Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Lækker

Kyllingeschnitzel med spicy tomat-guacamole — og groft rugbrød

(baseret på 399 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 kyllingebryster
1 Skrabeæg - pasteuriseret
80 g rasp
25 g mel
Salt og peber
Olie til stegning
Spicy guacamole:
1 avocado
½ chili
½ fed hvidløg
1/4 rødløg
Saft af ½ citron
2 spsk yoghurt naturel 0,5%
Salt og peber
4 tomater
Frisk koriander
Salat
2 skiver groft rugbrød

Ingredienser

3 kyllingebryster
1 Skrabeæg - pasteuriseret
80 g rasp
25 g mel
Salt og peber
Olie til stegning
Spicy guacamole:
1 avocado
½ chili
½ fed hvidløg
1/4 rødløg
Saft af ½ citron
2 spsk yoghurt naturel 0,5%
Salt og peber
4 tomater
Frisk koriander
Salat
2 skiver groft rugbrød

Ingredienser

3 kyllingebryster
1 Skrabeæg - pasteuriseret
ca 120 g rasp
35 g mel
Salt og peber
Olie til stegning
Spicy guacamole:
2 avocadoer
½-1 chili
1 fed hvidløg
½ rødløg
Saft af 3/4 citron
3 spsk yoghurt naturel 0,5%
Salt og peber
6 tomater
Frisk koriander
Salat
3 skiver groft rugbrød

Ingredienser

4 kyllingebryster
1 Skrabeæg - pasteuriseret
ca 120 g rasp
35 g mel
Salt og peber
Olie til stegning
Spicy guacamole:
2 avocadoer
½-1 chili
1 fed hvidløg
½ rødløg
Saft af 3/4 citron
3 spsk yoghurt naturel 0,5%
Salt og peber
6 tomater
Frisk koriander
Salat
3 skiver groft rugbrød

Ingredienser

4 kyllingebryster
2 Skrabeæg - pasteuriseret
160 g rasp
50 g mel
Salt og peber
Olie til stegning
Spicy guacamole:
2 avocadoer
1 chili
1 fed hvidløg
½ rødløg
Saft af 1 citron
4 spsk yoghurt naturel 0,5%
Salt og peber
8 tomater

Frisk koriander
Salat
4 skiver groft rugbrød
 

Ingredienser

6 kyllingebryster
2 Skrabeæg - pasteuriseret
160 g rasp
50 g mel
Salt og peber
Olie til stegning
Spicy guacamole:
2 avocadoer
1 chili
1 fed hvidløg
½ rødløg
Saft af 1 citron
4 spsk yoghurt naturel 0,5%
Salt og peber
8 tomater

Frisk koriander
Salat
4 skiver groft rugbrød
 

Tilberedning

  1. Læg kyllingebrysterne mellem 2 stykker bagepapir og bank dem flade med en kødhammer eller en lille gryde (alternativt skær dem igennem på langs med en skarp kniv). Hæld mel, rasp krydret med salt og peber og æg op på hver sin tallerken.
  2. Vend kyllingeschnitzlerne først i mel. Derefter vendes de hurtigt i æg og til sidst i rasp, tryk den godt fast. Varm olien op på en slip let pande.
  3. Steg kyllingen ved middel varme ca. 5 minutter på hver side (de skal være gennemstegte).
  4. Imens deles avocadoen, fjern stenen og tag en teske langs kanten af skallen og smut kødet ud i en skål eller blender. Pil løget og hak det fint.
  5. Flæk chilien, fjern kerner og frøvægge og hak den fint. Kom chili, avocado, presset hvidløg, hakket løg, citronsaft og yoghurt i en blender eller mos det med en gaffel.
  6. Smag guacamolen til med salt og peber. Rist evt. rugbrødet. Skyl og tør salaten og del den i blade. Skyl og hak koriander. Skyl tomaterne og skær dem i små tern.
  7. Vend tomaterne i guacamolen. Læg rugbrødet på et fad og top med salatblade og kylling.
  8. Læg en skefuld tomat guacamole på kyllingen og drys med koriander. Server resten af guacamolen til. 

Opskriften er venligst udlånt af sæson

Tilberedning

  1. Læg kyllingebrysterne mellem 2 stykker bagepapir og bank dem flade med en kødhammer eller en lille gryde (alternativt skær dem igennem på langs med en skarp kniv). Hæld mel, rasp krydret med salt og peber og æg op på hver sin tallerken.
  2. Vend kyllingeschnitzlerne først i mel. Derefter vendes de hurtigt i æg og til sidst i rasp, tryk den godt fast. Varm olien op på en slip let pande.
  3. Steg kyllingen ved middel varme ca. 5 minutter på hver side (de skal være gennemstegte).
  4. Imens deles avocadoen, fjern stenen og tag en teske langs kanten af skallen og smut kødet ud i en skål eller blender. Pil løget og hak det fint.
  5. Flæk chilien, fjern kerner og frøvægge og hak den fint. Kom chili, avocado, presset hvidløg, hakket løg, citronsaft og yoghurt i en blender eller mos det med en gaffel.
  6. Smag guacamolen til med salt og peber. Rist evt. rugbrødet. Skyl og tør salaten og del den i blade. Skyl og hak koriander. Skyl tomaterne og skær dem i små tern.
  7. Vend tomaterne i guacamolen. Læg rugbrødet på et fad og top med salatblade og kylling.
  8. Læg en skefuld tomat guacamole på kyllingen og drys med koriander. Server resten af guacamolen til. 

Opskriften er venligst udlånt af sæson

Tilberedning

  1. Læg kyllingebrysterne mellem 2 stykker bagepapir og bank dem flade med en kødhammer eller en lille gryde (alternativt skær dem igennem på langs med en skarp kniv). Hæld mel, rasp krydret med salt og peber og æg op på hver sin tallerken.
  2. Vend kyllingeschnitzlerne først i mel. Derefter vendes de hurtigt i æg og til sidst i rasp, tryk den godt fast. Varm olien op på en slip let pande.
  3. Steg kyllingen ved middel varme ca. 5 minutter på hver side (de skal være gennemstegte).
  4. Imens deles avocadoerne, fjern sten og tag en teske langs kanten af skallen og smut kødet ud i en skål eller blender. Pil løget og hak det fint.
  5. Flæk chilien, fjern kerner og frøvægge og hak den fint. Kom chili, avocado, presset hvidløg, hakket løg, citronsaft og yoghurt i en blender eller mos det med en gaffel.
  6. Smag guacamolen til med salt og peber. Rist evt. rugbrødet. Skyl og tør salaten og del den i blade. Skyl og hak koriander. Skyl tomaterne og skær dem i små tern.
  7. Vend tomaterne i guacamolen. Læg rugbrødet på et fad og top med salatblade og kylling.
  8. Læg en skefuld tomat guacamole på kyllingen og drys med koriander. Server resten af guacamolen til. 

Opskriften er venligst udlånt af sæson

Tilberedning

  1. Læg kyllingebrysterne mellem 2 stykker bagepapir og bank dem flade med en kødhammer eller en lille gryde (alternativt skær dem igennem på langs med en skarp kniv). Hæld mel, rasp krydret med salt og peber og æg op på hver sin tallerken.
  2. Vend kyllingeschnitzlerne først i mel. Derefter vendes de hurtigt i æg og til sidst i rasp, tryk den godt fast. Varm olien op på en slip let pande.
  3. Steg kyllingen ved middel varme ca. 5 minutter på hver side (de skal være gennemstegte).
  4. Imens deles avocadoen, fjern stenen og tag en teske langs kanten af skallen og smut kødet ud i en skål eller blender. Pil løget og hak det fint.
  5. Flæk chilien, fjern kerner og frøvægge og hak den fint. Kom chili, avocado, presset hvidløg, hakket løg, citronsaft og yoghurt i en blender eller mos det med en gaffel.
  6. Smag guacamolen til med salt og peber. Rist evt. rugbrødet. Skyl og tør salaten og del den i blade. Skyl og hak koriander. Skyl tomaterne og skær dem i små tern.
  7. Vend tomaterne i guacamolen. Læg rugbrødet på et fad og top med salatblade og kylling.
  8. Læg en skefuld tomat guacamole på kyllingen og drys med koriander. Server resten af guacamolen til. 

Opskriften er venligst udlånt af sæson

Tilberedning

  1. Læg kyllingebrysterne mellem 2 stykker bagepapir og bank dem flade med en kødhammer eller en lille gryde(alternativt skær dem igennem på langs med en skarp kniv). Hæld mel, rasp krydret med salt og peber og æg op på hver sin tallerken.
  2. Vend kyllingeschnitzlerne først i mel. Derefter vendes de hurtigt i æg og til sidst i rasp, tryk den godt fast. Varm olien op på en slip let pande.
  3. Steg kyllingen ved middel varme ca. 5 minutter på hver side (de skal være gennemstegte).
  4. Imens deles avocadoerne, fjern sten og tag en teske langs kanten af skallen og smut kødet ud i en skål eller blender. Pil løget og hak det fint.
  5. Flæk chilien, fjern kerner og frøvægge og hak den fint. Kom chili, avocado, presset hvidløg, hakket løg, citronsaft og yoghurt i en blender eller mos det med en gaffel.
  6. Smag guacamolen til med salt og peber. Rist evt. rugbrødet. Skyl og tør salaten og del den i blade. Skyl og hak koriander. Skyl tomaterne og skær dem i små tern.
  7. Vend tomaterne i guacamolen. Læg rugbrødet på et fad og top med salatblade og kylling.
  8. Læg en skefuld tomat guacamole på kyllingen og drys med koriander. Server resten af guacamolen til. 

Opskriften er venligst udlånt af sæson

Tilberedning

  1. Læg kyllingebrysterne mellem 2 stykker bagepapir og bank dem flade med en kødhammer eller en lille gryde (alternativt skær dem igennem på langs med en skarp kniv). Hæld mel, rasp krydret med salt og peber og æg op på hver sin tallerken.
  2. Vend kyllingeschnitzlerne først i mel. Derefter vendes de hurtigt i æg og til sidst i rasp, tryk den godt fast. Varm olien op på en slip let pande.
  3. Steg kyllingen ved middel varme ca. 5 minutter på hver side (de skal være gennemstegte).
  4. Imens deles avocadoen, fjern stenen og tag en teske langs kanten af skallen og smut kødet ud i en skål eller blender. Pil løget og hak det fint.
  5. Flæk chilien, fjern kerner og frøvægge og hak den fint. Kom chili, avocado, presset hvidløg, hakket løg, citronsaft og yoghurt i en blender eller mos det med en gaffel.
  6. Smag guacamolen til med salt og peber. Rist evt. rugbrødet. Skyl og tør salaten og del den i blade. Skyl og hak koriander. Skyl tomaterne og skær dem i små tern.
  7. Vend tomaterne i guacamolen. Læg rugbrødet på et fad og top med salatblade og kylling.
  8. Læg en skefuld tomat guacamole på kyllingen og drys med koriander. Server resten af guacamolen til. 

Opskriften er venligst udlånt af sæson

Næringsindhold pr. person

Energi: 3108 kJ (743 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 889 212 29
Kulhydrat 1307 312 42
Fedt 912 218 29

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med kylling

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu