Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra sund

Kyllingedeller med rødkålsråkost — og kartofler med yoghurtdip

(baseret på 169 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g hakket kylling
½ løg
½ æble
½ æg
3/4 dl havregryn
1 tsk røget paprika
½ spsk olie
Råkost:
1/4 rødkål
25 g rosiner
½ æble
Persille
Dip:
1 tsk sennep
1½ dl yoghurt naturel 0,5%
1 spsk citronsaft
½ tsk sukker
600 g kartofler 

TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Ingredienser

400 g hakket kylling
3/4 løg
1 æble
3/4 æg 
1 dl havregryn
1½ tsk røget paprika
3/4 spsk olie
Råkost:
½ rødkål
35 g rosiner
1 æble
Persille
Dip:
1½ tsk sennep
2 dl yoghurt naturel 0,5%
1½ spsk citronsaft
3/4 tsk sukker
1 kg kartofler 

TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.
 

Ingredienser

600 g hakket kylling
1 løg
1 æble
1 æg 
1½ dl havregryn
2 tsk røget paprika
1 spsk olie
Råkost:
½ rødkål
50 g rosiner
1 æble
Persille
Dip:
2 tsk sennep
2½ dl yoghurt naturel 0,5%
2 spsk citronsaft
1 tsk sukker
1,2 kg kartofler

TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.
 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog kartoflerne i rigeligt letsaltet vand i ca. 16 min. 
  2. Pil og riv løg. Skyl æble, del i kvarte og fjern kernehus. Riv ½ æble sammen med løg til kødet. Gem de sidste æblebåde til råkosten.
  3. Bland kylling, æg, havregryn, løg, æble, røget paprika, salt og peber. Varm olie op på en pande. Form dellerne med en spiseske. Dyp skeen i vand for hver delle, så slipper de let. Steg på panden ved middel varme 5-6 min. på hver side. De skal være gennemstegte.
  4. Snit rødkålen meget fint. Æblebådene skæres i tynde skiver. Bland rødkål, æble og rosiner. Skyl og tør persille, hak den fint.
  5. Bland yoghurt, citronsaft, sukker, sennep, salt og peber. Vend ca. halvdelen med råkosten, drys med persille.
  6. Servér kyllingedeller og råkost med resten af dippen og kartoflerne.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog kartoflerne i rigeligt letsaltet vand i ca. 16 min. 
  2. Pil og riv løg. Skyl æble, del i kvarte og fjern kernehus. Riv 1 æble sammen med løg til kødet. Gem de sidste æblebåde til råkosten.
  3. Bland kylling, æg, havregryn, løg, æble, røget paprika, salt og peber. Varm olie op på en pande.
    Form dellerne med en spiseske. Dyp skeen i vand for hver delle, så slipper de let. Steg på panden ved middel varme 5-6 min. på hver side. De skal være gennemstegte.
  4. Snit rødkålen meget fint. Æblebådene skæres i tynde skiver. Bland rødkål, æble og rosiner. Skyl og tør persille, hak den fint.
  5. Bland yoghurt, citronsaft, sukker, sennep, salt og peber. Vend ca. halvdelen med råkosten, drys med persille.
  6. Servér kyllingedeller og råkost med resten af dippen og kartoflerne.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog kartoflerne i rigeligt letsaltet vand i ca. 16 min. 
  2. Pil og riv løg. Skyl æble, del i kvarte og fjern kernehus. Riv 1 æble sammen med løg til kødet. Gem de sidste æblebåde til råkosten.
  3. Bland kylling, æg, havregryn, løg, æble, røget paprika, salt og peber. Varm olie op på en pande.
    Form dellerne med en spiseske. Dyp skeen i vand for hver delle, så slipper de let. Steg på panden ved middel varme 5-6 min. på hver side. De skal være gennemstegte.
  4. Snit rødkålen meget fint. Æblebådene skæres i tynde skiver. Bland rødkål, æble og rosiner. Skyl og tør persille, hak den fint.
  5. Bland yoghurt, citronsaft, sukker, sennep, salt og peber. Vend ca. halvdelen med råkosten, drys med persille.
  6. Servér kyllingedeller og råkost med resten af dippen og kartoflerne.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3227 kJ (771 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 791 189 25
Kulhydrat 1756 420 54
Fedt 680 163 21

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Frikadeller Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med kylling

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu