Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra sund

Smagfulde krebinetter — med cremet grønt

(baseret på 1000 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g hakket svinekød, 3-7% fedt
½-1 spsk soltørrede tomater
3 spsk hvedemel
½ tsk salt og peber
1 spsk olie eller 10 g smør
½ kg små vaskede kartofler
300 g gulerødder
100 g sukkerærter 
Ca. 175 g persillerod eller pastinak
1 dl yoghurt naturel
1 fed hvidløg
Purløg
Timian
Salt og peber

Ingredienser

450 g hakket svinekød, 3-7% fedt
1-1½ spsk soltørrede tomater
4½ spsk hvedemel
3/4 tsk salt
Peber
1½ spsk olie eller 15 g smør
750 g små vaskede kartofler
400 g gulerødder
150 g sukkerærter 
Ca. 225 g persillerod eller pastinak
1½ dl yoghurt naturel
1½ fed hvidløg / ½ solo
Purløg
Timian
Salt og peber

Ingredienser

600 g hakket svinekød, 3-7% fedt
1-2 spsk soltørrede tomater
6 spsk hvedemel
1 tsk salt
Peber
2 spsk olie eller 20 g smør
1 kg små vaskede kartofler
500 g gulerødder 
200 g sukkerærter  
Ca. 325 g persillerødder eller pastinakker
2 dl yoghurt naturel
2 fed hvidløg / ½ solo
Purløg
Timian
Salt og peber

Tilberedning – ca. 30 min.

TIP: Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

  1. Kom kødet i en skål, hak de soltørrede tomater fint og bland dem grundigt i kødet. Form 2 store, flade krebinetter og hak dem let med en kniv i overfladen.
  2. Kog kartoflerne i vand med ½ tsk salt til de er møre ca. 15-18 minutter.
  3. Bland mel, salt og peber sammen på en tallerken og vend krebinetterne i det. Brun dem på panden i olie 1 min. på hver side ved høj varme. Skru ned til middel varme og steg dem færdige 4-5 min. på hver side.
  4. Skræl imens gulerødderne og skær dem i skrå skiver. Skyl og halver sukkerærterne. Skræl og skær persillerod i tern 1½×1½ cm.
  5. Tilsæt grøntsagerne til kogende vand tilsat ½ tsk salt og kog ca. 1 minut, skyl derefter i koldt vand. Læg grøntsagerne på et klæde (så de ikke er våde, når de vendes i cremen).
  6. Rør yoghurt og presset hvidløg sammen. Hak purløg og timian fint og kom det i cremen smag til med salt og peber. Vend grøntsagerne i cremen.
  7. Spis krebinetterne med kogte kartofler og cremet grønt.

Tilberedning – ca. 30 min.

TIP: Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

  1. Kom kødet i en skål, hak de soltørrede tomater fint og bland dem grundigt i kødet. Form 3 store, flade krebinetter og hak dem let med en kniv.
  2. Kog kartoflerne i vand med ½ tsk salt til de er møre ca. 15-18 minutter.
  3. Bland mel, salt og peber sammen på en tallerken og vend krebinetterne i det. Brun dem på panden i olie 1 min. på hver side ved høj varme. Skru ned til middel varme og steg dem færdige 4-5 min. på hver side.
  4. Skræl imens gulerødderne og skær dem i skrå skiver. Skyl og halver sukkerærterne. Skræl og skær persillerod i tern 1½×1½ cm.
  5. Tilsæt grøntsagerne til kogende vand tilsat ½ tsk salt og kog ca.1 minut, skyl derefter i koldt vand. Læg grøntsagerne på et klæde (så de ikke er våde, når de vendes i cremen).
  6. Rør yoghurt og presset hvidløg sammen. Hak purløg og timian fint og kom det i cremen med salt og peber. Vend grøntsagerne i cremen.
  7. Spis krebinetterne med kogte kartofler og cremet grønt.

Tilberedning – ca. 30 min.

TIP: Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

  1. Kom kødet i en skål, hak de soltørrede tomater fint og bland dem grundigt i kødet. Form 4 store, flade krebinetter og hak dem let med en kniv.
  2. Kog kartoflerne i vand med 1 tsk salt til de er møre ca. 15-18 minutter.
  3. Bland mel, salt og peber sammen på en tallerken og vend krebinetterne i det. Brun dem på panden i olie 1 min. på hver side ved høj varme. Skru ned til middel varme og steg dem færdige 4-5 min. på hver side.
  4. Skræl imens gulerødderne og skær dem i skrå skiver. Skyl og halver sukkerærterne. Skræl og skær persillerod i tern 1½×1½ cm.
  5. Tilsæt grøntsagerne til kogende vand tilsat 1 tsk salt og kog ca.1 minut, skyl derefter i koldt vand. Læg grøntsagerne på et klæde (så de ikke er våde når de vendes i cremen).
  6. Rør yoghurt og presset hvidløg sammen. Hak purløg og timian fint og kom det i cremen med salt og peber. Vend grøntsagerne i cremen.
  7. Spis krebinetterne med kogte kartofler og cremet grønt.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3074 kJ (735 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 707 169 23
Kulhydrat 1476 353 48
Fedt 891 213 29

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med gris

Godt at vide om opskriften

KREBINETTER ELLER KARBONADER?

Kært barn har mange navne, og det gælder også for krebinetter. Nogle vil nok påstå, at der er en forskel, men helt lavpraktisk, så indeholder de nogenlunde de samme ingredienser, og det er her forvirringen opstår. Navnet karbonader stammer fra det italienske ”carbonata” og består oprindeligt af ren svinekød, formet som store, runde bøffer, der er vendt i æg og rasp. Krebinetter derimod, menes at stamme fra det franske ”crépine”, men bestod traditionelt også af hakket kød, der var svøbt i et fedtnet, men senere hen også vendt i æg og rasp i stedet for. Der hersker mange forskelle teorier om henholdsvis karbonader og krebinetter, og nogle mener, at den eneste forskel er, at man i Jylland siger det ene og på Sjælland siger noget andet. Uanset hvad, så er danskerne vilde med krebinetter. Det hakkede kød med den sprøde overflade er et hit hos både børn og voksne – og det forstår vi godt.

Derfor har vi hos RetNemt Måltidskasser selvfølgelig udviklet en lækker opskrift på krebinetter, som du med succes kan servere for hele familien. Denne opskrift er især børnevenlig, eftersom der kommer kartofler til, og ikke mindst en lækker cremet salat. Men bare rolig, selvom krebinetter og cremet salat ikke lyder som den sundeste løsning, så er det slet ikke så slemt, som det lyder. Vi har nemlig altid fokus på at udvikle vores opskrifter således, at de bliver fedtfattige.

Denne opskrift på krebinetter er hurtig og nem at gå til, men det kan blive endnu nemmere, hvis du benytter dig af vores ordning med måltidskasser. Her får du nemlig alt det nødvendige til retten leveret direkte til din dør, og slipper derfor også for besværet med at handle. Du kan vælge imellem 10 forskellige måltidskasser. Vi har nemlig sørget for at have en kasse til enhver smag og ethvert behov.

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu