Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Sund

Krydret kylling med dadler i sprød skinke — og svampebulgur

(baseret på 138 kunders bedømmelse)

Ingredienser

280 g kyllingebryst (2 stk)
½ spsk karry
1 tsk krydderiblanding
Salt og peber
Olie
6 soltørrede dadler
2 skiver lufttørret skinke
Svampe bulgur:
175 g bulgur
4 dl hønsebouillon (½ terning + 4 dl vand)
125 g markchampignon
½ peberfrugt
½ rødløg
Saft af ½ citron
Olie
Persille

Ingredienser

450 g kyllingebryst (ca. 3 stk)
2 tsk karry
1½ tsk krydderiblanding
Salt og peber
Olie
9 soltørrede dadler
3 skiver lufttørret skinke
Svampe bulgur:
275 g bulgur
6 dl hønsebouillon (1 terning+6 dl vand)
185 g markchampignon
1 peberfrugt
1 rødløg
Saft af ¾ citron
Olie
Persille

Ingredienser

600 g kyllingebryst (ca. 4 stk)
1 spsk karry
2 tsk krydderiblanding
Salt og peber
Olie
12 soltørrede dadler
4 skiver lufttørret skinke
Svampe bulgur:
350 g bulgur
8 dl hønsebouillon (1 terning+8 dl vand)
250 g markchampignon
1 peberfrugt
1 rødløg
Saft af 1 citron
Olie
Persille

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kom krydderiblanding, karry og salt og peber i en frostpose og læg kyllingebrysterne i posen og fordel krydderierne godt på kødet.
  2. Steg kyllingerne i lidt olie ved middelvarme ca. 7 min.på hver side (de skal være gennemstegte).
  3. Opløs bouillon i 4 dl kogende vand i en gryde. Tilsæt bulguren og kog i 10 min. under låg. Sluk og lad stå på eftervarmen til servering. Hæld evt. overskydende vand fra. 
  4. Del skinkeskiverne i 3 stykker på langs og rul dem rundt om dadlerne. Dryp dadlerne med lidt olie og steg dem på en pande til skinken er sprødstegt på alle sider.
  5. Rens svampene og skær dem i skiver. Pil løg og skær det i tynder skiver. Skyl og rens peberfrugt for kerner og skær den i tynde strimler.
  6. Sautér grøntsagerne ved høj varme i lidt olie 2-3 min. Krydr med salt og peber. Skyl og hak persillen.
  7. Vend grøntsagerne med bulguren, pres saft af ½ citron over og dryp med lidt olie, drys med persille og server sammen med krydret kylling og dadler i i sprød skinke.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kom krydderiblanding, karry, salt og peber i en frostpose og læg kyllingebrysterne i posen og fordel krydderierne godt på kødet.
  2. Steg kyllingerne i lidt olie ved middelvarme ca. 7 min. på hver side (de skal være gennemstegte).
  3. Opløs bouillonterningen i 6 dl kogende vand i en gryde. Tilsæt bulguren og kog i 10 min. under låg. Sluk og lad stå på eftervarmen til servering. Hæld evt. overskydende vand fra.
  4. Del skinkeskiverne i 3 stykker på langs og rul dem rundt om dadlerne. Dryp dadlerne med lidt olie og steg dem på en pande til skinken er sprødstegt på alle sider.
  5. Rens svampene og skær dem i skiver. Pil løg og skær det i tynder skiver. Skyl og rens peberfrugt for kerner og skær den i tynde strimler.
  6. Sautér grøntsagerne ved høj varme i lidt olie 2-3 min. Krydr med salt og peber. Skyl og hak persillen.
  7. Vend grøntsagerne med bulguren, pres saft af ¾ citron over og dryp med lidt olivenolie, drys med persille og server sammen med krydret kylling og dadler i sprød skinke.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kom krydderiblanding, karry, salt og peber i en frostpose og læg kyllingebrysterne i posen og fordel krydderierne godt på kødet.
  2. Steg kyllingerne i lidt olie ved middelvarme ca. 7 min.på hver side (de skal være gennemstegte).
  3. Opløs bouillonterningen i 8 dl kogende vand i en gryde. Tilsæt bulguren og kog i 10 min. under låg. Sluk og lad stå på eftervarmen til servering. Hæld evt. overskydende vand fra. 
  4. Del skinkeskiverne i 3 stykker på langs og rul dem rundt om dadlerne. Dryp dadlerne med lidt olie og steg dem på en pande til skinken er sprødstegt på alle sider.
  5. Rens svampene og skær dem i skiver. Pil løg og skær det i tynder skiver. Skyl og rens peberfrugt for kerner og skær den i tynde strimler.
  6. Sautér grøntsagerne ved høj varme i lidt olie 2-3 min. Krydr med salt og peber. Skyl og hak persillen.
  7. Vend grøntsagerne med bulguren, pres saft af 1 citron over og dryp med lidt olie, drys med persille og server sammen med krydret kylling og dadler i i sprød skinke.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2774 kJ (663 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 697 167 25
Kulhydrat 1241 297 45
Fedt 836 200 30

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med kylling

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu