Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Eksotisk

Wokstrimler med rød karry — citrongræs og kokosmælk

(baseret på 591 kunders bedømmelse)

Ingredienser

250 g skinkestrimler
½ spsk olie
Salt og peber
2 spsk citrongræs
1 tsk rød karrypasta
1 fed hvidløg
1 spsk tomatpuré
1 lille dåse kokosmælk
250 g cherrytomater
4 forårsløg
½ tsk sukker 
200 g basmati ris

Ingredienser

375 g skinkestrimler
½ spsk olie
Salt og peber
2 spsk citrongræs
1 tsk rød karrypasta
1 fed hvidløg
1 spsk tomatpuré
1 lille dåse kokosmælk
250 g cherrytomater
4 forårsløg
½ tsk sukker 
200 g ris

Ingredienser

375 g skinkestrimler
3/4 spsk olie
Salt og peber
2 spsk citrongræs
1½ tsk rød karrypasta
1 ½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
1½ spsk tomatpuré
3 dl kokosmælk
325 g cherrytomater
5 forårsløg
3/4 tsk sukker
300 g ris

Ingredienser

500 g skinkestrimler
3/4 spsk olie
Salt og peber
2 spsk citrongræs
1½ tsk rød karrypasta
1 ½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
1½ spsk tomatpuré
3 dl kokosmælk
325 g cherrytomater
5 forårsløg
3/4 tsk sukker
300 g ris

Ingredienser

500 g skinkestrimler
1 spsk olie
Salt og peber
3 spsk citrongræs
2 tsk rød karrypasta
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
2 spsk tomatpuré
4 dl kokosmælk
400 g cherrytomater
6-7 forårsløg
1 tsk sukker
400 g ris

Ingredienser

750 g skinkestrimler
1 spsk olie
Salt og peber
3 spsk citrongræs
2 tsk rød karrypasta
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
2 spsk tomatpuré
4 dl kokosmælk
400 g cherrytomater
6-7 forårsløg
1 tsk sukker
400 g ris

Ingredienser

750 g skinkestrimler
1½ spsk olie
Salt og peber
6 spsk citrongræs
3 tsk rød karrypasta
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
3 spsk tomatpuré
6 dl kokosmælk 
500 g cherrytomater
9 forårsløg
1½ tsk sukker 
500 g basmatiris

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand med ½ tsk salt i 12 min. og lad dem trække under låg til resten af retten er færdig.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Fjern et eller to af citrongræssets yderste grove blade. Hak den hvide del af citrongræsset.
  3. Varm olien i en wok eller på en stor pande ved kraftig varme. Læg kødet på panden og lad det danne skorpe, før det vendes. Kødet brunes 1-1½ min ved kraftig varme. Tag kødet op på en tallerken, krydr det med salt og peber.
  4. Skyl og halver cherrytomaterne. Skyl og hak forårsløg. Pil hvidløg og hak fint.
  5. Svits karrypasta, hvidløg og citrongræs i wokken. Hvis du ikke ønsker en stærk smag, skal du reducere mængden af karrypasta og svitse det grundigt. Tilsæt tomatpuré og kokosmælk, lad det simre ca. 2 min. Tilsæt cherrytomat, forårsløg og det stegte kød. Lad retten blive gennemvarm og smag til med sukker, salt og peber. Server med ris til.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand med ½ tsk salt i 12 min. og lad dem trække under låg til resten af retten er færdig.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Fjern et eller to af citrongræssets yderste grove blade. Hak den hvide del af citrongræsset.
  3. Varm olien i en wok eller på en stor pande ved kraftig varme. Læg kødet på panden og lad det danne skorpe, før det vendes. Kødet brunes 1-1½ min ved kraftig varme. Tag kødet op på en tallerken, krydr det med salt og peber.
  4. Skyl og halver cherrytomaterne. Skyl og hak forårsløg. Pil hvidløg og hak fint.
  5. Svits karrypasta, hvidløg og citrongræs i wokken. Hvis du ikke ønsker en stærk smag, skal du reducere mængden af karrypasta og svitse det grundigt. Tilsæt tomatpuré og kokosmælk, lad det simre ca. 2 min. Tilsæt cherrytomat, forårsløg og det stegte kød. Lad retten blive gennemvarm og smag til med sukker, salt og peber. Server med ris til.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand med ½ tsk salt i 12 min. og lad dem trække under låg til resten af retten er færdig.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Fjern et eller to af citrongræssets yderste grove blade. Hak den hvide del af citrongræsset.
  3. Varm olien i en wok eller på en stor pande ved kraftig varme. Læg kødet på panden og lad det danne skorpe, før det vendes. Kødet brunes 1-1½ min ved kraftig varme. Tag kødet op på en tallerken, krydr det med salt og peber.
  4. Skyl og halver cherrytomaterne. Skyl og hak forårsløg. Pil hvidløg og hak fint.
  5. Svits karrypasta, hvidløg og citrongræs i wokken. Hvis du ikke ønsker en stærk smag, skal du reducere mængden af karrypasta og svitse det grundigt. Tilsæt tomatpuré og kokosmælk, lad det simre ca. 2 min. Tilsæt cherrytomat, forårsløg og det stegte kød. Lad retten blive gennemvarm og smag til med sukker, salt og peber. Server med ris til.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand med ½ tsk salt i 12 min. og lad dem trække under låg til resten af retten er færdig.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Fjern et eller to af citrongræssets yderste grove blade. Hak den hvide del af citrongræsset.
  3. Varm olien i en wok eller på en stor pande ved kraftig varme. Læg kødet på panden og lad det danne skorpe, før det vendes. Kødet brunes 1-1½ min ved kraftig varme. Tag kødet op på en tallerken, krydr det med salt og peber.
  4. Skyl og halver cherrytomaterne. Skyl og hak forårsløg. Pil hvidløg og hak fint.
  5. Svits karrypasta, hvidløg og citrongræs i wokken. Hvis du ikke ønsker en stærk smag, skal du reducere mængden af karrypasta og svitse det grundigt. Tilsæt tomatpuré og kokosmælk, lad det simre ca. 2 min. Tilsæt cherrytomat, forårsløg og det stegte kød. Lad retten blive gennemvarm og smag til med sukker, salt og peber. Server med ris til.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand med ½ tsk salt i 12 min. og lad dem trække under låg til resten af retten er færdig.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Fjern et eller to af citrongræssets yderste grove blade. Hak den hvide del af citrongræsset.
  3. Varm olien i en wok eller på en stor pande ved kraftig varme. Læg kødet på panden og lad det danne skorpe, før det vendes. Kødet brunes 1-1½ min ved kraftig varme. Tag kødet op på en tallerken, krydr det med salt og peber.
  4. Skyl og halver cherrytomaterne. Skyl og hak forårsløg. Pil hvidløg og hak fint.
  5. Svits karrypasta, hvidløg og citrongræs i wokken. Hvis du ikke ønsker en stærk smag, skal du reducere mængden af karrypasta og svitse det grundigt. Tilsæt tomatpuré og kokosmælk, lad det simre ca. 2 min. Tilsæt cherrytomat, forårsløg og det stegte kød. Lad retten blive gennemvarm og smag til med sukker, salt og peber. Server med ris til.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand med ½ tsk salt i 12 min. og lad dem trække under låg til resten af retten er færdig.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Fjern et eller to af citrongræssets yderste grove blade. Hak den hvide del af citrongræsset.
  3. Varm olien i en wok eller på en stor pande ved kraftig varme. Læg kødet på panden og lad det danne skorpe, før det vendes. Kødet brunes 1-1½ min ved kraftig varme. Tag kødet op på en tallerken, krydr det med salt og peber.
  4. Skyl og halver cherrytomaterne. Skyl og hak forårsløg. Pil hvidløg og hak fint.
  5. Svits karrypasta, hvidløg og citrongræs i wokken. Hvis du ikke ønsker en stærk smag, skal du reducere mængden af karrypasta og svitse det grundigt. Tilsæt tomatpuré og kokosmælk, lad det simre ca. 2 min. Tilsæt cherrytomat, forårsløg og det stegte kød. Lad retten blive gennemvarm og smag til med sukker, salt og peber. Server med ris til.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand med ½ tsk salt i 12 min. og lad dem trække under låg til resten af retten er færdig.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Fjern et eller to af citrongræssets yderste grove blade. Hak den hvide del af citrongræsset.
  3. Varm olien i en wok eller på en stor pande ved kraftig varme. Læg kødet på panden og lad det danne skorpe, før det vendes. Kødet brunes 1-1½ min ved kraftig varme. Tag kødet op på en tallerken, krydr det med salt og peber.
  4. Skyl og halver cherrytomaterne. Skyl og hak forårsløg. Pil hvidløg og hak fint.
  5. Svits karrypasta, hvidløg og citrongræs i wokken. Hvis du ikke ønsker en stærk smag, skal du reducere mængden af karrypasta og svitse det grundigt. Tilsæt tomatpuré og kokosmælk, lad det simre ca. 2 min. Tilsæt cherrytomat, forårsløg og det stegte kød. Lad retten blive gennemvarm og smag til med sukker, salt og peber. Server med ris til.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2905 kJ (694 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 610 146 21
Kulhydrat 1336 319 46
Fedt 959 229 33

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu