Burger med krydret cornflakeskylling (Brug ikke)
1
4 dages holdbarhed

Burger med krydret cornflakeskylling (Brug ikke)

Et sikkert børnehit, som de lidt større børn sagtens selv kan lave eller hjælpe til med. De flade kyllingestykker vendes i krydret cornflakes inden de steges og så skal der jo bare bygges en burger med grønt og dressing.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • sennep,
  • byg,
  • hvede,
  • rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Kyllingebryst
2 stk
Cornflakes (Gluten, Byg)
60 g
Paprika
1 tsk
Hjertesalat
1 stk
Bøftomat
1 stk
Agurk
½ stk
Burgerbolle (Æg, Mælk, Byg, Hvede, Rug, Laktose)
2 stk
Creme fraiche dressing (Æg, Mælk, Sennep, Laktose)
2 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 575 kcal
  • Fedt 10 g
  • Kulhydrater 73 g
  • Protein 48 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Læg kyllingebrysterne på et stykke bagepapir og læg et stykke bagepapir ovenpå.
  2. Bank kyllingestykkerne flade til ca 1 cm med en kødhammer eller med hånden.
  3. Beklæd en bageplade med bagepapir og fordel cornflakes på den. Knus dem let med hånden og bland med 1 tsk paprika, ½ tsk salt og peber.
  4. Tryk kyllingestykkerne godt ned i cornflakes blandingen på begge sider, fjern overskydende cornflakes og dryp kyllingen med ½ tsk olie.
  5. Sæt pladen midt i ovnen og bag kyllingen ca 15 min (de skal være gennemstegte).
  6. Skyl imens grøntsagerne og snit salaten groft. Tomat og agurk skæres i tynde skiver.
  7. Flæk bollerne og læg dem i ovnen sammen med kyllingen de sidste 5 min.
  8. Byg en burger, som du bedst kan lide den med bolle, salat, kylling, tomat og agurk og dryp med dressing.