squashen og skær den mundrette stykker ca. 2x2 cm og bland dem med kartoflerne. Skyl tomaterne og fordel dem over kartoflerne. Læg timiankviste ved, krydr med salt og peber og vend det hele med 4 tsk olie. Sæt pladen i ovnen og bag ca. 25 min.
  3. Bank kødet lidt fladere med hånden. Hæld mel op på en tallerken og krydr med 1 tsk salt og peber. Vend kødet i melet på begge sider, børst overflødigt mel af.
  4. Børst svampene og skær dem i tynde skiver. Varm en pande op ved høj varme med smørret og steg svampene 4-5 min til de tager farve. Sæt dem til side på en tallerken - panden skal ikke vaskes af, den skal bruges til kødet.
  5. Kom lidt smør el. olie på panden ved høj varme. Steg kødet ca. 3 min. på hver side, skru ned til middelvarme, det må ikke få for meget. Tag kødet af og læg på et lille fad eller tallerkener.
  6. Kom nu fløde på panden og kog op ½ minut, kom svampene i, krydr med salt og peber. Hæld sovsen over kødet og server med de ovnbagte kartofler og grøntsager.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2473 kJ (591 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 687 164 28
Kulhydrat 1034 247 42
Fedt 752 180 30

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu