Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Hav

Sprøde fiskefiletter på salat med ærtepuré — og tyrkiske fladbrød

(baseret på 468 kunders bedømmelse)

Ingredienser

275 g skrubbe- eller rødspættefileter
1 æg
1 dl rasp
40 g hvedemel
Olie
Salat
1 agurk
Dild
2 tyrkiske fladbrød
Ærtepuré:
75 g sukkerærter
1 spsk hakkede mandler
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie (Nøglehul: 1 spsk olie)
1 spsk vand
Salt og peber

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

415 g skrubbe- eller rødspættefileter
1 æg
1 dl rasp
40 g hvedemel
Olie
Salat
1 agurk
Dild
2 tyrkiske fladbrød
Ærtepuré:
75 g sukkerærter
1 spsk hakkede mandler
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie (Nøglehul: 1 spsk olie)
1 spsk vand
Salt og peber

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

415 g skrubbe- eller  rødspættefileter
1 æg
1½ dl rasp
60 g hvedemel
Olie
Salat
1½ agurk
Dild
3 tyrkiske fladbrød
Ærtepuré:
110 g sukkerærter
2 spsk hakkede mandler
1½ fed hvidløg 
3 spsk olivenolie (Nøglehul: 1 spsk olie)
2 spsk vand
Salt og peber

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

550 g skrubbe- eller rødspættefileter
1 æg
1½ dl rasp
60 g hvedemel
Olie
Salat
1½ agurk
Dild
3 tyrkiske fladbrød
Ærtepuré:
110 g sukkerærter
2 spsk hakkede mandler
1½ fed hvidløg
3 spsk olivenolie (Nøglehul: 1 spsk olie)
2 spsk vand
Salt og peber

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

550 g skrubbe- eller rødspættefileter
2 æg
2 dl rasp
80 g hvedemel
Olie
Salat
2 agurker
Dild
4 tyrkiske fladbrød
Ærtepuré:
150 g sukkerærter
2 spsk hakkede mandler
2 fed hvidløg 
4 spsk olivenolie (Nøglehul: 2 spsk olie)
2 spsk vand

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

825 g skrubbe- eller rødspættefileter
2 æg
2 dl rasp
80 g hvedemel
Olie
Salat
2 agurker
Dild
4 tyrkiske fladbrød
Ærtepuré:
150 g sukkerærter
2 spsk hakkede mandler
2 fed hvidløg
4 spsk olivenolie (Nøglehul: 2 spsk olie)
2 spsk vand

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

825 g skrubbe- eller rødspættefileter
2 æg
3 dl rasp
100 g hvedemel
Olie
Salat
3 agurker
Dild
6 tyrkiske fladbrød
Ærtepuré:
225 g sukkerærter
3 spsk hakkede mandler
3 fed hvidløg
5 spsk olivenolie (Nøglehul: 2 spsk olie)
3 spsk vand
Salt og peber

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Dup fisken tør med køkkenrulle. Fordel mel, æg og rasp krydret med salt og peber på hver sin tallerken. Vend fisken i mel, æg og til sidst rasp.
  2. Skold ærterne. Hæld koldt vand på og skær dem i små stykker. Skyl salat, del i blade. Skyl agurk, halvér på langs og skær i tynde skiver. 
  3. Varm olie op på en pande. Steg fisken på begge sider til den er gylden og sprød, ca. 3 min. på hver side. Sæt til side på en tallerken.
  4. Blend ærter, mandler, hvidløg, olie og vand til en cremet konsistens. smag til med salt og peber. Lun evt. fladbrødene let på en brødrister (de kan også spises kolde).
  5. Læg salatbladene på et stort fad. Læg en fisk på hvert salatblad. Drys med agurk og top med klippet dild. Servér ærtepuré og brød til.


Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Dup fisken tør med køkkenrulle. Fordel mel, æg og rasp krydret med salt og peber på hver sin tallerken. Vend fisken i mel, æg og til sidst rasp.
  2. Skold ærterne. Hæld koldt vand på og skær dem i små stykker. Skyl salat, del i blade. Skyl agurk, halvér på langs og skær i tynde skiver.
  3. Varm olie op på en pande. Steg fisken på begge sider til den er gylden og sprød, ca. 3 min. på hver side. Sæt til side på en tallerken.
  4. Blend ærter, mandler, hvidløg, olie og vand til en cremet konsistens. smag til med salt og peber. Lun evt. fladbrødene let på en brødrister (de kan også spises kolde).
  5. Læg salatbladene på et stort fad. Læg en fisk på hvert salatblad. Drys med agurk og top med klippet dild. Servér ærtepuré og brød til.


Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Dup fisken tør med køkkenrulle. Fordel mel, æg og rasp krydret med salt og peber på hver sin tallerken. Vend fisken i mel, æg og til sidst rasp.
  2. Skold ærterne. Hæld koldt vand på og skær dem i små stykker. Skyl salat, del i blade. Skyl agurk, halvér på langs og skær i tynde skiver.
  3. Varm olie op på en pande. Steg fisken på begge sider til den er gylden og sprød, ca. 3 min. på hver side. Sæt til side på en tallerken.
  4. Blend ærter, mandler, hvidløg, olie og vand til en cremet konsistens. smag til med salt og peber. Lun evt. fladbrødene let på en brødrister (de kan også spises kolde).
  5. Læg salatbladene på et stort fad. Læg en fisk på hvert salatblad. Drys med agurk og top med klippet dild. Servér ærtepuré og brød til.


Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Dup fisken tør med køkkenrulle. Fordel mel, æg og rasp krydret med salt og peber på hver sin tallerken. Vend fisken i mel, æg og til sidst rasp.
  2. Skold ærterne. Hæld koldt vand på og skær dem i små stykker. Skyl salat, del i blade. Skyl agurk, halvér på langs og skær i tynde skiver.
  3. Varm olie op på en pande. Steg fisken på begge sider til den er gylden og sprød, ca. 3 min. på hver side. Sæt til side på en tallerken.
  4. Blend ærter, mandler, hvidløg, olie og vand til en cremet konsistens. smag til med salt og peber. Lun evt. fladbrødene let på en brødrister (de kan også spises kolde).
  5. Læg salatbladene på et stort fad. Læg en fisk på hvert salatblad. Drys med agurk og top med klippet dild. Servér ærtepuré og brød til.


Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Dup fisken tør med køkkenrulle. Fordel mel, æg og rasp krydret med salt og peber på hver sin tallerken. Vend fisken i mel, æg og til sidst rasp.
  2. Skold ærterne. Hæld koldt vand på og skær dem i små stykker. Skyl salat, del i blade. Skyl agurk, halvér på langs og skær i tynde skiver.
  3. Varm olie op på en pande. Steg fisken på begge sider til den er gylden og sprød, ca. 3 min. på hver side. Sæt til side på en tallerken.
  4. Blend ærter, mandler, hvidløg, olie og vand til en cremet konsistens. smag til med salt og peber. Lun evt. fladbrødene let på en brødrister (de kan også spises kolde).
  5. Læg salatbladene på et stort fad. Læg en fisk på hvert salatblad. Drys med agurk og top med klippet dild. Servér ærtepuré og brød til.


Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Dup fisken tør med køkkenrulle. Fordel mel, æg og rasp krydret med salt og peber på hver sin tallerken. Vend fisken i mel, æg og til sidst rasp.
  2. Skold ærterne. Hæld koldt vand på og skær dem i små stykker. Skyl salat, del i blade. Skyl agurk, halvér på langs og skær i tynde skiver.
  3. Varm olie op på en pande. Steg fisken på begge sider til den er gylden og sprød, ca. 3 min. på hver side. Sæt til side på en tallerken.
  4. Blend ærter, mandler, hvidløg, olie og vand til en cremet konsistens. smag til med salt og peber. Lun evt. fladbrødene let på en brødrister (de kan også spises kolde).
  5. Læg salatbladene på et stort fad. Læg en fisk på hvert salatblad. Drys med agurk og top med klippet dild. Servér ærtepuré og brød til.


Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Dup fisken tør med køkkenrulle. Fordel mel, æg og rasp krydret med salt og peber på hver sin tallerken. Vend fisken i mel, æg og til sidst rasp.
  2. Skold ærterne. Hæld koldt vand på og skær dem i små stykker. Skyl salat, del i blade. Skyl agurk, halvér på langs og skær i tynde skiver.
  3. Varm olie op på en pande. Steg fisken på begge sider til den er gylden og sprød, ca. 3 min. på hver side. Sæt til side på en tallerken.
  4. Blend ærter, mandler, hvidløg, olie og vand til en cremet konsistens. smag til med salt og peber. Lun evt. fladbrødene let på en brødrister (de kan også spises kolde).
  5. Læg salatbladene på et stort fad. Læg en fisk på hvert salatblad. Drys med agurk og top med klippet dild. Servér ærtepuré og brød til.


Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Næringsindhold pr. person

Energi: 3037 kJ (726 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 612 146 20
Kulhydrat 1513 362 50
Fedt 912 218 30

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med fisk Sommerretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu