Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Fisk

Rødspættefilet i grøn curry — med wokgrønt og nudler

(baseret på 136 kunders bedømmelse)

Ingredienser

275 g rødspætte el. lign.
1 spsk grøn karrypasta
2 dl kokosmælk
½ dl vand
125 g nudler
½ peberfrugt
1/4 spidskål
½ bakke minimajs
1 forårsløg
1 gulerod
½ broccoli
½ rødløg
1 tsk olie
Salt og peber
Koriander


Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

415 g rødspætte el. lign.
2 spsk grøn karrypasta
3 dl kokosmælk
3/4 dl vand
200 g nudler
1 peberfrugt
1/2 spidskål
1 bakke minimajs
2 forårsløg
1 gulerod
1 broccoli
1 rødløg
1½ tsk olie
Salt og peber
Koriander


Fisk skal opbevares ved 2 grader. 

Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

550 g rødspætte el. lign
3 spsk grøn karrypasta
4 dl kokosmælk
1 dl vand
250 g nudler
1 peberfrugt
1 spidskål
1 bakke minimajs
2 forårsløg
200 g gulerødder
1 broccoli
1 rødløg
2 tsk olie
Salt og peber
Koriander

Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 175 grader. Bland karrypasta (TIP: Reducer mængden af karry hvis du ikke kan lide det for stærkt), kokosmælk og vand i en skål. Læg fisken i et ovnfast fad, hæld saucen over. Sæt fadet i ovnen i ca. 15 min.
  2. Skyl grøntsagerne. Peberfrugt skæres i strimler. Minimajs halverés. Broccoli deles i små buketter. Gulerod skrælles og rives groft. Rødløg pilles og hakkes.
  3. Kog nudlerne i rigeligt letsaltet vand 3-4 min. for lav varme.
  4. Steg grøntsagerne i olie i en meget varm wok eller stor stegepande. Vend jævnligt. Snit spidskål i strimler og forårsløg i skrå skiver, kom begge dele i wokken. Steg videre ca. 4 min, smag til med salt og peber.
  5. Servér fisken med wokgrønt, nudler og et drys koriander.

Opskriften er venligst udlånt af Santa Maria

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 175 grader. Bland karrypasta (TIP: Reducer mængden af karry hvis du ikke kan lide det for stærkt), kokosmælk og vand i en skål. Læg fisken i et ovnfast fad, hæld saucen over. Sæt fadet i ovnen i ca. 15 min.
  2. Skyl grøntsagerne. Peberfrugt skæres i strimler. Minimajs halverés. Broccoli deles i små buketter. Gulerod skrælles og rives groft. Rødløg pilles og hakkes.
  3. Kog nudlerne i rigeligt letsaltet vand 3-4 min. for lav varme.
  4. Steg grøntsagerne i olie i en meget varm wok eller stor stegepande. Vend jævnligt. Snit spidskål i strimler og forårsløg i skrå skiver, kom begge dele i wokken. Steg videre ca. 4 min, smag til med salt og peber.
  5. Servér fisken med wokgrønt, nudler og et drys koriander.

Opskriften er venligst udlånt af Santa Maria

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 175 grader. Bland karrypasta (TIP: Reducer mængden af karry hvis du ikke kan lide det for stærkt), kokosmælk og vand i en skål. Læg fisken i et ovnfast fad, hæld saucen over. Sæt fadet i ovnen i ca. 15 min.
  2. Skyl grøntsagerne. Peberfrugt skæres i strimler. Minimajs halverés. Broccoli deles i små buketter. Gulerod skrælles og rives groft. Rødløg pilles og hakkes.
  3. Kog nudlerne i rigeligt letsaltet vand 3-4 min. for lav varme.
  4. Steg grøntsagerne i olie i en meget varm wok eller stor stegepande. Vend jævnligt. Snit spidskål i strimler og forårsløg i skrå skiver, kom begge dele i wokken. Steg videre ca. 4 min, smag til med salt og peber.
  5. Servér fisken med wokgrønt, nudler og et drys koriander.

Opskriften er venligst udlånt af Santa Maria

Næringsindhold pr. person

Energi: 2669 kJ (638 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 770 184 29
Kulhydrat 1321 316 49
Fedt 578 138 22

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Opskrifter med fisk

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu