30
5 dages holdbarhed
Ratatouille-ruller
Velsmagende grøntsagsfyldte tortillas. En krydret vegetar ret, som har masser af fylde og umami.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- gluten,
- mælk,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
Ratatouille-ruller
Aubergine
½ stk
Squash
½ stk
Løg
½ stk
Rød chili
½ stk
Hvidløg
1 fed
Røget paprika
½ tsk
Spidskommen
½ tsk
Butterbeans
180 g
Tortilla-wrap (Gluten, Hvede)
4 stk
Revet cheddar (Mælk, Laktose)
100 g
Hakkede tomater
200 g
Kruspersille
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 656 kcal
- Fedt 22 g
- Kulhydrater 81 g
- Protein 33 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skyl grøntsagerne. Skær ½ aubergine og ½ squash i små tern.
- Pil og hak ½ løg fint. Flæk ½ chili, fjern kerner og frøvægge hvis du ikke vil have det for stærkt, og hak den fint.
- Varm en stor gryde op med lidt olie. Steg grøntsagerne under omrøring ca 2 min.
- Tilsæt presset hvidløg, ½ tsk paprika, ½ tsk spidskommen, 180 g bønner uden væde, salt og peber. Steg videre 3 min.
- Smør et ildfast fad med olie. Fordel fyldet på 4 tortillas, og top med revet ost. Fold hver side ind over fyldet og rul sammen, så tortillaerne lukkes.
- Læg tortillaerne i fadet. Fordel 200 g hakkede tomater over rullerne og drys med lidt ost til sidst. Sæt rullerne i ovnen og bag ca. 7 min.
- Skyl og hak persille. Tag rullerne ud af ovnen, drys med hakket persille og servér.