Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 20 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Vegetar

Vegetarisk chili — med sprøde tortillas

(baseret på 481 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1 spsk olie
250 g svampemix
2 forårsløg
1 fed hvidløg / 1/3 solo hvidløg
1 gulerod
1 peberfrugt
½-1 dåse chilibønner i chilisauce 
1 dåse flåede, hakkede tomater
Salt og peber
Tilbehør:
2 spsk creme frisk 9 %
4 tortillas


 

Ingredienser

1½ spsk olie
375 g svampemix
3 forårsløg
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
200 g gulerødder 
1 peberfrugt
1 dåse chilibønner i chilisauce
1 dåse flåede, hakkede tomater
Salt og peber
Tilbehør:
3 spsk creme frisk 9 %
6 tortillas


 

Ingredienser

2 spsk olie
500 g svampemix 
4 forårsløg
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
200 g gulerødder 
2 peberfrugter
2 dåser chilibønner i chilisauce 
1 dåse flåede, hakkede tomater
Salt og peber
Tilbehør:
4 spsk creme frisk 9 %
8 tortillas


 

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Start med at forvarme ovnen til 200 grader til tortillas. Fjern evt. jordrester fra svampene med en blød børste eller et stykke køkkenrulle. Skær svampene i skiver.
  2.  Skyl forårsløgene og snit dem fint. Hak hvidløget fint. Skræl guleroden og riv den på den grove side af rivejernet. Skyl peberfrugten, halver den, fjern kernerne og skær peberet i små tern.
  3. Varm olien i en tykbundet gryde og svits svampe, løg, gulerod og peberfrugt i 4 minutter. Drys med salt og peber efter smag.
  4. Tilsæt chilibønner med chilisauce og dåsetomater og bring retten i kog. Skru ned for varmen og lad retten simre under låg i ca. 10 minutter.
  5. Tilbered tortillas, mens chilien simrer. Del tortillas i kvarte. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og varm dem i ovnen i ca. 10 minutter. De skal være gyldne og sprøde.
  6. Anret portionsvis som vist på billedet og servér med creme frisk.
     

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Start med at forvarme ovnen til 200 grader til tortillas. Fjern evt. jordrester fra svampene med en blød børste eller et stykke køkkenrulle. Skær svampene i skiver.
  2. Skyl forårsløgene og snit dem fint. Hak hvidløg fint. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af rivejernet. Skyl peberfrugten, halver den, fjern kernerne og skær peberet i små tern.
  3. Varm olien i en tykbundet gryde og svits svampe, løg, gulerødder og peberfrugt i 4 minutter. Drys med salt og peber efter smag.
  4. Tilsæt chilibønner med chilisauce og dåsetomater og bring retten i kog. Skru ned for varmen og lad retten simre under låg i ca. 10 minutter.
  5. Tilbered tortillas, mens chilien simrer. Del tortillas i kvarte. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og varm dem i ovnen i ca. 10 minutter. De skal være gyldne og sprøde.
  6. Anret portionsvis som vist på billedet og servér med creme frisk.
     

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Start med at forvarme ovnen til 200 grader til tortillas. Fjern evt. jordrester fra svampene med en blød børste eller et stykke køkkenrulle. Skær svampene i skiver.
  2. Skyl forårsløgene og snit dem fint. Hak hvidløg fint. Skræl gulerødderne og riv den på den grove side af rivejernet. Skyl peberfrugterne, halver dem, fjern kernerne og skær peberne i små tern.
  3. Varm olien i en tykbundet gryde og svits svampe, løg, gulerod og peberfrugt i 4 minutter. Drys med salt og peber efter smag.
  4. Tilsæt chilibønner med chilisauce og dåsetomater og bring retten i kog. Skru ned for varmen og lad retten simre under låg i ca. 10 minutter.
  5. Tilbered tortillas, mens chilien simrer. Del tortillas i kvarte. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og varm dem i ovnen i ca. 10 minutter. De skal være gyldne og sprøde.
  6. Anret portionsvis som vist på billedet og servér med creme frisk.
      

Næringsindhold pr. person

Energi: 3788 kJ (905 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 777 186 21
Kulhydrat 2538 607 67
Fedt 473 113 12

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Gryderetter Vegetar-opskrifter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 20 % rabat de første 2 gange og spar op til 492,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu