Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Eksotisk

Wokkylling med rejer — og stegte nudler

(baseret på 546 kunders bedømmelse)

Ingredienser

250 g nudler
Olie til stegning
200 g kylling
1 spsk fiskesauce
(indeholder spor af skaldyr)
1 spsk østerssauce
(indeholder gluten og spor af skaldyr)
2 spsk ketchup
1 spsk soya
1 dl hønsebouillon
75 g savoykål
2-3 forårsløg
75 g broccoli
50 g rejer

Ingredienser

250 g nudler
Olie til stegning
350 g kylling
1 spsk fiskesauce
(indeholder spor af skaldyr)
1 spsk østerssauce
(indeholder gluten og spor af skaldyr)
2 spsk ketchup
1 spsk soya
1 dl hønsebouillon
75 g savoykål
2-3 forårsløg
75 g broccoli
75 g rejer

Ingredienser

300 g nudler
Olie til stegning
350 g kyllingeinderfilet
1½ spsk fishsauce
(indeholder spor af skaldyr)
1½ spsk oystersauce
(indeholder gluten og spor af skaldyr)
2 spsk ketchup
1½ spsk soya
1½ dl hønsebouillon
100 g savoykål
3-4 forårsløg
100 g broccoli
75 g rejer

Ingredienser

300 g nudler
Olie til stegning
450 g kyllingeinderfilet
1½ spsk fishsauce
(indeholder spor af skaldyr)
1½ spsk oystersauce
(indeholder gluten og spor af skaldyr)
2 spsk ketchup
1½ spsk soya
1½ dl hønsebouillon
100 g savoykål
3-4 forårsløg
100 g broccoli
90 g rejer

Ingredienser

400 g nudler
Olie til stegning
450 g kyllingeinderfilet
2 spsk fishsauce
(indeholder spor af skaldyr)
2 spsk oystersauce
(indeholder gluten og spor af skaldyr)
3 spsk ketchup
2 spsk soya
1½ dl hønsebouillon
150 g savoykål
4-5 forårsløg
150 g broccoli
90 g rejer

Ingredienser

400 g nudler
Olie til stegning
600 g kyllingeinderfilet
2 spsk fishsauce
(indeholder spor af skaldyr)
2 spsk oystersauce
(indeholder gluten og spor af skaldyr)
3 spsk ketchup
2 spsk soya
1½ dl hønsebouillon
150 g savoykål
4-5 forårsløg
150 g broccoli
150 g rejer

Ingredienser

500 g nudler
Olie til stegning
600 g kyllingeinderfilet
3 spsk fishsauce
(indeholder spor af skaldyr)
3 spsk oystersauce
(indeholder gluten og spor af skaldyr)
2 spsk ketchup
4 spsk soya
3 dl hønsebouillon (1½ terning + 3 dl)
250 g savoykål
6-7 forårsløg
250 g broccoli
150 g rejer

Tilberedning – ca. 25 min.

Tilberedning:

1. Bring vand i kog og hæld det over nudlerne og lad dem trække i 4 min. Hæld vandet fra.
2. Skyl og snit savoykål og forårsløg fint. Del broccoli i små buketter.
3. Skær kylling i tern og svits dem på en pande i olien sammen med grøntsagerne. Kom de forskellige saucer ved, og lad det simre et par minutter.
4. Steg nudlerne i olie på en anden pande ved jævn varme i et par minutter.
5. Kom rejerne i kød- og grøntsagsblandingen og server den sammen med de stegte nudler.

Tilberedning – ca. 25 min.

Tilberedning:

1. Bring vand i kog og hæld det over nudlerne og lad dem trække i 4 min. Hæld vandet fra.
2. Skyl og snit savoykål og forårsløg fint. Del broccoli i små buketter.
3. Skær kylling i tern og svits dem på en pande i olien sammen med grøntsagerne. Kom de forskellige saucer ved, og lad det simre et par minutter.
4. Steg nudlerne i olie på en anden pande ved jævn varme i et par minutter.
5. Kom rejerne i kød- og grøntsagsblandingen og server den sammen med de stegte nudler.

Tilberedning – ca. 25 min.

Tilberedning:

1. Bring vand i kog og hæld det over nudlerne.Lad dem  trække i 4 min. Hæld vandet fra.
2. Skyl og snit savoykål og forårsløg fint. Del broccoli i små buketter.
3. Skær kylling i tern og svits dem på en pande i olien sammen med grøntsagerne. Kom de forskellige saucer ved, og lad det simre et par minutter.
4. Steg nudlerne i olie på en anden pande ved jævn varme i et par minutter.
5. Kom rejerne i kød- og grøntsagsblandingen og server den sammen med de stegte nudler.

Tilberedning – ca. 25 min.

Tilberedning:

1. Bring vand i kog og hæld det over nudlerne og lad dem trække i 4 min. Hæld vandet fra.
2. Skyl og snit savoykål og forårsløg fint. Del broccoli i små buketter.
3. Skær kylling i tern og svits dem på en pande i olien sammen med grøntsagerne. Kom de forskellige saucer ved, og lad det simre et par minutter.
4. Steg nudlerne i olie på en anden pande ved jævn varme i et par minutter.
5. Kom rejerne i kød- og grøntsagsblandingen og server den sammen med de stegte nudler.

Tilberedning – ca. 25 min.

Tilberedning:

1. Bring vand i kog og hæld det over nudlerne og lad dem trække i 4 min. Hæld vandet fra.
2. Skyl og snit savoykål og forårsløg fint. Del broccoli i små buketter.
3. Skær kylling i tern og svits dem på en pande i olien sammen med grøntsagerne. Kom de forskellige saucer ved og lad det simre et par minutter.
4. Steg nudlerne i olie på en anden pande ved jævn varme i et par minutter.
5. Kom rejerne i kød- og grøntsagsblandingen og server den sammen med de stegte nudler.

Tilberedning – ca. 25 min.

Tilberedning:

1. Bring vand i kog og hæld det over nudlerne og lad dem trække i 4 min. Hæld vandet fra.
2. Skyl og snit savoykål og forårsløg fint. Del broccoli i små buketter.
3. Skær kylling i tern og svits dem på en pande i olien sammen med grøntsagerne. Kom de forskellige saucer ved, og lad det simre et par minutter.
4. Steg nudlerne i olie på en anden pande ved jævn varme i et par minutter.
5. Kom rejerne i kød- og grøntsagsblandingen og server den sammen med de stegte nudler.

Tilberedning – ca. 25 min.

Tilberedning:

1. Bring vand i kog og hæld det over nudlerne og lad dem trække i 4 min. Hæld vandet fra.
2. Skyl og snit savoykål og forårsløg fint. Del broccoli i små buketter.
3. Skær kylling i tern og svits dem på en pande i olien sammen med grøntsagerne. Kom de forskellige saucer ved, og lad det simre et par minutter.
4. Steg nudlerne i olie på en anden pande ved jævn varme i et par minutter.
5. Kom rejerne i kød- og grøntsagsblandingen og server den sammen med de stegte nudler.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3222 kJ (770 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 754 180 23
Kulhydrat 1758 420 55
Fedt 710 170 22

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Wok-opskrifter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu