Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Fisk

Pandestegt torsk med purløgssauce — og grov pasta

(baseret på 139 kunders bedømmelse)

Ingredienser

275 g torskefilet uden skind og ben
1 spsk mel
Olie til stegning
½ squash
1/4 hvidkål
3 forårsløg
125 g markchampignon
½ spsk citronsaft
1 dl fiskebouillon (½ terning+1 dl kogende vand)
½ spsk saucejævner
1 dl hvidvin
1 dl skummetmælk
Peber og salt
160 g grov pastapenne/skruer
Purløg

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

400 g torskefilet uden skind og ben
1 spsk mel
½ squash
1/4 hvidkål
3 forårsløg
125 g markchampignon
Olie til stegning
½ spsk citronsaft
1 dl fiskebouillon (½ terning+1 dl kogende vand)
½ spsk saucejævner
1 dl hvidvin
1 dl skummetmælk
Peber og salt
160 g grov pastapenne/skruer
Purløg

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

400 g torskefilet uden skind og ben
1½ spsk mel
Olie til stegning
3/4 squash
1/4 hvidkål
4 forårsløg
175 g markchampignon
3/4 spsk citronsaft
1½ dl fiskebouillon (3/4 terning+1½ dl kogende vand)
3/4 spsk saucejævner
1½ dl hvidvin
1½ dl skummetmælk
Peber og salt
250 g grov pastapenne/skruer
Purløg

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

550 g torskefilet uden skind og ben
1½ spsk mel
Olie til stegning
3/4 squash
1/4 hvidkål
4 forårsløg
175 g markchampignon
3/4 spsk citronsaft
1½ dl fiskebouillon (3/4 terning+1½ dl kogende vand)
3/4 spsk saucejævner
1½ dl hvidvin
1½ dl skummetmælk
Peber og salt
250 g grov pastapenne/skruer
Purløg

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

550 g torskefilet uden skind og ben
2 spsk mel
Olie til stegning
1 squash
½ hvidkål
6 forårsløg
250 g markchampignon
1 spsk citronsaft
2 dl fiskebouillon (1 terning+2 dl kogende vand)
1 spsk saucejævner
2 dl hvidvin
2 dl skummetmælk
Peber og salt
320 g grov pastapenne/skruer
Purløg

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

800 g torskefilet uden skind og ben
2 spsk mel
Olie til stegning
1 squash
½ hvidkål
6 forårsløg
250 g markchampignon
1 spsk citronsaft
2 dl fiskebouillon (1 terning+2 dl kogende vand)
1 spsk saucejævner
2 dl hvidvin
2 dl skummetmælk
Peber og salt
320 g grov pastapenne/skruer
Purløg

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Skyl og tør grøntsagerne. Skær forårsløg i 5 cm lang stykker, skær squash i store tern, snit hvidkålen groft og rens og skær svampene i skiver.
  2. Sæt vand over til pastaen, tilsæt lidt salt og kog den 9-10 minutter. Krydr fisken med salt og peber og vend den forsigtigt i mel på begge sider.
  3. Varm olie i en sauterpande eller wok. Steg grøntsagerne ved svag varme tilsat ½ spsk citronsaft i ca. 8 minutter uden at de tager farve.
  4. Varm imens olie op på en pande og steg fisken ved middel varme ca. 5 minutter på hver side. Skær ½ citron i både.
  5. Tilsæt bouillon og vin til grøntsagerne. Rør saucejævner med mælk til en jævning og rør den i grøntsagsblandingen. Kog ca. 2 min. og smag til med peber, salt og evt. lidt citronsaft.
  6. Vend fintklippet purløg i grøntsagsblandingen lige før servering. Hæld vand fra pastaen og server den sammen med fisken, grøntsagsblandingen og citronbåde. 

Opskriften er venligst udlånt af Hjerteforeningen 

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Skyl og tør grøntsagerne. Skær forårsløg i 5 cm lang stykker, skær squash i store tern, snit hvidkålen groft og rens og skær svampene i skiver.
  2. Sæt vand over til pastaen, tilsæt lidt salt og kog den 9-10 minutter. Krydr fisken med salt og peber og vend den forsigtigt i mel på begge sider.
  3. Varm olie i en sauterpande eller wok. Steg grøntsagerne ved svag varme tilsat ½ spsk citronsaft i ca. 8 minutter uden at de tager farve.
  4. Varm imens olie op på en pande og steg fisken ved middel varme ca. 5 minutter på hver side. Skær ½ citron i både.
  5. Tilsæt bouillon og vin til grøntsagerne. Rør saucejævner med mælk til en jævning og rør den i grøntsagsblandingen. Kog ca. 2 min. og smag til med peber, salt og evt. lidt citronsaft.
  6. Vend fintklippet purløg i grøntsagsblandingen lige før servering. Hæld vand fra pastaen og server den sammen med fisken, grøntsagsblandingen og citronbåde. 

Opskriften er venligst udlånt af Hjerteforeningen

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Skyl og tør grøntsagerne. Skær forårsløg i 5 cm lang stykker, skær squash i store tern, snit hvidkålen groft og rens og skær svampene i skiver.
  2. Sæt vand over til pastaen, tilsæt lidt salt og kog den 9-10 minutter. Krydr fisken med salt og peber og vend den forsigtigt i mel på begge sider.
  3. Varm olie i en sauterpande eller wok. Steg grøntsagerne ved svag varme tilsat 3/4 spsk citronsaft i ca. 8 minutter uden at de tager farve. 
  4. Varm imens olie op på en pande og steg fisken ved middel varme ca. 5 minutter på hver side. Skær resten af citronen i både.
  5. Tilsæt bouillon og vin til grøntsagerne. Rør saucejævner med mælk til en jævning og rør den i grøntsagsblandingen. Kog ca. 2 min. og smag til med peber, salt og evt. lidt citronsaft.
  6. Vend fintklippet purløg i grøntsagsblandingen lige før servering. Hæld vand fra pastaen og server den sammen med fisken, grøntsagsblandingen og citronbåde.

Opskriften er venligst udlånt af Hjerteforeningen

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Skyl og tør grøntsagerne. Skær forårsløg i 5 cm lang stykker, skær squash i store tern, snit hvidkålen groft og rens og skær svampene i skiver.
  2. Sæt vand over til pastaen, tilsæt lidt salt og kog den 9-10 minutter. Krydr fisken med salt og peber og vend den forsigtigt i mel på begge sider.
  3. Varm olie i en sauterpande eller wok. Steg grøntsagerne ved svag varme tilsat 3/4 spsk citronsaft i ca. 8 minutter uden at de tager farve.
  4. Varm imens olie op på en pande og steg fisken ved middel varme ca. 5 minutter på hver side. Skær ½ citron i både.
  5. Tilsæt bouillon og vin til grøntsagerne. Rør saucejævner med mælk til en jævning og rør den i grøntsagsblandingen. Kog ca. 2 min. og smag til med peber, salt og evt. lidt citronsaft.
  6. Vend fintklippet purløg i grøntsagsblandingen lige før servering. Hæld vand fra pastaen og server den sammen med fisken, grøntsagsblandingen og citronbåde. 

Opskriften er venligst udlånt af Hjerteforeningen

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Skyl og tør grøntsagerne. Skær forårsløg i 5 cm lang stykker, skær squash i store tern, snit hvidkålen groft og rens og skær svampene i skiver.
  2. Sæt vand over til pastaen, tilsæt lidt salt og kog den 9-10 minutter. Krydr fisken med salt og peber og vend den forsigtigt i mel på begge sider.
  3. Varm olie i en sauterpande eller wok. Steg grøntsagerne ved svag varme tilsat 1 spsk citronsaft i ca. 8 minutter uden at de tager farve.
  4. Varm imens olie op på en pande og steg fisken ved middel varme ca. 5 minutter på hver side. Skær resten af citronen i både.
  5. Tilsæt bouillon og vin til grøntsagerne. Rør saucejævner med mælk til en jævning og rør den i grøntsagsblandingen. Kog ca. 2 min. og smag til med peber, salt og evt. lidt citronsaft.
  6. Vend fintklippet purløg i grøntsagsblandingen lige før servering. Hæld vand fra pastaen og server den sammen med fisken, grøntsagsblandingen og citronbåde.

Opskriften er venligst udlånt af Hjerteforeningen

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Skyl og tør grøntsagerne. Skær forårsløg i 5 cm lang stykker, skær squash i store tern, snit hvidkålen groft og rens og skær svampene i skiver.
  2. Sæt vand over til pastaen, tilsæt lidt salt og kog den 9-10 minutter. Krydr fisken med salt og peber og vend den forsigtigt i mel på begge sider.
  3. Varm olie i en sauterpande eller wok. Steg grøntsagerne ved svag varme tilsat 1 spsk citronsaft i ca. 8 minutter uden at de tager farve.
  4. Varm imens olie op på en pande og steg fisken ved middel varme ca. 5 minutter på hver side. Skær ½ citron i både.
  5. Tilsæt bouillon og vin til grøntsagerne. Rør saucejævner med mælk til en jævning og rør den i grøntsagsblandingen. Kog ca. 2 min. og smag til med peber, salt og evt. lidt citronsaft.
  6. Vend fintklippet purløg i grøntsagsblandingen lige før servering. Hæld vand fra pastaen og server den sammen med fisken, grøntsagsblandingen og citronbåde. 

Opskriften er venligst udlånt af Hjerteforeningen

Næringsindhold pr. person

Energi: 2410 kJ (576 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 675 161 28
Kulhydrat 1253 299 52
Fedt 482 115 20

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu