Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Lækker

Kyllingeinderfilet med lufttørret skinke — og frisk pasta fettucine

(baseret på 589 kunders bedømmelse)

Ingredienser

200 g frisk pasta
300 g kyllingeinderfilet - DDFG
60 g lufttørret skinke
Tomatsauce
1 spsk olivenolie 
½ skalotteløg
1 fed hvidløg / 1/3 solo
4 tomater 
½ squash 
½ spsk balsamicoeddike 
Basilikum
Salt og peber 
½ tsk sukker
20 g parmesanost
Tilbehør:
Groft brød

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Ingredienser

200 g frisk pasta
450 g kyllingeinderfilet 
60 g lufttørret skinke
Tomatsauce
1 spsk olivenolie 
½ skalotteløg
1 fed hvidløg / 1/3 solo
4 tomater 
½ squash 
½ spsk balsamicoeddike 
Basilikum
Salt og peber 
½ tsk sukker
20 g parmesanost
Tilbehør:
Groft brød

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Ingredienser

350 g frisk pasta
450 g kyllingeinderfilet - DDGF
1½ pakke lufttørret skinke
Tomatsauce:
1½ spsk olivenolie
1 skalotteløg
1-2 fed hvidløg / ½ solo
6 tomater
1 squash
1 spsk balsamicoeddike
Basilikum
Salt og peber
3/4 tsk sukker
30 g parmesanost
Tilbehør:
Groft brød

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Ingredienser

350 g frisk pasta
550 g kyllingeinderfilet - DDGF
1½ pakke lufttørret skinke
Tomatsauce:
1½ spsk olivenolie
1 skalotteløg
1-2 fed hvidløg / ½ solo
6 tomater
1 squash
1 spsk balsamicoeddike
Basilikum
Salt og peber
3/4 tsk sukker
30 g parmesanost
Tilbehør:
Groft brød

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Ingredienser

400 g frisk pasta
550 g kyllingeinderfilet - DDGF
2 pakker lufttørret skinke
Tomatsauce:
2 spsk olivenolie
1 skalotteløg
2 fed hvidløg / ½ solo
7-8 tomater
1 squash
1 spsk. balsamicoeddike
Basilikum
Salt og peber
1 tsk sukker
40 g parmesanost
Tilbehør:
Groft brød

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Ingredienser

400 g frisk pasta
900 g kyllingeinderfilet
2 pakker lufttørret skinke
Tomatsauce:
2 spsk olivenolie
1 skalotteløg
2 fed hvidløg / ½ solo
7-8 tomater
1 squash
1 spsk. balsamicoeddike
Basilikum
Salt og peber
1 tsk sukker
40 g parmesanost
Tilbehør:
Groft brød

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skær skinken i stykker der passer til kyllingeinderfiletstykkerne og sno dem omkring hver filet. Læg dem i et ovnfast fad med bagepapir og steg dem i 15 min. i ovnen. Sæt brødet med i ovnen de sidste 8-10 min.
  2. Hak skalotteløg og hvidløg groft og skær tomater og squash i store tern.
  3. Varm olivenolie op i en sauterpande/gryde. Sauter skalotteløg, hvidløg let og kom tomaterne i samt squashtern.Lad det sautere lidt. Hak basilikum groft. Kom balsamicoeddike, basilikum, salt, peber og sukker i og lad det småsimre i 5 min.
  4. Kog pastaen i rigeligt vand med salt - kogetiden er 3-4 min.
  5. Vend den varme pasta med tomatsauce og server med kyllingestykkerne med skinke. Drys med parmesanost eller server den til sammen med lunt brød.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skær skinken i stykker der passer til kyllingeinderfiletstykkerne og sno dem omkring hver filet. Læg dem i et ovnfast fad med bagepapir og steg dem i 15 min. i ovnen. Sæt brødet med i ovnen de sidste 8-10 min.
  2. Hak skalotteløg og hvidløg groft og skær tomater og squash i store tern.
  3. Varm olivenolie op i en sauterpande/gryde. Sauter skalotteløg, hvidløg let og kom tomaterne i samt squashtern.Lad det sautere lidt. Hak basilikum groft. Kom balsamicoeddike, basilikum, salt, peber og sukker i og lad det småsimre i 5 min.
  4. Kog pastaen i rigeligt vand med salt - kogetiden er 3-4 min.
  5. Vend den varme pasta med tomatsauce og server med kyllingestykkerne med skinke. Drys med parmesanost eller server den til samme med lunt brød.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skær skinken i stykker der passer til kyllingeinderfiletstykkerne og sno dem omkring hver filet. Læg dem i en bradepande med bagepapir og steg dem i 15 min. i ovnen. Sæt brødet med i ovnen de sidste 8-10 min.
  2. Hak skalotteløg og hvidløg groft og skær tomater og squash i store tern.
  3. Varm olivenolie op i en sauterpande/gryde. Sauter skalotteløg, hvidløg let og kom tomaterne i samt squashtern. Lad det sautere lidt. Hak basilikum groft. Kom balsamicoeddike, basilikum, salt, peber og sukker i og lad det småsimre i 5 min.
  4. Kog pastaen i rigeligt vand med salt - kogetiden er 3-4 min.
  5. Vend den varme pasta med tomatsauce og server med kyllingestykkerne med skinke. Drys med parmesanost eller server den til sammen med lunt brød.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skær skinken i stykker der passer til kyllingeinderfiletstykkerne og sno dem omkring hver filet. Læg dem i en bradepande med bagepapir og steg dem i 15 min. i ovnen. Sæt brødet med i ovnen de sidste 8-10 min.
  2. Hak skalotteløg og hvidløg groft og skær tomater og squash i store tern.
  3. Varm olivenolie op i en sauterpande/gryde. Sauter skalotteløg, hvidløg let og kom tomaterne i samt squashtern.Lad det sautere lidt. Hak basilikum groft. Kom balsamicoeddike, basilikum, salt, peber og sukker i og lad det småsimre i 5 min.
  4. Kog pastaen i rigeligt vand med salt - kogetiden er 3-4 min.
  5. Vend den varme pasta med tomatsauce og server med kyllingestykkerne med skinke. Drys med parmesanost eller server den til sammen med lunt brød.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skær skinken i stykker der passer til kyllingeinderfiletstykkerne og sno dem omkring hver filet. Læg dem i en bradepande med bagepapir og steg dem i 15 min. i ovnen. Sæt brødet med i ovnen de sidste 8-10 min.
  2. Hak skalotteløg og hvidløg groft og skær tomater og squash i store tern.
  3. Varm olivenolie op i en sauterpande/gryde. Sauter skalotteløg, hvidløg let og kom tomaterne i samt squashtern.Lad det sautere lidt. Hak basilikum groft. Kom balsamicoeddike, basilikum, salt, peber og sukker i og lad det småsimre i 5 min. 
  4. Kog pastaen i rigeligt vand med salt - kogetiden er 3-4 min.
  5. Vend den varme pasta med tomatsauce og server med kyllingestykkerne med skinke. Drys med parmesanost eller server den til sammen med lunt brød.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skær skinken i stykker der passer til kyllingeinderfiletstykkerne og sno dem omkring hver filet. Læg dem i en bradepande med bagepapir og steg dem i 15 min. i ovnen. Sæt brødet med i ovnen de sidste 8-10 min.
  2. Hak skalotteløg og hvidløg groft og skær tomater og squash i store tern.
  3. Varm olivenolie op i en sauterpande/gryde. Sauter skalotteløg, hvidløg let og kom tomaterne i samt squashtern.Lad det sautere lidt. Hak basilikum groft. Kom balsamicoeddike, basilikum, salt, peber og sukker i og lad det småsimre i 5 min.
  4. Kog pastaen i rigeligt vand med salt - kogetiden er 3-4 min.
  5. Vend den varme pasta med tomatsauce og server med kyllingestykkerne med skinke. Drys med  parmesanost elelr server den til sammen med lunt brød.

Næringsindhold pr. person

Energi: 4054 kJ (969 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 972 232 24
Kulhydrat 2185 522 54
Fedt 897 214 22

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu