Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
XtraRet

Medaljoner på jordskokker, abrikoser og østershatte — med mild sennepssauce

(baseret på 748 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 medaljoner af svinefilet
Salt og peber
½ spsk olie

Jordskokker, abrikoser og østershatte
250 g jordskokker
50 g tørrede abrikoser i tern
125 g østershatte
½-1 løg
½ spsk olie


Sauce
½ løg
½ tsk olie
½ spsk sennep 
Frisk estragon
½ spsk hvidvinseddike
1 dl vand
½ terning bouillon
1/4 dl piskefløde

Ingredienser

3 medaljoner af svinefilet
Salt og peber
½ spsk olie


Jordskokker, abrikoser og østershatte
250 g jordskokker
50 g tørrede abrikoser i tern
125 g østershatte
½-1 løg
½ spsk olie


Sauce
½ løg
½ tsk olie
½ spsk sennep 
Frisk estragon
½ spsk hvidvinseddike
1 dl vand
½ terning bouillon
1/4 dl piskefløde

Ingredienser

3 medaljoner af svinefilet
Salt og peber
3/4 spsk olie


Jordskokker, abrikoser og østershatte
400 g jordskokker
75 g tørrede abrikoser i tern
150 g østershatte
1 løg
3/4 spsk olie


Sauce
1 løg
3/4 tsk olie
½ spsk sennep
Frisk estragon
1 spsk hvidvinseddike
1½ dl vand
½ terning bouillon
2½ spsk piskefløde

Ingredienser

4 medaljoner af svinefilet
Salt og peber
3/4 spsk olie


Jordskokker, abrikoser og østershatte
400 g jordskokker
75 g tørrede abrikoser i tern
150 g østershatte
1 løg
3/4 spsk olie


Sauce
1 løg
3/4 tsk olie
½ spsk sennep
Frisk estragon
1 spsk hvidvinseddike
1½ dl vand
½ terning bouillon
2½ spsk piskefløde

Ingredienser

4 medaljoner af svinefilet
Salt og peber
½-1 spsk olie


Jordskokker, abrikoser og østershatte
500 g jordskokker
100 g tørrede abrikoser i tern
250 g østershatte
1 løg
1 spsk olie


Sauce
1 løg
1 tsk olie
1 spsk sennep
Frisk estragon
1 spsk hvidvinseddike
2 dl vand
1 terning bouillon
½ dl piskefløde

Ingredienser

6 medaljoner af svinefilet
Salt og peber
½-1 spsk olie


Jordskokker, abrikoser og østershatte
500 g jordskokker
100 g tørrede abrikoser i tern
250 g østershatte
1 løg
1 spsk olie

Sauce
1 løg
1 tsk olie
1 spsk sennep
Frisk estragon
1 spsk hvidvinseddike
2 dl vand
1 terning bouillon
½ dl piskefløde

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Jordskokker, abrikoser og østershatte: Skrub eller skræl jordskokkerne og skær dem i tynde skiver evt. på råkostmaskine. Skær det nederste af stokken af østershattene og riv "hatten" i tynde strimler. Skær løget i tynde strimler.
  2. Varm olien i en sauterpande ved kraftig varme. Kom løg og jordskokker på panden og steg nogle minutter under omrøring. Tilsæt abrikoser og østershatte og rist det hele ca. 5 min. til jordskokkerne er møre. Krydr med salt og peber.
  3. Medaljoner: Dup medaljonerne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olien på panden ved god varme. Brun kødet 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg medaljonerne 2 min. på hver side.
  4. Sauce: Hak løget fint. Varm olien i en gryde, og svits løget, til det er mørt. Tilsæt sennep, hakket estragon og hvidvinseddike og lad det koge igennem. Tilsæt 1 dl bouillon og lad det koge nogle minutter. Tilsæt fløde. Smag til med salt og peber.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1.  Jordskokker, abrikoser og østershatte: Skrub eller skræl jordskokkerne og skær dem i tynde skiver evt. på råkostmaskine. Skær det nederste af stokken af østershattene og riv "hatten" i tynde strimler. Skær løget i tynde strimler.
  2.  Varm olien i en sauterpande ved kraftig varme. Kom løg og jordskokker på panden og steg nogle minutter under omrøring. Tilsæt abrikoser og østershatte og rist det hele ca. 5 min. til jordskokkerne er møre. Krydr med salt og peber.
  3. Medaljoner: Dup medaljonerne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olien på panden ved god varme. Brun kødet 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg medaljonerne 2 min. på hver side.
  4. Sauce: Hak løget fint. Varm olien i en gryde, og svits løget, til det er mørt. Tilsæt sennep, hakket estragon og hvidvinseddike og lad det koge igennem. Tilsæt 1 dl bouillon og lad det koge nogle minutter. Tilsæt fløde. Smag til med salt og peber.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Jordskokker, abrikoser og østershatte: Skrub eller skræl jordskokkerne og skær dem i tynde skiver evt. på råkostmaskine. Skær det nederste af stokken af østershattene og riv "hatten" i tynde strimler. Skær løget i tynde strimler.
  2. Varm olien i en sauterpande ved kraftig varme. Kom løg og jordskokker på panden og steg nogle minutter under omrøring. Tilsæt abrikoser og østershatte og rist det hele ca. 5 min. til jordskokkerne er møre. Krydr med salt og peber.
  3. Medaljoner: Dup medaljonerne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olien på panden ved god varme. Brun kødet 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg medaljonerne 2 min. på hver side.
  4. Sauce: Hak løget fint. Varm olien i en gryde, og svits løget, til det er mørt. Tilsæt sennep, hakket estragon og hvidvinseddike og lad det koge igennem. Tilsæt 1½ dl bouillon og lad det koge nogle minutter. Tilsæt fløde. Smag til med salt og peber.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Jordskokker, abrikoser og østershatte: Skrub eller skræl jordskokkerne og skær dem i tynde skiver evt. på råkostmaskine. Skær det nederste af stokken af østershattene og riv "hatten" i tynde strimler. Skær løget i tynde strimler.
  2. Varm olien i en sauterpande ved kraftig varme. Kom løg og jordskokker på panden og steg nogle minutter under omrøring. Tilsæt abrikoser og østershatte og rist det hele ca. 5 min. til jordskokkerne er møre. Krydr med salt og peber.
  3. Medaljoner: Dup medaljonerne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olien på panden ved god varme. Brun kødet 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg medaljonerne 2 min. på hver side.
  4. Sauce: Hak løget fint. Varm olien i en gryde, og svits løget, til det er mørt. Tilsæt sennep, hakket estragon og hvidvinseddike og lad det koge igennem. Tilsæt 1½ dl bouillon og lad det koge nogle minutter. Tilsæt fløde. Smag til med salt og peber.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Jordskokker, abrikoser og østershatte: Skrub eller skræl jordskokkerne og skær dem i tynde skiver evt. på råkostmaskine. Skær det nederste af stokken af østershattene og riv "hatten" i tynde strimler. Skær løget i tynde strimler.
  2. Varm olien i en sauterpande ved kraftig varme. Kom løg og jordskokker på panden og steg nogle minutter under omrøring. Tilsæt abrikoser og østershatte og rist det hele ca. 5 min.til jordskokkerne er møre. Krydr med salt og peber.
  3. Medaljoner: Dup medaljonerne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olien på panden ved god varme. Brun kødet 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg medaljonerne 2 min. på hver side.
  4. Sauce: Hak løget fint. Varm olien i en gryde, og svits løget, til det er mørt. Tilsæt sennep, hakket estragon og hvidvinseddike og lad det koge igennem. Tilsæt 2 dl bouillon og lad det koge nogle minutter. Tilsæt fløde. Smag til med salt og peber.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Jordskokker, abrikoser og østershatte: Skrub eller skræl jordskokkerne og skær dem i tynde skiver evt. på råkostmaskine. Skær det nederste af stokken af østershattene og riv "hatten" i tynde strimler. Skær løget i tynde strimler.
  2. Varm olien i en sauterpande ved kraftig varme. Kom løg og jordskokker på panden og steg nogle minutter under omrøring. Tilsæt abrikoser og østershatte og rist det hele ca. 5 min. til jordskokkerne er møre. Krydr med salt og peber.
  3. Medaljoner: Dup medaljonerne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olien på panden ved god varme. Brun kødet 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg medaljonerne 2 min. på hver side.
  4. Sauce: Hak løget fint. Varm olien i en gryde, og svits løget, til det er mørt. Tilsæt sennep, hakket estragon og hvidvinseddike og lad det koge igennem. Tilsæt 2 dl bouillon og lad det koge nogle minutter. Tilsæt fløde. Smag til med salt og peber.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2579 kJ (616 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 593 142 23
Kulhydrat 1367 327 53
Fedt 619 148 24

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med gris

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu