Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Verden

Marinerede sauté skiver — med grøntsager og ris

(baseret på 509 kunders bedømmelse)

Ingredienser

250 g sauté-skiver af svinefilet
200 g gulerødder
175 g persillerod eller pastinak
2 stængler bladselleri 
Marinade:
1 fed hvidløg
1 spsk sød chilisauce
2 spsk sojasauce
1 spsk olie
Salt og peber
Tilbehør:
200 g brune ris

Ingredienser

375 g sauté-skiver af svinefilet
200 g gulerødder
175 g persillerod eller pastinak
2 stængler bladselleri 
Marinade:
1 fed hvidløg
1 spsk sød chilisauce
2 spsk sojasauce
1 spsk olie
Salt og peber
Tilbehør:
200 g brune ris

Ingredienser

375 g sauté-skiver af svinefilet
350 g gulerødder
250 g persillerod eller pastinak
3 stængler bladselleri
Marinade:
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
1½ spsk sød chilisauce
3 spsk sojasauce
1½ spsk olie
Salt og peber
Tilbehør:
300 g brune ris

Ingredienser

500 g sauté-skiver af svinefilet
350 g gulerødder
250 g persillerod eller pastinak
3 stængler bladselleri 
Marinade:
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
1½ spsk sød chilisauce
3 spsk sojasauce
1½ spsk olie
Salt og peber
Tilbehør:
300 g brune ris

Ingredienser

500 g sauté-skiver af svinefilet
500 g gulerødder 
350 g persillerod eller pastinak 
4 stængler bladselleri 
Marinade:
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
2 spsk sød chilisauce 
4 spsk sojasauce 
2 spsk olie
Salt og peber
Tilbehør:
400 g brune ris

Ingredienser

750 g sauté-skiver af svinefilet
500 g gulerødder
350 g persillerod eller pastinak
4 stængler bladselleri
Marinade:
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
2 spsk sød chilisauce
4 spsk sojasauce
2 spsk olie
Salt og peber
Tilbehør:
400 g brune ris

Ingredienser

750 g sauté-skiver af svinefilet
700 g gulerødder
475 g persillerod (eller pastinak)
5 stængler bladselleri 
Marinade:
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
3 spsk sød chilisauce
6 spsk sojasauce
3 spsk olie
Salt og peber
Tilbehør:
500 g brune ris

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Hak hvidløg fint. Rør marinaden sammen. Vend kødet i marinaden og sæt i køleskab ca. 20 min.
  2. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  3. Skær gulerødder og persillerod i tændstiktynde stave. Skær selleri i tynde skrå skiver. Kom grøntsagerne i kogende letsaltet vand. Kog i 2 -3 min. og hæld vandet fra.
  4. Tag kødet op af marinaden. Varm en stor pande godt op. Læg skiverne på panden, vend dem straks. Tag dem af panden.
  5. Hæld marinaden på panden, kog den godt igennem. Tilsæt evt. lidt vand, hvis du vil have mere sauce. Smag til med salt og peber. Tilsæt kød og grøntsaget, varm det hurtigt igennem og servér med de kogte ris.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Hak hvidløg fint. Rør marinaden sammen. Vend kødet i marinaden og sæt i køleskab ca. 20 min.
  2. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  3. Skær gulerødder og persillerod i tændstiktynde stave. Skær selleri i tynde skrå skiver. Kom grøntsagerne i kogende letsaltet vand. Kog i 2 -3 min. og hæld vandet fra.
  4. Tag kødet op af marinaden. Varm en stor pande godt op. Læg skiverne på panden, vend dem straks. Tag dem af panden.
  5. Hæld marinaden på panden, kog den godt igennem. Tilsæt evt. lidt vand, hvis du vil have mere sauce. Smag til med salt og peber. Tilsæt kød og grøntsaget, varm det hurtigt igennem og servér med de kogte ris.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Hak hvidløg fint. Rør marinaden sammen. Vend kødet i marinaden og sæt i køleskab ca. 20 min.
  2. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  3. Skær gulerødder og persillerod i tændstiktynde stave. Skær selleri i tynde skrå skiver. Kom grøntsagerne i kogende letsaltet vand. Kog i 2 -3 min. og hæld vandet fra.
  4. Tag kødet op af marinaden. Varm en stor pande godt op. Læg skiverne på panden, vend dem straks. Tag dem af panden.
  5. Hæld marinaden på panden, kog den godt igennem. Tilsæt evt. lidt vand, hvis du vil have mere sauce. Smag til med salt og peber. Tilsæt kød og grøntsaget, varm det hurtigt igennem og servér med de kogte ris.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Hak hvidløg fint. Rør marinaden sammen. Vend kødet i marinaden og sæt i køleskab ca. 20 min.
  2. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  3. Skær gulerødder og persillerod i tændstiktynde stave. Skær selleri i tynde skrå skiver. Kom grøntsagerne i kogende letsaltet vand. Kog i 2 -3 min. og hæld vandet fra.
  4. Tag kødet op af marinaden. Varm en stor pande godt op. Læg skiverne på panden, vend dem straks. Tag dem af panden.
  5. Hæld marinaden på panden, kog den godt igennem. Tilsæt evt. lidt vand, hvis du vil have mere sauce. Smag til med salt og peber. Tilsæt kød og grøntsaget, varm det hurtigt igennem og servér med de kogte ris.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Hak hvidløg fint. Rør marinaden sammen. Vend kødet i marinaden og sæt i køleskab ca. 20 min.
  2. Kog risene i 7 dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  3. Skær gulerødder og persillerod i tændstiktynde stave. Skær selleri i tynde skrå skiver. Kom grøntsagerne i kogende letsaltet vand. Kog i 2 -3 min. og hæld vandet fra.
  4. Tag kødet op af marinaden. Varm en stor pande godt op. Læg skiverne på panden, vend dem straks. Tag dem af panden.
  5. Hæld marinaden på panden, kog den godt igennem. Tilsæt evt. lidt vand, hvis du vil have mere sauce. Smag til med salt og peber. Tilsæt kød og grøntsaget, varm det hurtigt igennem og servér med de kogte ris.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Hak hvidløg fint. Rør marinaden sammen. Vend kødet i marinaden og sæt i køleskab ca. 20 min.
  2. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  3. Skær gulerødder og persillerod i tændstiktynde stave. Skær selleri i tynde skrå skiver. Kom grøntsagerne i kogende letsaltet vand. Kog i 2 -3 min. og hæld vandet fra.
  4. Tag kødet op af marinaden. Varm en stor pande godt op. Læg skiverne på panden, vend dem straks. Tag dem af panden.
  5. Hæld marinaden på panden, kog den godt igennem. Tilsæt evt. lidt vand, hvis du vil have mere sauce. Smag til med salt og peber. Tilsæt kød og grøntsaget, varm det hurtigt igennem og servér med de kogte ris.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Hak hvidløg fint. Rør marinaden sammen. Vend kødet i marinaden og sæt i køleskab ca. 20 min.
  2. Kog risene i 1 l vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  3. Skær gulerødder og persillerod i tændstiktynde stave. Skær selleri i tynde skrå skiver. Kom grøntsagerne i kogende letsaltet vand. Kog i 2 -3 min. og hæld vandet fra.
  4. Tag kødet op af marinaden. Varm en stor pande godt op. Læg skiverne på panden, vend dem straks. Tag dem af panden.
  5. Hæld marinaden på panden, kog den godt igennem. Tilsæt evt. lidt vand, hvis du vil have mere sauce. Smag til med salt og peber. Tilsæt kød og grøntsaget, varm det hurtigt igennem og servér med de kogte ris.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 2339 kJ (559 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 608 145 26
Kulhydrat 1310 313 56
Fedt 421 101 18

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu