Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Familie

Svinekoteletter med æblesalat — og krydderkartofler

(baseret på 243 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g svinekotelet
1 tsk olie 
Halvdelen af krydderblandingen
Krydderblanding:
1 tsk salt
1 tsk rosmarin
1 tsk timian
½ tsk oregano
Krydderkartofler:
500 g kartofler
Halvdelen af krydderblandingen
1 tsk olie
Saft af 1/8 citron 
½ spsk vand
Æblesalat:
50 g blandet salat 
1 æble
200 g gulerødder
1 stilk bladselleri
Saft af 1/8 citron
½ tsk olivenolie

Ingredienser

450 g svinekotelet
1 tsk olie 
Halvdelen af krydderblandingen
Krydderblanding:
1 tsk salt
1 tsk rosmarin
1 tsk timian
½ tsk oregano
Krydderkartofler:
500 g kartofler
Halvdelen af krydderblandingen
1 tsk olie
Saft af 1/8 citron
½ spsk vand
Æblesalat:
50 g blandet salat 
1 æble
200 g gulerødder
1 stilk bladselleri
Saft af 1/8 citron
½ tsk olivenolie
 

Ingredienser

450 g svinekotelet
1½ tsk olie 
Halvdelen af krydderblandingen
Krydderblanding:
1½ tsk salt
1½ tsk rosmarin
1½ tsk timian
3/4 tsk oregano
Krydderkartofler:
750 g kartofler
Halvdelen af krydderblandingen
1½ tsk olie
Saft af 1/4 citron
3/4 spsk vand
Æblesalat:
75 g blandet salat
1½ æble
350 g gulerødder
1 stilk bladselleri
Saft af 1/4 citron
3/4 tsk olivenolie
 

Ingredienser

600 g svinekotelet
1½ tsk olie 
Halvdelen af krydderblandingen
Krydderblanding:
1½ tsk salt
1½ tsk rosmarin
1½ tsk timian
3/4 tsk oregano
Krydderkartofler:
750 g kartofler
Halvdelen af krydderblandingen
1½ tsk olie
Saft af 1/4 citron
3/4 spsk vand
Æblesalat:
75 g blandet salat
1½ æble
350 g gulerødder
1 stilk bladselleri
Saft af 1/4 citron
3/4 tsk olivenolie
 

Ingredienser

600 g svinekotelet
2 tsk olie
Halvdelen af krydderblandingen
Krydderblanding:
2 tsk salt
2 tsk rosmarin
2 tsk timian
1 tsk oregano
Krydderkartofler:
1 kg kartofler
Halvdelen af krydderblandingen
2 tsk olie
Saft af ½ citron 
1 spsk vand
Æblesalat:
100 g blandet salat
2 æbler
350 g gulerødder
2 stilke bladselleri
Saft af ½ citron 
1 tsk olivenolie
 

Ingredienser

900 g svinekotelet
2 tsk olie 
Halvdelen af krydderblandingen
Krydderblanding:
2 tsk salt
2 tsk rosmarin
2 tsk timian
1 tsk oregano
Krydderkartofler:
1 kg kartofler
Halvdelen af krydderblandingen
2 tsk olie
Saft af ½ citron 
1 spsk vand
Æblesalat:
100 g blandet salat
2 æbler
350 g gulerødder
2 stilke bladselleri
Saft af ½ citron
1 tsk olivenolie
 

Ingredienser

900 g svinekotelet
2½ tsk olie 
Halvdelen af krydderblandingen
Krydderblanding:
2½ tsk salt
2½ tsk rosmarin
2½ tsk timian
1½ tsk oregano
Krydderkartofler:
1,5 kg kartofler
Halvdelen af krydderblandingen
2½ tsk olie
Saft af ½ citron 
1½ spsk vand
Æblesalat:
150 g blandet salat 
3 æbler
500 g gulerødder
3 stilke bladselleri
Saft af ½ citron
1½ tsk olivenolie
 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skær kartoflerne i både og kom dem i en skål. Bland timian, rosmarin, oregano og salt til krydderblandingen. Tag halvdelen af krydderblandingen fra til kødet. Dup kødet med køkkenrulle og gnid det med krydderblandingen.
  3. Vend kartoflerne med resten af krydderblandingen, olie, vand og citronsaft. Læg kartoflerne på bagepapir på en bageplade og bag dem midt i ovnen ca. 25 min.
  4. Skyl og tør salaten. Skyl æblet, del i kvarte, fjern kernehus og skær æblet i tynde både. Skræl gulerødderne og riv dem groft. Skyl bladselleri og skær i tynde skiver.
  5. Bland alt til salaten i en skål, pres citronsaft over og dryp med olie.
  6. Varm olie op på en pande ved høj varme. Brun koteletterne 1 min. på hver side, skru ned til medium varme og steg videre 2 min. på hver side. Kødet må gerne være let rosa indeni.
    Hæld de ovnbagte kartofler i et fad og server dem til koteletter og æblesalat.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skær kartoflerne i både og kom dem i en skål. Bland timian, rosmarin, oregano og salt til krydderblandingen. Tag halvdelen af krydderblandingen fra til kødet. Dup kødet med køkkenrulle og gnid det med krydderblandingen.
  3. Vend kartoflerne med resten af krydderblandingen, olie, vand og citronsaft. Læg kartoflerne på bagepapir på en bageplade og bag dem midt i ovnen ca. 25 min.
  4. Skyl og tør salaten. Skyl æblet, del i kvarte, fjern kernehus og skær æblet i tynde både. Skræl gulerødderne og riv dem groft. Skyl bladselleri og skær i tynde skiver.
  5. Bland alt til salaten i en skål, pres citronsaft over og dryp med olie.
  6. Varm olie op på en pande ved høj varme. Brun koteletterne 1 min. på hver side, skru ned til medium varme og steg videre 2 min. på hver side. Kødet må gerne være let rosa indeni.
    Hæld de ovnbagte kartofler i et fad og server dem til koteletter og æblesalat.
     

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skær kartoflerne i både og kom dem i en skål. Bland timian, rosmarin, oregano og salt til krydderblandingen. Tag halvdelen af krydderblandingen fra til kødet. Dup kødet med køkkenrulle og gnid det med krydderblandingen.
  3. Vend kartoflerne med resten af krydderblandingen, olie, vand og citronsaft. Læg kartoflerne på bagepapir på en bageplade og bag dem midt i ovnen ca. 25 min.
  4. Skyl og tør salaten. Skyl æblet, del i kvarte, fjern kernehus og skær æblet i tynde både. Skræl gulerødderne og riv dem groft. Skyl bladselleri og skær i tynde skiver.
  5. Bland alt til salaten i en skål, pres citronsaft over og dryp med olie.
  6. Varm olie op på en pande ved høj varme. Brun koteletterne 1 min. på hver side, skru ned til medium varme og steg videre 2 min. på hver side. Kødet må gerne være let rosa indeni.
    Hæld de ovnbagte kartofler i et fad og server dem til koteletter og æblesalat.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skær kartoflerne i både og kom dem i en skål. Bland timian, rosmarin, oregano og salt til krydderblandingen. Tag halvdelen af krydderblandingen fra til kødet. Dup kødet med køkkenrulle og gnid det med krydderblandingen.
  3. Vend kartoflerne med resten af krydderblandingen, olie, vand og citronsaft. Læg kartoflerne på bagepapir på en bageplade og bag dem midt i ovnen ca. 25 min.
  4. Skyl og tør salaten. Skyl æblet, del i kvarte, fjern kernehus og skær æblet i tynde både. Skræl gulerødderne og riv dem groft. Skyl bladselleri og skær i tynde skiver.
  5. Bland alt til salaten i en skål, pres citronsaft over og dryp med olie.
  6. Varm olie op på en pande ved høj varme. Brun koteletterne 1 min. på hver side, skru ned til medium varme og steg videre 2 min. på hver side. Kødet må gerne være let rosa indeni.
    Hæld de ovnbagte kartofler i et fad og server dem til koteletter og æblesalat.
     

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skær kartoflerne i både og kom dem i en skål. Bland timian, rosmarin, oregano og salt til krydderblandingen. Tag halvdelen af krydderblandingen fra til kødet. Dup kødet med køkkenrulle og gnid det med krydderblandingen.
  3. Vend kartoflerne med resten af krydderblandingen, olie, vand og citronsaft. Læg kartoflerne på bagepapir på en bageplade og bag dem midt i ovnen ca. 25 min.
  4. Skyl og tør salaten. Skyl æblerne, del i kvarte, fjern kernehus og skær æblerne i tynde både. Skræl gulerødderne og riv dem groft. Skyl bladselleri og skær i tynde skiver.
  5. Bland alt til salaten i en skål, pres citronsaft over og dryp med olie.
  6. Varm olie op på en pande ved høj varme. Brun koteletterne 1 min. på hver side, skru ned til medium varme og steg videre 2 min. på hver side. Kødet må gerne være let rosa indeni.
    Hæld de ovnbagte kartofler i et fad og server dem til koteletter og æblesalat.
     

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skær kartoflerne i både og kom dem i en skål. Bland timian, rosmarin, oregano og salt til krydderblandingen. Tag halvdelen af krydderblandingen fra til kødet. Dup kødet med køkkenrulle og gnid det med krydderblandingen.
  3. Vend kartoflerne med resten af krydderblandingen, olie, vand og citronsaft. Læg kartoflerne på bagepapir på en bageplade og bag dem midt i ovnen ca. 25 min.
  4. Skyl og tør salaten. Skyl æblerne, del i kvarte, fjern kernehus og skær æblerne i tynde både. Skræl gulerødderne og riv dem groft. Skyl bladselleri og skær i tynde skiver.
  5. Bland alt til salaten i en skål, pres citronsaft over og dryp med olie.
    Varm olie op på en pande ved høj varme. Brun koteletterne 1 min. på hver side, skru ned til medium varme og steg videre 2 min. på hver side. Kødet må gerne være let rosa indeni.
    Hæld de ovnbagte kartofler i et fad og server dem til koteletter og æblesalat.
     

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skær kartoflerne i både og kom dem i en skål. Bland timian, rosmarin, oregano og salt til krydderblandingen. Tag halvdelen af krydderblandingen fra til kødet. Dup kødet med køkkenrulle og gnid det med krydderblandingen.
  3. Vend kartoflerne med resten af krydderblandingen, olie, vand og citronsaft. Læg kartoflerne på bagepapir på en bageplade og bag dem midt i ovnen ca. 25 min.
  4. Skyl og tør salaten. Skyl æblerne, del i kvarte, fjern kernehus og skær æblerne i tynde både. Skræl gulerødderne og riv dem groft. Skyl bladselleri og skær i tynde skiver.
  5. Bland alt til salaten i en skål, pres citronsaft over og dryp med olie.
  6. Varm olie op på en pande ved høj varme. Brun koteletterne 1 min. på hver side, skru ned til medium varme og steg videre 2 min. på hver side. Kødet må gerne være let rosa indeni.
    Hæld de ovnbagte kartofler i et fad og server dem til koteletter og æblesalat.
     

Næringsindhold pr. person

Energi: 2409 kJ (576 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 554 132 23
Kulhydrat 1036 248 43
Fedt 819 196 34

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu