Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Fisk

Fajitalaks med chipotlemayo — stegte tomater og spinatkartofler

(baseret på 265 kunders bedømmelse)

Ingredienser

275 g laks
2 tsk mexico mix
1 spsk mayonnaise
2 spsk yoghurt naturel 0,5%
125 g cherrytomater
30 g babyspinat
500 g kartofler
Salt og peber
2 tsk chipotle sauce
½ æble

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

415 g laks
1 spsk mexico mix
2 spsk mayonnaise
3 spsk yoghurt naturel 0,5%
200 g cherrytomater
45 g babyspinat
750 g kartofler
Salt og peber
3 tsk chipotle sauce
1 æble

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges. 

Ingredienser

550 g laks
4 tsk mexico mix
3 spsk mayonnaise
4 spsk yoghurt naturel 0,5%
250 g cherrytomater
60 g babyspinat
1 kg kartofler
Salt og peber
4 tsk chipotle sauce
2 æbler

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 175 grader. 
  2. Kog kartoflerne i letsaltet vand der netop dækker, ca. 15 min.
  3. Skyl spinat. Skyl tomaterne. Læg tomaterne på en bageplade med bagepapir og sæt dem i ovnen.
  4. Krydr laksen på alle sider med mexico mix. Steg i ovnen sammen med tomaterne i ca. 10 min.
  5. Skyl æble og riv groft. Bland med mayonnaise, yoghurt og chipotle. Smag til med salt og peber.
  6. Servér laksen med kartofler, chipotlemayonnaise og spinat. 

Opskriften er venligst udlånt af Santa Maria

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 175 grader.
  2. Kog kartoflerne i letsaltet vand der netop dækker, ca. 15 min.
  3. Skyl spinat. Skyl tomaterne. Læg tomaterne på en bageplade med bagepapir og sæt dem i ovnen.
  4. Krydr laksen på alle sider med mexico mix. Steg i ovnen sammen med tomaterne i ca. 10 min.
  5. Skyl æble og riv groft. Bland med mayonnaise, yoghurt og chipotle. Smag til med salt og peber.
  6. Servér laksen med kartofler, chipotlemayonnaise og spinat.

Opskriften er venligst udlånt af Santa Maria 

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 175 grader.
  2. Kog kartoflerne i letsaltet vand der netop dækker, ca. 15 min.
  3. Skyl spinat. Skyl tomaterne. Læg tomaterne på en bageplade med bagepapir og sæt dem i ovnen.
  4. Krydr laksen på alle sider med mexico mix. Steg i ovnen sammen med tomaterne i ca. 10 min.
  5. Skyl æble og riv groft. Bland med mayonnaise, yoghurt og chipotle. Smag til med salt og peber.
  6. Servér laksen med kartofler, chipotlemayonnaise og spinat.

Opskriften er venligst udlånt af Santa Maria

Næringsindhold pr. person

Energi: 2237 kJ (535 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 539 129 24
Kulhydrat 976 233 44
Fedt 722 173 32

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu