Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Vegetar

Fyldte porto bello svampe — med pasta

(baseret på 708 kunders bedømmelse)

Ingredienser

425 g porto bello svampe
Fyld
Stokken fra svampene
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
2 skalotteløg
½ spsk olivenolie
2 spsk sojasauce
½-1 spsk sherryeddike
Frisk rosmarin
4 spsk rasp
75 g salatost
Salt og peber
Tilbehør
250 g fuldkornspasta
½ spsk olivenolie
½ spsk citronsaft


Ingredienser

650 g porto bello svampe
Fyld
Stokken fra svampene
4 fed hvidløg /  1  1/3 solo hvidløg
3 skalotteløg
3/4 spsk olivenolie
3 spsk sojasauce
1-1½ spsk sherryeddike
Frisk rosmarin
6 spsk rasp
100 g salatost
Salt og peber
Tilbehør
375 g fuldkornspasta
3/4 spsk olivenolie
3/4 spsk citronsaft


Ingredienser

850 g porto bello svampe
Fyld
Stokken fra svampene
6 fed hvidløg / 2 solo hvidløg
3-4 skalotteløg
1 spsk olivenolie
4 spsk sojasauce
1-2 spsk sherryeddike
Frisk rosmarin
7 spsk rasp
150 g salatost
Salt og peber
Tilbehør
500 g fuldkornspasta
1 spsk olivenolie
1 spsk citronsaft


Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 230˚C.
  2. Pluk stokkene af svampene og hak stokkene groft. Er der ingen stok på svampene bruges en af svampene. Pres hvidløg og hak skalotteløg groft.
  3. Varm olien på panden og steg portobellostokke, hvidløg og skalotteløg et par minutter. Hæld sojasauce og sherryeddike over og lad det koge lidt ind.
  4. Fjern panden fra varmen, bland finthakket rosmarin, rasp og smuldret fetaost i fyldet. Smag til med lidt salt og peber.
  5. Fordel fyldet på svampene og stil dem på en bageplade med bagepapir. Stil bagepladen på midterste ribbe i ovnen og bag svampene ca. 14 min.
  6. Kog pastaen i rigeligt vand med ½ tsk salt i 10 min. Pisk olie og citronsaft sammen og vend det i den kogte pasta.
  7. Spis svampene med pasta til.
     

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 230˚C.
  2. Pluk stokkene af svampene og hak stokkene groft. Er der ingen stok på svampene bruges en af svampene. Pres hvidløg og hak skalotteløg groft.
  3. Varm olien på panden og steg portobellostokke, hvidløg og skalotteløg et par minutter. Hæld sojasauce og sherryeddike over og lad det koge lidt ind.
  4. Fjern panden fra varmen, bland finthakket rosmarin, rasp og smuldret fetaost i fyldet. Smag til med lidt salt og peber.
  5. Fordel fyldet på svampene og stil dem på en bageplade med bagepapir. Stil bagepladen på midterste ribbe i ovnen og bag svampene ca. 14 min.
  6. Kog pastaen i rigeligt vand med ½ tsk salt i 10 min. Pisk olie og citronsaft sammen og vend det i den kogte pasta.
  7. Spis svampene med pasta til.
     

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 230˚C.
  2. Pluk stokken af svampene og hak dem groft. Er der ingen stok på svampene, bruges en af svampene. Pres hvidløg og hak skalotteløg groft.
  3. Varm olien på panden og steg portobellostokke, hvidløg og skalotteløg et par minutter. Hæld sojasauce og sherryeddike over lad det koge lidt ind.
  4. Fjern panden fra varmen, kom finthakket rosmarin, rasp og smuldret fetaost på. Drys med lidt salt og peber.
  5. Fordel fyldet på svampene og stil dem på en bageplade med bagepapir. Stil bagepladen på midterste ribbe og bag svampene ca. 14 min..
  6. Kog pastaen i rigeligt vand med 1 tsk salt i 10 min. Pisk olie og citronsaft sammen og vend det i den kogte pasta.
  7. Spis svampene med pasta til.
     

Næringsindhold pr. person

Energi: 2916 kJ (697 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 496 119 17
Kulhydrat 1487 355 51
Fedt 933 223 32

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu