Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Vegetar

Chili con veggie

(baseret på 139 kunders bedømmelse)

Ingredienser

90 g hakket økologisk veggie
1 dåse hakkede tomater
1 løg
1 peberfrugt
½ tsk olie
1 dåse chilibønner
1 fed hvidløg / 1/3 solo hvidløg
½ chili
50 g majs
2½ dl grøntsagsbouillon
(½ terning+2½ dl kogende vand)
15 g mørk chokolade
1½ tsk mexi krydderi
½ tsk spidskommen
½ kanel stang
200 g ris (nøglehul: 1 dl rå ris pr. person)
Creme frisk 9%
Persille

Ingredienser

3/4 pose hakket økologisk veggie
1½ dåse hakkede tomater
1 løg
1 peberfrugt
3/4 tsk olie
1 dåse chilibønner
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
3/4 chili
75 g majs
3½ dl grøntsagsbouillon
(3/4 terning+3½ dl kogende vand)
23 g mørk chokolade
2½ tsk mexi krydderi
1 tsk spidskommen
1 kanel stang
300 g ris (nøglehul: 1 dl rå ris pr. person)
Creme frisk 9%
Persille

Ingredienser

1 pose hakket økologisk veggie
2 dåser hakkede tomater
1½ løg
2 peberfrugter
1 tsk olie
2 dåser chilibønner
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
1 chili
100 g majs
½ l grøntsagsbouillon
(1 terning + ½ l kogende vand)
30 g mørk chokolade
1 spsk mexi krydderi
1 tsk spidskommen
1 kanel stang
400 g ris (nøglehul: 1 dl rå ris pr. person)
Creme frisk 9%
Persille

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Sæt risene over i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt og kog i 12 min. Sluk og lad stå på eftervarm indtil retten er klar.
  2. Skyl peberfrugt og chili, fjern kerner og frøvægge på chilien. Skær peberfrugt i tern og hak chilien fint. Pil og hak løget.
  3. Varm olie i en gryde og steg peberfrugt, løg og chili ved middel varme ca. 1 minut. Pil og hak hvidløg og tilsæt det, svits yderligere 1 minut.
  4. Opløs ½ bouillonterning i kogende vand. Tilsæt spidskommen, mexi-krydderi og kanel til grøntsagerne og rør rundt. Tilsæt bouillon og hakkede tomater og lad simre ca. 12-14 min.
  5. Skyl, tør og hak persille. Tag kanelstangen op. Tilsæt hakket veggie, chokolade, majs og chilibønner og lad retten simre 8-10 min.
  6. Tilsæt evt. lidt mere vand, så du får den konsistens, du ønsker. Smag til med salt og peber. Drys med persille og server med kogte ris og creme frisk.

    Opskriften er venligst udlånt af Soy4You

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Sæt risene over i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt og kog i 12 min. Sluk og lad stå på eftervarm indtil retten er klar.
  2. Skyl peberfrugt og chili, fjern kerner og frøvægge på chilien. Skær peberfrugt i tern og hak chilien fint. Pil og hak løget.
  3. Varm olie i en gryde og steg peberfrugt, løg og chili ved middel varme ca. 1 minut. Pil og hak hvidløg og tilsæt det, svits yderligere 1 minut.
  4. Opløs 3/4 bouillonterning i kogende vand. Tilsæt spidskommen, mexi-krydderi og kanel til grøntsagerne og rør rundt. Tilsæt bouillon og hakkede tomater og lad simre ca. 12-14 min.
  5. Skyl, tør og hak persille. Tag kanelstangen op. Tilsæt hakket veggie, chokolade, majs og chilibønner og lad retten simre 8-10 min.
  6. Tilsæt evt. lidt mere vand, så du får den konsistens, du ønsker. Smag til med salt og peber. Drys med persille og server med kogte ris og creme frisk.

    Opskriften er venligst udlånt af Soy4You

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Sæt risene over i 7 dl vand tilsat ½ tsk salt og kog i 12 min. Sluk og lad stå på eftervarm indtil retten er klar.
  2. Skyl peberfrugt og chili, fjern kerner og frøvægge på chilien. Skær peberfrugt i tern og hak chilien fint. Pil og hak løget.
  3. Varm olie i en gryde og steg peberfrugt, løg og chili ved middel varme ca. 1 minut. Pil og hak hvidløg og tilsæt det, svits yderligere 1 minut.
  4. Opløs bouillonterning i kogende vand. Tilsæt spidskommen, mexi-krydderi og kanel til grøntsagerne og rør rundt. Tilsæt bouillon og hakkede tomater og lad simre ca. 12-14 min.
  5. Skyl, tør og hak persille. Tag kanelstangen op. Tilsæt hakket veggie, chokolade, majs og chilibønner og lad retten simre 8-10 min.
  6. Tilsæt evt. lidt mere vand, så du får den konsistens, du ønsker. Smag til med salt og peber. Drys med persille og server med kogte ris og creme frisk.

    Opskriften er venligst udlånt af Soy4You

Næringsindhold pr. person

Energi: 3078 kJ (736 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 714 171 23
Kulhydrat 1870 447 61
Fedt 494 118 16

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Gryderetter Hovedretter Hverdagsmad Mexicansk mad Risretter Vegetar-opskrifter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu