Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Sund

Simregryde med skinketern — æbler og hvidkål

(baseret på 193 kunders bedømmelse)

Ingredienser

275 g skinketern
1 spsk olie
1/4 hvidkål
1 lille eller ½ stor dåse kokosmælk
1 æble
1 peberfrugt
½ chili
1 fed hvidløg
1½ dl grøntsags bouillon
(½ terning+1½ dl kogende vand)
½ spsk karry
1 spsk fiske sauce
(indeholder spor af skaldyr)
Salt og peber
Koriander
Groft brød

Ingredienser

400 g skinketern
1½ spsk olie
½ hvidkål
3/4 dåse kokosmælk
2 æbler
1 peberfrugt
3/4 chili
2 fed hvidløg
2½ dl grøntsags bouillon
(3/4 terning+2½ dl kogende vand)
3/4 spsk karry
1½ spsk fiske sauce
(indeholder spor af skaldyr)
Salt og peber
Koriander
Groft brød

Ingredienser

550 g skinketern 
2 spsk olie
1 hvidkål
1 dåse kokosmælk
2 æbler
2 peberfrugter
1 chili
2 fed hvidløg
3 dl grøntsags bouillon
(1 terning+3 dl kogende vand)
1 spsk karry
2 spsk fiske sauce
(indeholder spor af skaldyr)
Salt og peber
Koriander
Groft brød
 

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Fjern de yderste blade af kålen, skær stokken fra og snit kålen fint. Skyl peberfrugten, fjern kerner og skær peberfeugten i store tern.
  2. Skyl og flæk chili, fjerne kerner og frøvægge og hak chilien fint. 
  3. Varm olie op i en stor gryde. Svits karryen (jo længere du svitser jo mildere bliver smagen), og brun kødet i karryen ved høj varme på alle sider.
  4. Tilsæt chili, presset hvidløg, kål og peberfrugt. Vend godt rundt i det og steg videre ved medium varme 5 min.
  5. Kog vand og opløs bouillonterning, tilsæt bouillon til retten og lad simre under låg 5 min. Skær imens æble i kvarte, fjern kernehus og skær æblestykkerne i tynde både.
  6. Tilsæt æblerne og lad simre videre 5 min. Tjek at kødet er mørt. Lun brødet på brødristeren.
  7. Hæld kokosmælk i retten og kog op, tilsæt fiskesauce og smag til med salt og peber. Hak koriander og drys dem over og server retten med lunt brød.

Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Fjern de yderste blade af kålen, skær stokken fra og snit kålen fint. Skyl peberfrugten, fjern kerner og skær peberfeugten i store tern.
  2. Skyl og flæk chili, fjerne kerner og frøvægge og hak chilien fint. 
  3. Varm olie op i en stor gryde. Svits karryen (jo længere du svitser jo mildere bliver smagen), og brun kødet i karryen ved høj varme på alle sider.
  4. Tilsæt chili, presset hvidløg, kål og peberfrugt. Vend godt rundt i det og steg videre ved medium varme 5 min.
  5. Kog vand og opløs bouillonterning, tilsæt bouillon til retten og lad simre under låg 5 min. Skær imens æble i kvarte, fjern kernehus og skær æblestykkerne i tynde både.
  6. Tilsæt æblerne og lad simre videre 5 min. Tjek at kødet er mørt. Lun brødet på brødristeren.
  7. Hæld kokosmælk i retten og kog op, tilsæt fiskesauce og smag til med salt og peber. Hak koriander og drys dem over og server retten med lunt brød. 

Opskriften er venligst udlånt af Sæson 

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Fjern de yderste blade af kålen, skær stokken fra og snit kålen fint. Skyl peberfrugten, fjern kerner og skær peberfeugten i store tern.
  2. Skyl og flæk chili, fjerne kerner og frøvægge og hak chilien fint. 
  3. Varm olie op i en stor gryde. Svits karryen (jo længere du svitser jo mildere bliver smagen), og brun kødet i karryen ved høj varme på alle sider.
  4. Tilsæt chili, presset hvidløg, kål og peberfrugt. Vend godt rundt i det og steg videre ved medium varme 5 min.
  5. Kog vand og opløs bouillonterning, tilsæt bouillon til retten og lad simre under låg 5 min. Skær imens æble i kvarte, fjern kernehus og skær æblestykkerne i tynde både.
  6. Tilsæt æblerne og lad simre videre 5 min. Tjek at kødet er mørt. Lun brødet på brødristeren.
  7. Hæld kokosmælk i retten og kog op, tilsæt fiskesauce og smag til med salt og peber. Hak koriander og drys dem over og server retten med lunt brød. 

Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Næringsindhold pr. person

Energi: 3006 kJ (718 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 767 183 26
Kulhydrat 1346 322 45
Fedt 893 213 30

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu