Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Familie

Svinekoteletter med bagte rødbeder — og timiankartofler

(baseret på 380 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g koteletter uden ben
Olie til stegning
Salt og peber
500 g små kartofler
1 tsk tørret timian
2 tsk olie
Bagte rødbeder:
400 g rødbeder
1 tsk olie
1 spsk honning
1 forårsløg
Persille
½ tsk limeskal
1 tsk limesaft
Creme frisk sauce:
1 dl creme frisk 9%
½ fed hvidløg
½ tsk limesaft
Persille

Ingredienser

450 g koteletter uden ben
Olie til stegning
Salt og peber
500 g små kartofler
1 tsk tørret timian
2 tsk olie
Salt og peber
Bagte rødbeder:
400 g rødbeder
1 tsk olie
1 spsk honning
Salt og peber
1 forårsløg
Persille
½ tsk limeskal
1 tsk limesaft
Creme frisk sauce:
1 dl creme frisk 9%
½ fed hvidløg
½ tsk limesaft
Persille
Salt og peber

Ingredienser

450 g koteletter uden ben
Olie til stegning
Salt og peber
750 g små kartofler
1½ tsk tørret timian
3 tsk olie
Salt og peber
Bagte rødbeder:
600 g rødbeder
1½ tsk olie
1½ spsk honning
Salt og peber
2 forårsløg
Persille
3/4 tsk limeskal
1½ tsk limesaft
Creme frisk sauce:
1½ dl creme frisk 9%
3/4 fed hvidløg
3/4 tsk limesaft
Persille
Salt og peber

Ingredienser

600 g koteletter uden ben
Olie til stegning
Salt og peber
750 g små kartofler
1½ tsk tørret timian
3 tsk olie
Salt og peber
Bagte rødbeder:
600 g rødbeder
1½ tsk olie
1½ spsk honning
Salt og peber
2 forårsløg
Persille
3/4 tsk limeskal
1½ tsk limesaft
Creme frisk sauce:
1½ dl creme frisk 9%
3/4 fed hvidløg
3/4 tsk limesaft
Persille
Salt og peber

Ingredienser

600 g koteletter uden ben
Olie til stegning
Salt og peber
1 kg små kartofler
2 tsk tørret timian
4 tsk olie
Salt og peber
Bagte rødbeder:
800 g rødbeder
2 tsk olie
2 spsk honning
Salt og peber
3 forårsløg
Persille
1 tsk limeskal
2 tsk limesaft
Creme frisk sauce:
2 dl creme frisk 9%
1 fed hvidløg
1 tsk limesaft
Persille
Salt og peber

Ingredienser

900 g koteletter uden ben
Olie til stegning
Salt og peber
1 kg små kartofler
2 tsk tørret timian
4 tsk olie
Salt og peber
Bagte rødbeder:
800 g rødbeder
2 tsk olie
2 spsk honning
Salt og peber
3 forårsløg
Persille
1 tsk limeskal
2 tsk limesaft
Creme frisk sauce:
2 dl creme frisk 9%
1 fed hvidløg
1 tsk limesaft
Persille
Salt og peber

Ingredienser

900 g koteletter uden ben
Olie til stegning
Salt og peber
1,2 kg små kartofler
2½ tsk tørret timian
4 tsk olie
Salt og peber
Bagte rødbeder:
1,2 kg rødbeder
2½ tsk olie
3 spsk honning
Salt og peber
4 forårsløg
Persille
2 tsk limeskal
3 tsk limesaft
Creme frisk sauce:
3 dl creme frisk 9%
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
1 tsk limesaft
Persille
Salt og peber

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Skræl rødbederne og skær dem i tynde stave ca. 2x1 cm (TIP: Brug engangshandsker hvis du har nogen, for det farver meget).
  2. Læg rødbederne i et ovnfast fad med bagepapir og vend dem med olie, honning, salt og peber. Sæt fadet i ovnen og bag dem 25 min. (de må gerne have lidt bid).
  3. Halvér kartoflerne, læg dem på en bageplade med bagepapir og vend dem med olie, timian, salt og peber. Sæt dem i ovnen sammen med rødbederne.
  4. Dup koteletterne tørre med køkkenrulle og drys med lidt salt. Sæt dem til side til de skal steges. Skyl og hak persille. Skyl og snit forårsløg i tynde ringe.
  5. Bland creme frisk med salt, peber, halvdelen af persillen, presset hvidløg og limesaft, sæt til side til resten af retten er klar.
  6. Varm olie på en en pande ved kraftig varme og brun kødet 1 min på hver side. Krydr med peber, skru ned til middel varme og steg dem yderligere 2 min. på hver side.
  7. Når rødbederne er klar, vendes de med forårsløg, persille, fintrevet limeskal og limesaft. Tag de færdige kartofler ud af ovnen og hæld dem over i et serveringsfad.
  8. Server kartofler og rødbeder til de stegte koteletter med creme frisk sauce. 

Opskriften er venligst udlånt af Vores mad

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Skræl rødbederne og skær dem i tynde stave ca. 2x1 cm (TIP: Brug engangshandsker hvis du har nogen, for det farver meget).
  2. Læg rødbederne i et ovnfast fad med bagepapir og vend dem med olie, honning, salt og peber. Sæt fadet i ovnen og bag dem 25 min. (de må gerne have lidt bid).
  3. Halvér kartoflerne, læg dem på en bageplade med bagepapir og vend dem med olie, timian, salt og peber. Sæt dem i ovnen sammen med rødbederne.
  4. Dup koteletterne tørre med køkkenrulle og drys med lidt salt. Sæt dem til side til de skal steges. Skyl og hak persille. Skyl og snit forårsløg i tynde ringe.
  5. Bland creme frisk med salt, peber, halvdelen af persillen, presset hvidløg og limesaft, sæt til side til resten af retten er klar.
  6. Varm olie på en en pande ved kraftig varme og brun kødet 1 min på hver side. Krydr med peber, skru ned til middel varme og steg dem yderligere 2 min. på hver side.
  7. Når rødbederne er klar, vendes de med forårsløg, persille, fintrevet limeskal og limesaft. Tag de færdige kartofler ud af ovnen og hæld dem over i et serveringsfad.
  8. Server kartofler og rødbeder til de stegte koteletter med creme frisk sauce. 

 Opskriften er venligst udlånt af Vores mad

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Skræl rødbederne og skær dem i tynde stave ca. 2x1 cm (TIP: Brug engangshandsker hvis du har nogen, for det farver meget).
  2. Læg rødbederne i et ovnfast fad med bagepapir og vend dem med olie, honning, salt og peber. Sæt fadet i ovnen og bag dem 25 min. (de må gerne have lidt bid).
  3. Halvér kartoflerne, læg dem på en bageplade med bagepapir og vend dem med olie, timian, salt og peber. Sæt dem i ovnen sammen med rødbederne.
  4. Dup koteletterne tørre med køkkenrulle og drys med lidt salt. Sæt dem til side til de skal steges. Skyl og hak persille. Skyl og snit forårsløg i tynde ringe.
  5. Bland creme frisk med salt, peber, halvdelen af persillen, presset hvidløg og limesaft, sæt til side til resten af retten er klar.
  6. Varm olie på en en pande ved kraftig varme og brun kødet 1 min på hver side. Krydr med peber, skru ned til middel varme og steg dem yderligere 2 min. på hver side.
  7. Når rødbederne er klar, vendes de med forårsløg, persille, fintrevet limeskal og limesaft. Tag de færdige kartofler ud af ovnen og hæld dem over i et serveringsfad.
  8. Server kartofler og rødbeder til de stegte koteletter med creme frisk sauce. 

 Opskriften er venligst udlånt af Vores mad

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Skræl rødbederne og skær dem i tynde stave ca. 2x1 cm (TIP: Brug engangshandsker hvis du har nogen, for det farver meget).
  2. Læg rødbederne i et ovnfast fad med bagepapir og vend dem med olie, honning, salt og peber. Sæt fadet i ovnen og bag dem 25 min. (de må gerne have lidt bid).
  3. Halvér kartoflerne, læg dem på en bageplade med bagepapir og vend dem med olie, timian, salt og peber. Sæt dem i ovnen sammen med rødbederne.
  4. Dup koteletterne tørre med køkkenrulle og drys med lidt salt. Sæt dem til side til de skal steges. Skyl og hak persille. Skyl og snit forårsløg i tynde ringe.
  5. Bland creme frisk med salt, peber, halvdelen af persillen, presset hvidløg og limesaft, sæt til side til resten af retten er klar.
  6. Varm olie på en en pande ved kraftig varme og brun kødet 1 min på hver side. Krydr med peber, skru ned til middel varme og steg dem yderligere 2 min. på hver side.
  7. Når rødbederne er klar, vendes de med forårsløg, persille, fintrevet limeskal og limesaft. Tag de færdige kartofler ud af ovnen og hæld dem over i et serveringsfad.
  8. Server kartofler og rødbeder til de stegte koteletter med creme frisk sauce. 

 Opskriften er venligst udlånt af Vores mad

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Skræl rødbederne og skær dem i tynde stave ca. 2x1 cm (TIP: Brug engangshandsker hvis du har nogen, for det farver meget).
  2. Læg rødbederne i et ovnfast fad med bagepapir og vend dem med olie, honning, salt og peber. Sæt fadet i ovnen og bag dem 25 min. (de må gerne have lidt bid).
  3. Halvér kartoflerne, læg dem på en bageplade med bagepapir og vend dem med olie, timian, salt og peber. Sæt dem i ovnen sammen med rødbederne.
  4. Dup koteletterne tørre med køkkenrulle og drys med lidt salt. Sæt dem til side til de skal steges. Skyl og hak persille. Skyl og snit forårsløg i tynde ringe.
  5. Bland creme frisk med salt, peber, halvdelen af persillen, presset hvidløg og limesaft, sæt til side til resten af retten er klar.
  6. Varm olie på en en pande ved kraftig varme og brun kødet 1 min på hver side. Krydr med peber, skru ned til middel varme og steg dem yderligere 2 min. på hver side.
  7. Når rødbederne er klar, vendes de med forårsløg, persille, fintrevet limeskal og limesaft. Tag de færdige kartofler ud af ovnen og hæld dem over i et serveringsfad.
  8. Server kartofler og rødbeder til de stegte koteletter med creme frisk sauce. 

 Opskriften er venligst udlånt af Vores mad

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Skræl rødbederne og skær dem i tynde stave ca. 2x1 cm (TIP: Brug engangshandsker hvis du har nogen, for det farver meget).
  2. Læg rødbederne i et ovnfast fad med bagepapir og vend dem med olie, honning, salt og peber. Sæt fadet i ovnen og bag dem 25 min. (de må gerne have lidt bid).
  3. Halvér kartoflerne, læg dem på en bageplade med bagepapir og vend dem med olie, timian, salt og peber. Sæt dem i ovnen sammen med rødbederne.
  4. Dup koteletterne tørre med køkkenrulle og drys med lidt salt. Sæt dem til side til de skal steges. Skyl og hak persille. Skyl og snit forårsløg i tynde ringe.
  5. Bland creme frisk med salt, peber, halvdelen af persillen, presset hvidløg og limesaft, sæt til side til resten af retten er klar.
  6. Varm olie på en en pande ved kraftig varme og brun kødet 1 min på hver side. Krydr med peber, skru ned til middel varme og steg dem yderligere 2 min. på hver side.
  7. Når rødbederne er klar, vendes de med forårsløg, persille, fintrevet limeskal og limesaft. Tag de færdige kartofler ud af ovnen og hæld dem over i et serveringsfad.
  8. Server kartofler og rødbeder til de stegte koteletter med creme frisk sauce. 

 Opskriften er venligst udlånt af Vores mad

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Skræl rødbederne og skær dem i tynde stave ca. 2x1 cm (TIP: Brug engangshandsker hvis du har nogen, for det farver meget).
  2. Læg rødbederne i et ovnfast fad med bagepapir og vend dem med olie, honning, salt og peber. Sæt fadet i ovnen og bag dem 25 min. (de må gerne have lidt bid).
  3. Halvér kartoflerne, læg dem på en bageplade med bagepapir og vend dem med olie, timian, salt og peber. Sæt dem i ovnen sammen med rødbederne.
  4. Dup koteletterne tørre med køkkenrulle og drys med lidt salt. Sæt dem til side til de skal steges. Skyl og hak persille. Skyl og snit forårsløg i tynde ringe.
  5. Bland creme frisk med salt, peber, halvdelen af persillen, presset hvidløg og limesaft, sæt til side til resten af retten er klar.
  6. Varm olie på en en pande ved kraftig varme og brun kødet 1 min på hver side. Krydr med peber, skru ned til middel varme og steg dem yderligere 2 min. på hver side.
  7. Når rødbederne er klar, vendes de med forårsløg, persille, fintrevet limeskal og limesaft. Tag de færdige kartofler ud af ovnen og hæld dem over i et serveringsfad.
  8. Server kartofler og rødbeder til de stegte koteletter med creme frisk sauce. 

 Opskriften er venligst udlånt af Vores mad

Næringsindhold pr. person

Energi: 2409 kJ (576 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 650 155 27
Kulhydrat 1084 259 45
Fedt 675 161 28

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med gris

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu