Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra sund

Appelsin-rosmarin mørbrad med hummus — paprikabrød og avocadosalat

(baseret på 216 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1 svinemørbrad ca. 300 g.
Saft og skal af ½ appelsin 
2 stilke rosmarin
Hummus:
½ dåse kikærter
¼ dl væde fra kikærterne
¼ dl olie
1 fed hvidløg
Saft af ¼ citron
½ tsk paprika
Avocadosalat:
1 avocado
50 g babyspinat
Valnødder
Brød
½ tsk paprika

Ingredienser

1 svinemørbrad ca. 450 g.
Skal og saft af 1 appelsin 
3 stilke rosmarin
Hummus:
1 dåse kikærter
½ dl væde fra kikærter
½ dl olie
½ solo hvidløg / 1½ fed
Saft af ½ citron
1 tsk paprika
Avocadosalat:
1½ avocado
75 g babyspinat
Valnødder
Brød
1 tsk paprika

Ingredienser

1 svinemørbrad ca. 600 g.
Skal og saft af 1 appelsin
3 stilke rosmarin
Hummus:
1 dåse kikærter
½ dl væde fra kikærter
½ dl olie
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
Saft af ½ citron
1 tsk paprika
Avocadosalat:
2 avocadoer
100 g babyspinat
Valnødder
Brød
1 tsk paprika 

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Skyl og tør rosmarin, pluk nålene af og hak dem fint. Riv skal fra appelsin.
  2. Bland appelsinskal, rosmarin, salt og peber på et skærebræt. Afpuds mørbrad og rul den i blandingen. Kom en smule olie på en pande, varm op til middel varme. Steg kødet ca. 1 min på hver side. Læg i et ildfast fad og pres appelsinsaft over. Steg i ovnen  15-20 min.
  3. Hæld væden fra kikærterne i en skål, du skal bruge noget af den. Hæld kikærter, væde, citronsaft, olie, presset hvidløg, salt og peber i en blender. Blend til massen er jævn og ensartet.
  4. Hæld hummusen i en skål, glat ud med en ske, dryp lidt olie over og drys med paprika (husk at gemme paprika til brødet).
  5. Skyl og tør spinat, læg den på et fad. Rist valnødderne på en tør pande, til de tager lidt farve. Læg dem på et stykke køkkenrulle. Del avocadoen, fjern stenen, tage forsigtigt kødet ud af skallen evt. med en teske. Skær avocado i skiver og læg på spinaten. Dryp lidt olie over, krydr med salt og peber og drys valnødderne over.
  6. Flæk brødet på langs, dryp med lidt olie, drys med paprika og bag det sprødt i ovnen ca. 5 min.
  7. Skær mørbraden i 1 cm tykke skiver og server med hummus, salat og paprikabrød.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Skyl og tør rosmarin, pluk nålene af og hak dem fint. Riv skal fra appelsin.
  2. Bland appelsinskal, rosmarin, salt og peber på et skærebræt. Afpuds mørbrad og rul den i blandingen. Kom en smule olie på en pande, varm op til middel varme. Steg kødet ca. 1 min på hver side. Læg i et ildfast fad og pres appelsinsaft over. Steg i ovnen  15-20 min.
  3. Hæld væden fra kikærterne i en skål, du skal bruge noget af den. Hæld kikærter, væde, citronsaft, olie, presset hvidløg, salt og peber i en blender. Blend til massen er jævn og ensartet.
  4. Hæld hummusen i en skål, glat ud med en ske, dryp lidt olie over og drys med paprika (husk at gemme paprika til brødet).
  5. Skyl og tør spinat, læg den på et fad. Rist valnødderne på en tør pande, til de tager lidt farve. Læg dem på et stykke køkkenrulle. Del avocadoen, fjern stenen, tage forsigtigt kødet ud af skallen evt. med en teske. Skær avocado i skiver og læg på spinaten. Dryp lidt olie over, krydr med salt og peber og drys valnødderne over.
  6. Flæk brødet på langs, dryp med lidt olie, drys med paprika og bag det sprødt i ovnen ca. 5 min.
  7. Skær mørbraden i 1 cm tykke skiver og server med hummus, salat og paprikabrød.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Skyl og tør rosmarin, pluk nålene af og hak dem fint. Riv skal fra appelsin.
  2. Bland appelsinskal, rosmarin, salt og peber på et skærebræt. Afpuds mørbrad og rul den i blandingen. Kom en smule olie på en pande, varm op til middel varme. Steg kødet ca. 1 min på hver side. Læg i et ildfast fad og pres appelsinsaft over. Steg i ovnen 15-20 min.
  3. Hæld væden fra kikærterne i en skål, du skal bruge noget af den. Hæld kikærter, væde, citronsaft, olie, presset hvidløg, salt og peber i en blender. Blend til massen er jævn og ensartet.
  4. Hæld hummusen i en skål, glat ud med en ske, dryp lidt olie over og drys med paprika (husk at gemme paprika til brødet).
  5. Skyl og tør spinat, læg den på et fad. Rist valnødderne på en tør pande, til de tager lidt farve. Læg dem på et stykke køkkenrulle. Del avocadoen, fjern stenen, tage forsigtigt kødet ud af skallen evt. med en teske. Skær avocado i skiver og læg på spinaten. Dryp lidt olie over, krydr med salt og peber og drys valnødderne over.
  6. Flæk brødet på langs, dryp med lidt olie, drys med paprika og bag det sprødt i ovnen ca. 5 min.
  7. Skær mørbraden i 1 cm tykke skiver og server med hummus, salat og paprikabrød.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3029 kJ (724 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 855 204 28
Kulhydrat 1156 276 38
Fedt 1018 243 34

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu