Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
XtraRet

Kyllingeinderfilet i peanutssauce — med ris

(baseret på 1371 kunders bedømmelse)

Ingredienser

350 g kyllinginderfilet
1 spsk olie
30 g peanuts
1 fed hvidløg / 1/3 solo hvidløg
½ lime
½ spsk brun farin
½ dl vand
1½ dl madlavningsfløde
½ bouillonterning
½ chili
4 forårsløg
1 peberfrugt
½ æble
olie 
salt og peber
2 dl basmatiris

Ingredienser

450 g kyllinginderfilet
1 spsk olie
30 g peanuts
1 fed hvidløg / 1/3 solo hvidløg
½ lime
½ spsk brun farin
½ dl vand
1½ dl madlavningsfløde
½ bouillonterning
½ chili
4 forårsløg
1 peberfrugt
½ æble
olie 
salt og peber
2 dl basmatiris

Ingredienser

450 g kyllinginderfilet
1½ spsk olie
50 g peanuts
1½ fed hvidløg / ½ solo
3/4 lime
2 tsk brun farin
3/4 dl vand
2 dl madlavningsfløde
3/4 bouillonterning
3/4 chili
6 forårsløg
1½ peberfrugt
3/4 æble
olie
salt og peber
3 dl basmatiris

Ingredienser

600 g kyllinginderfilet
1½ spsk olie
50 g peanuts
1½ fed hvidløg / ½ solo
3/4 lime
2 tsk brun farin
3/4 dl vand
2 dl madlavningsfløde
3/4 bouillonterning
3/4 chili
6 forårsløg
1½ peberfrugt
3/4 æble
olie 
salt og peber
3 dl basmatiris

Ingredienser

600 g kyllinginderfilet
2 spsk olie 
60 g peanuts
2 fed hvidløg / 2/3 solo
1 lime
1 spsk brun farin
1 dl vand
2½ dl madlavningsfløde
1 bouillonterning
1 chili
8 forårsløg
2 peberfrugter
1 æble
olie
salt og peber
4 dl basmatiris

Ingredienser

900 g kyllinginderfilet
2 spsk olie
60 g peanuts
2 fed hvidløg / 2/3 solo
1 lime
1 spsk brun farin
1 dl vand
2½ dl madlavningsfløde
1 bouillonterning
1 chili
8 forårsløg
2 peberfrugter
1 æble
olie 
salt og peber
4 dl basmatiris

Ingredienser

900 g kyllinginderfilet
2½ spsk olie
100 g  peanuts
3 fed/1 solo hvidløg
1½ lime
1½ spsk brun farin
1½ dl vand
4 dl madlavningsfløde
1½ bouillonterning
1½ chili
11 forårsløg
2 peberfrugt
2 æble
olie 
salt og peber
6 dl basmatiris

Tilberedning – ca. 25 min.

TIP: Kom evt. mindre chili i hvis retten ikke skal blive så stærk

Sådan gør du:

1. Bring 3½ dl vand med ½ tsk salt og ris i kog i en gryde med låg. Skru ned til lav varme, når vandet koger. Lad risene koge under låg i 12 min. Tag dem af varmen når de har kogt  og lad dem trække til retten er færdig.
2. Hak imens hvidløg og peanuts groft. Skyl chili og fjern kerner og de lange frøvægge. Skær den i tern. Skyl og riv skallen af limen.
3. Forårsløg skylles og skæres i skiver. Peberfrugten skylles, kerner fjernes og den skæres i strimler. Fjern kernehuset fra æblet og skær det i tern.
4. Varm en wok eller dyb pande op med olie og steg kyllingeinderfileterne i et par minutter ved høj varme. Kom hvidløg, peanuts, limeskal og limesaft, brun farin, vand, fløde, bouillonterning og chili ved. Lad det koge godt sammen i et par minutter til en ensartet konsistens.
5. Kom forårsløg, peberfrugt og æbletern i. Lad det koge ca. 3 min. Krydr med salt og peber og server med ris til.

Tilberedning – ca. 25 min.

TIP: Kom evt. mindre chili i hvis retten ikke skal blive så stærk

Sådan gør du:

1. Bring 3½ dl vand med ½ tsk salt og ris i kog i en gryde med låg. Skru ned til lav varme, når vandet koger. Lad risene koge under låg i 12 min. Tag dem af varmen når de har kogt  og lad dem trække til retten er færdig.
2. Hak imens hvidløg og peanuts groft. Skyl chili og fjern kerner og de lange frøvægge. Skær den i tern. Skyl og riv skallen af limen.
3. Forårsløg skylles og skæres i skiver. Peberfrugten skylles, kerner fjernes og den skæres i strimler. Fjern kernehuset fra æblet og skær det i tern.
4. Varm en wok eller dyb pande op med olie og steg kyllingeinderfileterne i et par minutter ved høj varme. Kom hvidløg, peanuts, limeskal og limesaft, brun farin, vand, fløde, bouillonterning og chili ved. Lad det koge godt sammen i et par minutter til en ensartet konsistens.
5. Kom forårsløg, peberfrugt og æbletern i. Lad det koge ca. 3 min. Krydr med salt og peber og server med ris til.

Tilberedning – ca. 25 min.

TIP: Kom evt. mindre chili i hvis retten ikke skal blive så stærk

Sådan gør du:

1. Bring 5 3/4 dl vand med ½ tsk salt og ris i kog i en gryde med låg. Skru ned til lav varme når vandet koger. Lad risene koge under låg i 12 min. Tag dem af varmen når de er kogt og lad dem trække til retten er færdig.
2. Hak imens hvidløg og peanuts groft. Skyl chili og fjern kerner og de lange frøvægge. Skær den i tern. Skyl og riv skallen af limen.
3. Forårsløg skylles og skæres i skiver. Peberfrugten skylles, kerner fjernes og den skæres i strimler. Fjern kernehuset fra æblet og skær det i tern.
4. Varm en wok eller dyb pande op med olie og steg kyllingeinderfileterne i et par minutter ved høj varme. Kom hvidløg, peanuts, limeskal og limesaft, brun farin, vand, fløde, bouillonterning og chili ved. Lad det koge godt sammen i et par minutter til en ensartet konsistens.
5. Kom forårsløg, peberfrugt og æbletern i. Lad det koge ca. 3 min. Krydr med salt og peber, og server med ris til.

Tilberedning – ca. 25 min.

TIP: Kom evt. mindre chili i hvis retten ikke skal blive så stærk

Sådan gør du:

1. Bring 5 3/4 dl vand med ½ tsk salt og ris i kog i en gryde med låg. Skru ned til lav varme når vandet koger. Lad risene koge under låg i 12 min. Tag dem af varmen når de er kogt og lad dem trække til retten er færdig.
2. Hak imens hvidløg og peanuts groft. Skyl chili og fjern kerner og de lange frøvægge. Skær den i tern. Skyl og riv skallen af limen.
3. Forårsløg skylles og skæres i skiver. Peberfrugten skylles, kerner fjernes og den skæres i strimler. Fjern kernehuset fra æblet og skær det i tern.
4. Varm en wok eller dyb pande op med olie og steg kyllingeinderfileterne i et par minutter ved høj varme. Kom hvidløg, peanuts, limeskal og limesaft, brun farin, vand, fløde, bouillonterning og chili ved. Lad det koge godt sammen i et par minutter til en ensartet konsistens.
5. Kom forårsløg, peberfrugt og æbletern i. Lad det koge ca. 3 min. Krydr med salt og peber, og server med ris til.

Tilberedning – ca. 25 min.

TIP: Kom evt. mindre chili i hvis retten ikke skal blive så stærk.

Sådan gør du:

1. Bring 7 dl vand med 1 tsk salt og ris i kog i en gryde med låg. Skru ned til lav varme når vandet koger. Lad risene koge under låg i 12 min. Tag dem af varmen når de er kogt og lad dem trække til retten er færdig.
2. Hak imens hvidløg og peanuts groft. Skyl chili og fjern kerner og de lange frøvægge. Skær den i tern. Skyl og riv skallen af limen.
3. Forårsløg skylles og skæres i skiver. Peberfrugterne skylles, kerner fjernes og de skæres i strimler. Fjern kernehuset fra æblet og skær det i tern.
4. Varm en wok eller dyb pande op med olie og steg kyllingeinderfileterne i et par minutter ved høj varme. Kom hvidløg, peanuts, limeskal og limesaft, brun farin, vand, fløde, bouillonterning og chili ved.  Lad det koge godt sammen i et par minutter til en ensartet konsistens.
5. Kom forårsløg, peberfrugt og æbletern i. Lad det koge ca. 3 min. Krydr med salt og peber og server det med ris til.

Tilberedning – ca. 25 min.

TIP: Kom evt. mindre chili i hvis retten ikke skal blive så stærk.

Sådan gør du:

1. Bring 7 dl vand med 1 tsk salt og ris i kog i en gryde med låg. Skru ned til lav varme når vandet koger. Lad risene koge under låg i 12 min. Tag dem af varmen når de er kogt og lad dem trække til retten er færdig.
2. Hak imens hvidløg og peanuts groft. Skyl chili og fjern kerner og de lange frøvægge. Skær den i tern. Skyl og riv skallen af limen.
3. Forårsløg skylles og skæres i skiver. Peberfrugterne skylles, kerner fjernes og de skæres i strimler. Fjern kernehuset fra æblet og skær det i tern.
4. Varm en wok eller dyb pande op med olie og steg kyllingeinderfileterne i et par minutter ved høj varme. Kom hvidløg, peanuts, limeskal og limesaft, brun farin, vand, fløde, bouillonterning og chili ved. Lad det koge godt sammen i et par minutter til en ensartet konsistens.
5. Kom forårsløg, peberfrugt og æbletern i. Lad det koge ca. 3 min. Krydr med salt og peber og server det med ris til.

Tilberedning – ca. 25 min.

TIP: Kom evt. mindre chili i hvis retten ikke skal blive så stærk

Sådan gør du:

1. Bring 10 dl vand med 1 tsk salt og ris i kog i en gryde med låg. Skru ned til lav varme, når vandet koger. Lad risene koge under låg i 12 min. Tag dem af varmen når de har kogt  og lad dem trække til retten er færdig.
2. Hak imens hvidløg og peanuts groft. Skyl chili og fjern kerner og de lange frøvægge. Skær den i tern. Skyl og riv skallen af limen.
3. Forårsløg skylles og skæres i skiver. Peberfrugten skylles, kerner fjernes og den skæres i strimler. Fjern kernehuset fra æblet og skær det i tern.
4. Varm en wok eller dyb pande op med olie og steg kyllingeinderfileterne i et par minutter ved høj varme. Kom hvidløg, peanuts, limeskal og limesaft, brun farin, vand, fløde, bouillonterning og chili ved. Lad det koge godt sammen i et par minutter til en ensartet konsistens.
5. Kom forårsløg, peberfrugt og æbletern i. Lad det koge ca. 3 min. Krydr med salt og peber og server med ris til.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3592 kJ (859 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 714 171 20
Kulhydrat 1496 358 42
Fedt 1382 330 38

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu