Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Spændende

Kylling i sennepscrust med grønne ris

(baseret på 159 kunders bedømmelse)

Ingredienser

350 g kyllingeinderfilet
½ æg
1 spsk sennep
1/4 dl vand
1 spsk saucejævner
1 spsk hvedemel
Salt og peber
Olie
Grønne ris:
2 dl grove ris
1 avocado
½ chili
75 g sukkerærter
Saft af ½ lime
Basilikum
Olivenolie

Ingredienser

450 g kyllingeinderfilet
½ æg
1 spsk sennep
1/4 dl vand
1 spsk saucejævner
1 spsk hvedemel
Salt og peber
Olie 
Grønne ris:
2 dl grove ris
1 avocado
½ chili
75 g sukkerærter
Saft af ½ lime
Basilikum
Olivenolie

Ingredienser

450 g kyllingeinderfilet
3/4 æg
1½ spsk sennep
2½ spsk vand
1 spsk saucejævner
1½ spsk hvedemel
Salt og peber
Olie 
Grønne ris:
3 dl grove ris
1 avocado
3/4 chili
120 g sukkerærter
Saft af 3/4 lime
Basilikum
Olivenolie

Ingredienser

600 g kyllingeinderfilet
3/4 æg
1½ spsk sennep
2½ spsk vand
1 spsk saucejævner
1½ spsk hvedemel
Salt og peber
Olie 
Grønne ris:
3 dl grove ris
1 avocado
3/4 chili
120 g sukkerærter
Saft af 3/4 lime
Basilikum
Olivenolie

Ingredienser

600 g kyllingeinderfilet
1 æg
2 spsk sennep
½ dl vand
2 spsk saucejævner
2 spsk hvedemel
Salt og peber
Olie 
Grønne ris:
4 dl grove ris
2 avocadoer
1 chili
150 g sukkerærter
Saft af 1 lime
Basilikum
Olivenolie

Ingredienser

900 g kyllingeinderfilet
1 æg
2 spsk sennep
½ dl vand
2 spsk saucejævner
2 spsk hvedemel
1 tsk salt
Peber
Olie til stegning
Grønne ris:
4 dl grove ris
Salt
2 avocadoer
1 chili
150 g sukkerærter
1 lime
Basilikum
Olivenolie
Salt og peber

Ingredienser

900 g kyllingeinderfilet
1½ æg
3 spsk sennep
1 dl vand
3 spsk saucejævner
3 spsk hvedemel
Salt og peber
Olie 
Grønne ris:
5 dl grove ris
2 avocadoer
1-2 chili
250 g sukkerærter
Saft af 2 lime
Basilikum
Olivenolie

Tilberedning – ca. 30 min.

  1.  Kog ris i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad stå på eftervarme til resten af retten er klar.
  2. Bland æg, vand og sennep i en dyb tallerken. Bland mel, saucejævner, salt og peber i en lille skål. Rør melblandingen i æggemassen til den er jævn.
  3. Hæld olie på en pande, varm op til middel varme. Dyp kyllingestykkerne i æg/mel blandingen en ad gangen og læg dem på panden. Steg kyllingen ca. 5 min. på hver side, vend dem kun 1 gang, så crusten ikke går af (de skal være gennemstegte). 
  4. Skold ærterne i kogende vand, skyl efter med koldt vand. Snit på tværs i ½ cm tykke strimler.
  5. Del avocado, fjern sten og skal. Skær i små tern og læg i en skål, pres limesaft over. Mos evt. let med en gaffel. Skyl chili, del og fjern frø og frøvægge, hak meget fint. Skyl og hak basilikum.
  6. Bland avocado med ærter, chili og basilikum. Mix avocadoblanding med de kogte ris, dryp med lidt olivenolie, smag til med salt og peber og evt. lidt mere limesaft. Server risene til kyllingen.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1.  Kog ris i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad stå på eftervarme til resten af retten er klar.
  2. Bland æg, vand og sennep i en dyb tallerken. Bland mel, saucejævner, salt og peber i en lille skål. Rør melblandingen i æggemassen til den er jævn.
  3. Hæld olie på en pande, varm op til middel varme. Dyp kyllingestykkerne i æg/mel blandingen en ad gangen og læg dem på panden. Steg kyllingen ca. 5 min. på hver side, vend dem kun 1 gang, så crusten ikke går af (de skal være gennemstegte).
  4. Skold ærterne i kogende vand, skyl efter med koldt vand. Snit på tværs i ½ cm tykke strimler.
  5. Del avocado, fjern sten og skal. Skær i små tern og læg i en skål, pres limesaft over. Mos evt. let med en gaffel. Skyl chili, del og fjern frø og frøvægge, hak meget fint. Skyl og hak basilikum.
  6. Bland avocado med ærter, chili og basilikum. Mix avocadoblanding med de kogte ris, dryp med lidt olivenolie, smag til med salt og peber og evt. lidt mere limesaft. Server risene til kyllingen.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1.  Kog ris i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad stå på eftervarme til resten af retten er klar.
  2. Bland æg, vand og sennep i en dyb tallerken. Bland mel, saucejævner, salt og peber i en lille skål. Rør melblandingen i æggemassen til den er jævn.
  3. Hæld olie på en pande, varm op til middel varme. Dyp kyllingestykkerne i æg/mel blandingen en ad gangen og læg dem på panden. Steg kyllingen ca. 5 min. på hver side, vend dem kun 1 gang, så crusten ikke går af (de skal være gennemstegte).
  4. Skold ærterne i kogende vand, skyl efter med koldt vand. Snit på tværs i ½ cm tykke strimler.
  5. Del avocado, fjern sten og skal. Skær i små tern og læg i en skål, pres limesaft over. Mos evt. let med en gaffel. Skyl chili, del og fjern frø og frøvægge, hak meget fint. Skyl og hak basilikum.
  6. Bland avocado med ærter, chili og basilikum. Mix avocadoblanding med de kogte ris, dryp med lidt olivenolie, smag til med salt og peber og evt. lidt mere limesaft. Server risene til kyllingen.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1.  Kog ris i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad stå på eftervarme til resten af retten er klar.
  2. Bland æg, vand og sennep i en dyb tallerken. Bland mel, saucejævner, salt og peber i en lille skål. Rør melblandingen i æggemassen til den er jævn.
  3. Hæld olie på en pande, varm op til middel varme. Dyp kyllingestykkerne i æg/mel blandingen en ad gangen og læg dem på panden. Steg kyllingen ca. 5 min. på hver side, vend dem kun 1 gang, så crusten ikke går af (de skal være gennemstegte).
  4. Skold ærterne i kogende vand, skyl efter med koldt vand. Snit på tværs i ½ cm tykke strimler.
  5. Del avocado, fjern sten og skal. Skær i små tern og læg i en skål, pres limesaft over. Mos evt. let med en gaffel. Skyl chili, del og fjern frø og frøvægge, hak meget fint. Skyl og hak basilikum.
  6. Bland avocado med ærter, chili og basilikum. Mix avocadoblanding med de kogte ris, dryp med lidt olivenolie, smag til med salt og peber og evt. lidt mere limesaft. Server risene til kyllingen.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1.  Kog ris i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 18 min. Sluk og lad stå på eftervarme til resten af retten er klar.
  2. Bland æg, vand og sennep i en dyb tallerken. Bland mel, saucejævner, salt og peber i en lille skål. Rør melblandingen i æggemassen til den er jævn.
  3. Hæld olie på en pande, varm op til middel varme. Dyp kyllingestykkerne i æg/mel blandingen en ad gangen og læg dem på panden. Steg kyllingen ca. 5 min. på hver side, vend dem kun 1 gang, så crusten ikke går af (de skal være gennemstegte).
  4. Skold ærterne i kogende vand, skyl efter med koldt vand. Snit på tværs i ½ cm tykke strimler.
  5. Del avocado, fjern sten og skal. Skær i små tern og læg i en skål, pres limesaft over. Mos evt. let med en gaffel. Skyl chili, del og fjern frø og frøvægge, hak meget fint. Skyl og hak basilikum.
  6. Bland avocado med ærter, chili og basilikum. Mix avocadoblanding med de kogte ris, dryp med lidt olivenolie, smag til med salt og peber og evt. lidt mere limesaft. Server risene til kyllingen.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog ris i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 18 min. Sluk og lad stå på eftervarme til resten af retten er klar.
  2. Bland æg, vand og sennep i en dyb tallerken. Bland mel, saucejævner, salt og peber i en lille skål. Rør melblandingen i æggemassen til den er jævn.
  3. Hæld olie på en pande, varm op til middel varme. Dyp kyllingestykkerne i æg/mel blandingen en ad gangen og læg dem på panden. Steg kyllingen ca. 5 min. på hver side, vend dem kun 1 gang, så crusten ikke går af (de skal være gennemstegte).
  4. Skold ærterne i kogende vand, skyl efter med koldt vand. Snit på tværs i ½ cm tykke strimler.
  5. Del avocado, fjern sten og skal. Skær i små tern og læg i en skål, pres limesaft over. Mos evt. let med en gaffel. Skyl chili, del og fjern frø og frøvægge, hak meget fint. Skyl og hak basilikum.
  6. Bland avocado med ærter, chili og basilikum. Mix avocadoblanding med de kogte ris, dryp med lidt olivenolie, smag til med salt og peber og evt. lidt mere limesaft. Server risene til kyllingen.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1.  Kog ris i 1 l vand tilsat 1 tsk salt i 18 min. Sluk og lad stå på eftervarme til resten af retten er klar.
  2. Bland æg, vand og sennep i en dyb tallerken. Bland mel, saucejævner, salt og peber i en lille skål. Rør melblandingen i æggemassen til den er jævn.
  3. Hæld olie på en pande, varm op til middel varme. Dyp kyllingestykkerne i æg/mel blandingen en ad gangen og læg dem på panden. Steg kyllingen ca. 5 min. på hver side, vend dem kun 1 gang, så crusten ikke går af (de skal være gennemstegte).
  4. Skold ærterne i kogende vand, skyl efter med koldt vand. Snit på tværs i ½ cm tykke strimler.
  5. Del avocado, fjern sten og skal. Skær i små tern og læg i en skål, pres limesaft over. Mos evt. let med en gaffel. Skyl chili, del og fjern frø og frøvægge, hak meget fint. Skyl og hak basilikum.
  6. Bland avocado med ærter, chili og basilikum. Mix avocadoblanding med de kogte ris, dryp med lidt olivenolie, smag til med salt og peber og evt. lidt mere limesaft. Server risene til kyllingen.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2968 kJ (709 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 712 170 24
Kulhydrat 1338 320 45
Fedt 918 219 31

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu