Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Verden

Meatball Mediterranean

(baseret på 298 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g hakket oksekød
1 fed hvidløg
½ dl rasp
1½ tsk spidskommen
1½ tsk paprika
½ æg
½ ds hakkede tomater
150 g ajvar
Salt og peber
Basilikum
½ kugle mozzarella
Rucola
250 g pasta

Ingredienser

450 g hakket oksekød
1 fed hvidløg
½ dl rasp
1½ tsk spidskommen
1½ tsk paprika
½ æg
½ ds hakkede tomater
150 g ajvar
Salt og peber
Basilikum
½ kugle mozzarella
Rucola
250 g pasta

Ingredienser

450 g hakket oksekød
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
3/4 dl rasp
1½ tsk spidskommen
2 tsk paprika
3/4 æg
3/4 ds hakkede tomater
225 g ajvar
Salt og peber
Basilikum
3/4 kugle mozzarella 
Rucola
400 g pasta

Ingredienser

600 g hakket oksekød
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
3/4 dl rasp
1½ tsk spidskommen
2 tsk paprika
3/4 æg
3/4 ds hakkede tomater
225 g ajvar
Salt og peber
Basilikum
3/4 kugle mozzarella
Rucola
400 g pasta

Ingredienser

600 g hakket oksekød
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
1 dl rasp
2 tsk spidskommen
3 tsk paprika
1 æg
1 ds hakkede tomater
300 g ajvar
Salt og peber
Basilikum
1 kugle mozzarella
Rucola
500 g pasta

Ingredienser

900 g hakket oksekød
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
1 dl rasp
2 tsk spidskommen
3 tsk paprika
1 æg
1 ds hakkede tomater
300 g ajvar
Salt og peber
Basilikum
1 kugle mozzarella
Rucola
500 g pasta

Ingredienser

900 g hakket oksekød 
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
1½ dl rasp
3 tsk spidskommen
4 tsk paprika
1½ æg
1½ ds hakkede tomater
450 g ajvar
Salt og peber
Basilikum
1½ kugle mozzarella
Rucola
750 g pasta

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. 
  2. Ælt kødet med paprika, spidskommen, rasp, presset hvidløg og æg.
  3. Form 8 kødboller, brug en spiseske dyppet i koldt vand og form dem så med hånden. 
  4. Læg kødbollerne i et ildfast fad. Hæld ajvar og hakkede tomater over kødbollerne, spæd evt til med en smule vand hvis du synes sovsen er for tyk. Skær mozzarella i skiver og læg øverst på saucen. 
  5. Sæt fadet midt i ovnen ca. 20 min. (kødbollerne skal være gennemstegte). Sæt vand over til pasta og kog pastaen 9-10 min tilsat ½ tsk salt.
  6. Skyl rucola og basilikum. Nip basilikum over den færdige ret og server med pasta og rucola.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Ælt kødet med paprika, spidskommen, rasp, presset hvidløg og æg.
  3. Form 12 kødboller, brug en spiseske dyppet i koldt vand og form dem så med hånden.
  4. Læg kødbollerne i et ildfast fad. Hæld ajvar og hakkede tomater over kødbollerne, spæd evt til med en smule vand hvis du synes sovsen er for tyk. Skær mozzarella i skiver og læg øverst på saucen.
  5. Sæt fadet midt i ovnen ca. 20 min. (kødbollerne skal være gennemstegte). Sæt vand over til pasta og kog pastaen 9-10 min tilsat ½ tsk salt.
  6. Skyl rucola og basilikum. Nip basilikum over den færdige ret og server med pasta og rucola.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Ælt kødet med paprika, spidskommen, rasp, presset hvidløg og æg.
  3. Form 12 kødboller, brug en spiseske dyppet i koldt vand og form dem så med hånden.
  4. Læg kødbollerne i et ildfast fad. Hæld ajvar og hakkede tomater over kødbollerne, spæd evt til med en smule vand hvis du synes sovsen er for tyk. Skær mozzarella i skiver og læg øverst på saucen.
  5. Sæt fadet midt i ovnen ca. 20 min. (kødbollerne skal være gennemstegte). Sæt vand over til pasta og kog pastaen 9-10 min tilsat ½ tsk salt.
  6. Skyl rucola og basilikum. Nip basilikum over den færdige ret og server med pasta og rucola.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Ælt kødet med paprika, spidskommen, rasp, presset hvidløg og æg.
  3. Form 16 kødboller, brug en spiseske dyppet i koldt vand og form dem så med hånden.
  4. Læg kødbollerne i et ildfast fad. Hæld ajvar og hakkede tomater over kødbollerne, spæd evt til med en smule vand hvis du synes sovsen er for tyk. Skær mozzarella i skiver og læg øverst på saucen.
  5. Sæt fadet midt i ovnen ca. 20 min. (kødbollerne skal være gennemstegte). Sæt vand over til pasta og kog pastaen 9-10 min tilsat ½ tsk salt.
  6. Skyl rucola og basilikum. Nip basilikum over den færdige ret og server med pasta og rucola.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Ælt kødet med paprika, spidskommen, rasp, presset hvidløg og æg.
  3. Form 16 kødboller, brug en spiseske dyppet i koldt vand og form dem så med hånden.
  4. Læg kødbollerne i et ildfast fad. Hæld ajvar og hakkede tomater over kødbollerne, spæd evt til med en smule vand hvis du synes sovsen er for tyk. Skær mozzarella i skiver og læg øverst på saucen.
  5. Sæt fadet midt i ovnen ca. 20 min. (kødbollerne skal være gennemstegte). Sæt vand over til pasta og kog pastaen 9-10 min tilsat ½ tsk salt.
  6. Skyl rucola og basilikum. Nip basilikum over den færdige ret og server med pasta og rucola.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Ælt kødet med paprika, spidskommen, rasp, presset hvidløg og æg.
  3. Form 24 kødboller, brug en spiseske dyppet i koldt vand og form dem så med hånden.
  4. Læg kødbollerne i et ildfast fad. Hæld ajvar og hakkede tomater over kødbollerne, spæd evt til med en smule vand hvis du synes sovsen er for tyk. Skær mozzarella i skiver og læg øverst på saucen.
  5. Sæt fadet midt i ovnen ca. 20 min. (kødbollerne skal være gennemstegte). Sæt vand over til pasta og kog pastaen 9-10 min tilsat ½ tsk salt.
  6. Skyl rucola og basilikum. Nip basilikum over den færdige ret og server med pasta og rucola.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Ælt kødet med paprika, spidskommen, rasp, presset hvidløg og æg.
  3. Form 24 kødboller, brug en spiseske dyppet i koldt vand og form dem så med hånden.
  4. Læg kødbollerne i et ildfast fad. Hæld ajvar og hakkede tomater over kødbollerne, spæd evt til med en smule vand hvis du synes sovsen er for tyk. Skær mozzarella i skiver og læg øverst på saucen.
  5. Sæt fadet midt i ovnen ca. 20 min. (kødbollerne skal være gennemstegte). Sæt vand over til pasta og kog pastaen 9-10 min tilsat ½ tsk salt.
  6. Skyl rucola og basilikum. Nip basilikum over den færdige ret og server med pasta og rucola.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3666 kJ (876 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 889 212 24
Kulhydrat 1614 386 44
Fedt 1163 278 32

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu