Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
GæsteRet

Braiseret nøddefyldt kalkunmignon — med timiankrydret quinoa salat

(baseret på 776 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1½ dl quinoa mix
4 dl vand
½ tsk salt
20 g valnødder
10 g persille
Salt og peber
Ca. 300 g kalkunmignon
Tandstikker 
1 spsk olivenolie
2 dl bouillon (½ terning + 2 dl vand)
50 g flødeost med urter
Groft brød 
2 kviste timian
Dressing
1 tsk sennep
½-1 spsk citronsaft
1 tsk honning
1 spsk olivenolie
1½ spsk timian (4 stilke)
Salt og peber
1 rødløg
15 g persille
40 g slikærter (sugar snaps)

Ingredienser

2 dl quinoa mix
6 dl vand
½ tsk salt
25 g valnødder
15 g persille
Salt og peber
Ca. 450 g kalkunmignon
Tandstikker
1½ spsk olivenolie
3 dl bouillon (3/4 terning + 3 dl vand)
75 g flødeost med urter
Groft brød
Timian
Dressing
2 tsk sennep
1 spsk citronsaft
2 tsk honning
1½ spsk olivenolie
1½ spsk timian (5 stilke)
Salt og peber
1 rødløg
20 g persille
60 g slikærter (sugar snaps)

Ingredienser

3 dl quinoa mix
8 dl vand
1 tsk salt
30 g valnødder
20 g persille
Salt og peber
Ca. 600 g kalkunmignon
Tandstikker
2 spsk olivenolie
4 dl bouillon (1 terning + 4 dl vand)
100 g flødeost med urter
Groft brød
Timian
Dressing
2 tsk sennep
1-2 spsk citronsaft
2 tsk honning
2 spsk olivenolie
2-3 spsk timian (6 stilke)
Salt og peber
1-2 rødløg 
30 g persille
80g slikærter (sugar snaps)

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog quinoa i letsaltet vand tilsat 2 kviste timian 20 min. Hæld overskydende vand fra.
  2. Hak valnødder og 1/3 af persillen groft, krydr med salt og peber. Fyld nøddeblandingen ind i lommen på kødet og hæft med tandstikkerne.
  3. Brun kødet i olie på begge sider i en gryde eller sauterpande med låg. Kom bouillon i gryden og kog ca. 9 min. under låg. Pisk flødeosten i, kog op og sluk for blusset.
  4. Varm brødet 3-4 min i ovn ved 220 grader.
  5. Pisk sennep, citronsaft og honning sammen. Pisk olie i lidt efter lidt og kom timian, salt og peber i. Vend dressingen i quinoa.
  6. Skold sukkerærterne med kogende vand (evt.fra el-kedel) og derefter i iskoldt vand. Si vandet fra. 
  7. Hak løg og persille og bland det i quinoasalaten sammen med halverede ærter. Skær kødet i skiver og spis det med skyen og server quinoa salat og baguette til.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog quinoa i letsaltet vand tilsat 3 kviste timian 20 min. Hæld overskydende vand fra.
  2. Hak valnødder og 1/3 af persillen groft, krydr med salt og peber. Fyld nøddeblandingen ind i lommen på kødet og hæft med tandstikkerne.
  3. Brun kødet i olie på begge sider i en gryde eller sauterpande med låg. Kom bouillon i gryden og kog ca. 9 min under låg. Pisk flødeosten i, kog op og sluk for blusset.
  4. Varm brødet 3-4 min i ovn ved 220 grader.
  5. Pisk sennep, citronsaft og honning sammen. Pisk olie i lidt efter lidt og kom timian, salt og peber i. Vend dressingen i quinoa.
  6. Skold sukkerærterne med kogende vand (evt. fra el-kedel) og derefter i iskoldt vand. Si vandet fra.
  7. Hak løg og persille og bland det i quinoasalaten sammen med halverede ærter. Skær kødet i skiver og spis det med skyen og server quinoa salat og baguette til.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog quinoa i letsaltet vand tilsat 4 kviste timian 20 minutter. Hæld overskydende vand fra.
  2. Hak valnødder og 1/3 af persillen groft, krydr med salt og peber. Fyld nøddeblandingen ind i lommen på kødet og hæft med tandstikkerne.
  3. Brun kødet i olie på begge sider i en gryde eller sauterpande med låg. Kom bouillon i gryden og kog ca. 9 minutter under låg. Pisk flødeosten i, kog op og tag gryden af varmen.
  4. Varm brødet 3-4 i ovn ved 220 grader.
  5. Pisk sennep, citronsaft og honning sammen. Pisk olie i lidt efter lidt og kom timian, salt og peber i. Vend dressingen i quinoa.
  6. Skold sukkerærterne med kogende vand (evt fra el-kedel) og derefter i iskoldt vand. Si vandet væk. 
  7. Hak løg og persille og bland det i quinoasalaten sammen med halverede ærter. Skær kødet i skiver og spis det med skyen og server quinoa salat og baguette til.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3470 kJ (829 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 763 182 22
Kulhydrat 1388 332 40
Fedt 1319 315 38

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu