Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Spændende

Knuste kartofler med kylling — valnødder og sennepsvinaigrette

(baseret på 313 kunders bedømmelse)

Ingredienser

350 g kyllingeinderfilet
1 tsk olie
Salt og peber
½ tsk paprika
100 g grønne bønner
Knuste kartofler:
500 g små kartofler
½ spsk olie
Salt og peber
Valnødder
50 g salatost
2 forårsløg
Sennepsvinaigrette:
1 fed hvidløg
1 spsk sennep
1½ spsk hvidvinseddike
1 tsk sukker
1/4 dl olivenolie 

Ingredienser

450 g kyllingeinderfilet
1 tsk olie
Salt og peber
½ tsk paprika
100 g grønne bønner
Knuste kartofler:
500 g små kartofler
½ spsk olie
Salt og peber
Valnødder
50 g salatost
2 forårsløg
Sennepsvinaigrette:
1 fed hvidløg
1 spsk sennep
1½ spsk hvidvinseddike
1 tsk sukker
1/4 dl olivenolie 

Ingredienser

450 g kyllingeinderfilet
1½ tsk olie
Salt og peber
3/4 tsk paprika
175 g grønne bønner
Knuste kartofler:
750 g små kartofler
3/4 spsk olie
Salt og peber
Valnødder
75 g salatost
3 forårsløg
Sennepsvinaigrette:
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
1½ spsk sennep
2 spsk hvidvinseddike
1½ tsk sukker
½ dl olivenolie 

Ingredienser

600 g kyllingeinderfilet
1½ tsk olie
Salt og peber
3/4 tsk paprika
175 g grønne bønner
Knuste kartofler:
750 g små kartofler
3/4 spsk olie
Salt og peber
Valnødder
75 g salatost
3 forårsløg
Sennepsvinaigrette:
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
1½ spsk sennep
2 spsk hvidvinseddike
1½ tsk sukker
½ dl olivenolie

Ingredienser

600 g kyllingeinderfilet
2 tsk olie
Salt og peber
1 tsk paprika
200 g grønne bønner
Knuste kartofler:
1 kg små kartofler
1 spsk olie
Salt og peber
Valnødder
100 g salatost
4 forårsløg
Sennepsvinaigrette:
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
2 spsk sennep
3 spsk hvidvinseddike
2 tsk sukker
½ dl olivenolie

Ingredienser

900 g kyllingeinderfilet
2 tsk olie
Salt og peber
1 tsk paprika
200 g grønne bønner
Knuste kartofler:
1 kg små kartofler
1 spsk olie
Salt og peber
Valnødder
100 g salatost
4 forårsløg
Sennepsvinaigrette:
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
2 spsk sennep
3 spsk hvidvinseddike
2 tsk sukker
½ dl olivenolie

Ingredienser

900 g kyllingeinderfilet
2 tsk olie
Salt og peber
1½ tsk paprika
350 g grønne bønner
Knuste kartofler:
1,2 kg små kartofler
1½ spsk olie
Salt og peber
Valnødder
150 g salatost
6 forårsløg
Sennepsvinaigrette:
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
3 spsk sennep
4 spsk hvidvinseddike
2½ tsk sukker
3/4 dl olivenolie 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Vend kartoflerne godt med olie, salt og peber i en frostpose. Hæld dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem møre i ovnen, ca. 25 min.
  2. Rist valnødderne på en tør pande ved middel varme til de begynder at dufte. Tag valnødderne af og læg dem på et stykke køkkenrulle.
  3. Pil og pres hvidløg, bland med sennep og eddike. Pisk olivenolie forsigtigt i – lidt ad gangen – til sennepsvinaigretten tyknes. Smag til med sukker.
  4. Dup kyllingen tør med køkkenrulle, krydr med salt og peber og steg på en pande med olie ved middelhøj varme. Vend efter 7 min. Drys med paprika og læg de grønne bønner (skyl og nip dem først) på panden sammen med kyllingen. Steg videre i 7 min og vend undervejs.
  5. Skyl forårsløg og snit fint. Tag kartoflerne ud af ovnen og giv dem et lille tryk med en tommelfinger så de sprækker (brug køkkenrulle så du ikke brænder dig).. Hæld kartoflerne i et stort fad, vend sennepsvinaigretten i.
  6. Bland kylling og bønner med kartoflerne, læg forårsløg og valnødder på. Smuldr salatost på toppen og servér.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Vend kartoflerne godt med olie, salt og peber i en frostpose. Hæld dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem møre i ovnen, ca. 25 min.
  2. Rist valnødderne på en tør pande ved middel varme til de begynder at dufte. Tag valnødderne af og læg dem på et stykke køkkenrulle.
  3. Pil og pres hvidløg, bland med sennep og eddike. Pisk olivenolie forsigtigt i – lidt ad gangen – til sennepsvinaigretten tyknes. Smag til med sukker.
  4. Dup kyllingen tør med køkkenrulle, krydr med salt og peber og steg på en pande med olie ved middelhøj varme. Vend efter 7 min. Drys med paprika og læg de grønne bønner (skyl og nip dem først) på panden sammen med kyllingen. Steg videre i 7 min og vend undervejs.
  5. Skyl forårsløg og snit fint. Tag kartoflerne ud af ovnen og giv dem et lille tryk med en tommelfinger så de sprækker (brug køkkenrulle så du ikke brænder dig).. Hæld kartoflerne i et stort fad, vend sennepsvinaigretten i.
  6. Bland kylling og bønner med kartoflerne, læg forårsløg og valnødder på. Smuldr salatost på toppen og servér.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Vend kartoflerne godt med olie, salt og peber i en frostpose. Hæld dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem møre i ovnen, ca. 25 min.
  2. Rist valnødderne på en tør pande ved middel varme til de begynder at dufte. Tag valnødderne af og læg dem på et stykke køkkenrulle.
  3. Pil og pres hvidløg, bland med sennep og eddike. Pisk olivenolie forsigtigt i – lidt ad gangen – til sennepsvinaigretten tyknes. Smag til med sukker.
  4. Dup kyllingen tør med køkkenrulle, krydr med salt og peber og steg på en pande med olie ved middelhøj varme. Vend efter 7 min. Drys med paprika og læg de grønne bønner (skyl og nip dem først) på panden sammen med kyllingen. Steg videre i 7 min og vend undervejs.
  5. Skyl forårsløg og snit fint. Tag kartoflerne ud af ovnen og giv dem et lille tryk med en tommelfinger så de sprækker (brug køkkenrulle så du ikke brænder dig).. Hæld kartoflerne i et stort fad, vend sennepsvinaigretten i.
  6. Bland kylling og bønner med kartoflerne, læg forårsløg og valnødder på. Smuldr salatost på toppen og servér.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Vend kartoflerne godt med olie, salt og peber i en frostpose. Hæld dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem møre i ovnen, ca. 25 min.
  2. Rist valnødderne på en tør pande ved middel varme til de begynder at dufte. Tag valnødderne af og læg dem på et stykke køkkenrulle.
  3. Pil og pres hvidløg, bland med sennep og eddike. Pisk olivenolie forsigtigt i – lidt ad gangen – til sennepsvinaigretten tyknes. Smag til med sukker.
  4. Dup kyllingen tør med køkkenrulle, krydr med salt og peber og steg på en pande med olie ved middelhøj varme. Vend efter 7 min. Drys med paprika og læg de grønne bønner (skyl og nip dem først) på panden sammen med kyllingen. Steg videre i 7 min og vend undervejs.
  5. Skyl forårsløg og snit fint. Tag kartoflerne ud af ovnen og giv dem et lille tryk med en tommelfinger så de sprækker (brug køkkenrulle så du ikke brænder dig).. Hæld kartoflerne i et stort fad, vend sennepsvinaigretten i.
  6. Bland kylling og bønner med kartoflerne, læg forårsløg og valnødder på. Smuldr salatost på toppen og servér.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Vend kartoflerne godt med olie, salt og peber i en frostpose. Hæld dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem møre i ovnen, ca. 25 min.
  2. Rist valnødderne på en tør pande ved middel varme til de begynder at dufte. Tag valnødderne af og læg dem på et stykke køkkenrulle.
  3. Pil og pres hvidløg, bland med sennep og eddike. Pisk olivenolie forsigtigt i – lidt ad gangen – til sennepsvinaigretten tyknes. Smag til med sukker.
  4. Dup kyllingen tør med køkkenrulle, krydr med salt og peber og steg på en pande med olie ved middelhøj varme. Vend efter 7 min. Drys med paprika og læg de grønne bønner (skyl og nip dem først) på panden sammen med kyllingen. Steg videre i 7 min og vend undervejs.
  5. Skyl forårsløg og snit fint. Tag kartoflerne ud af ovnen og giv dem et lille tryk med en tommelfinger så de sprækker (brug køkkenrulle så du ikke brænder dig).. Hæld kartoflerne i et stort fad, vend sennepsvinaigretten i.
  6. Bland kylling og bønner med kartoflerne, læg forårsløg og valnødder på. Smuldr salatost på toppen og servér.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Vend kartoflerne godt med olie, salt og peber i en frostpose. Hæld dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem møre i ovnen, ca. 25 min.
  2. Rist valnødderne på en tør pande ved middel varme til de begynder at dufte. Tag valnødderne af og læg dem på et stykke køkkenrulle.
  3. Pil og pres hvidløg, bland med sennep og eddike. Pisk olivenolie forsigtigt i – lidt ad gangen – til sennepsvinaigretten tyknes. Smag til med sukker.
  4. Dup kyllingen tør med køkkenrulle, krydr med salt og peber og steg på en pande med olie ved middelhøj varme. Vend efter 7 min. Drys med paprika og læg de grønne bønner (skyl og nip dem først) på panden sammen med kyllingen. Steg videre i 7 min og vend undervejs.
  5. Skyl forårsløg og snit fint. Tag kartoflerne ud af ovnen og giv dem et lille tryk med en tommelfinger så de sprækker (brug køkkenrulle så du ikke brænder dig).. Hæld kartoflerne i et stort fad, vend sennepsvinaigretten i.
  6. Bland kylling og bønner med kartoflerne, læg forårsløg og valnødder på. Smuldr salatost på toppen og servér.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Vend kartoflerne godt med olie, salt og peber i en frostpose. Hæld dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem møre i ovnen, ca. 25 min.
  2. Rist valnødderne på en tør pande ved middel varme til de begynder at dufte. Tag valnødderne af og læg dem på et stykke køkkenrulle.
  3. Pil og pres hvidløg, bland med sennep og eddike. Pisk olivenolie forsigtigt i – lidt ad gangen – til sennepsvinaigretten tyknes. Smag til med sukker.
  4. Dup kyllingen tør med køkkenrulle, krydr med salt og peber og steg på en pande med olie ved middelhøj varme. Vend efter 7 min. Drys med paprika og læg de grønne bønner (skyl og nip dem først) på panden sammen med kyllingen. Steg videre i 7 min og vend undervejs.
  5. Skyl forårsløg og snit fint. Tag kartoflerne ud af ovnen og giv dem et lille tryk med en tommelfinger så de sprækker (brug køkkenrulle så du ikke brænder dig).. Hæld kartoflerne i et stort fad, vend sennepsvinaigretten i.
  6. Bland kylling og bønner med kartoflerne, læg forårsløg og valnødder på. Smuldr salatost på toppen og servér.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2841 kJ (679 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 777 186 27
Kulhydrat 1236 295 44
Fedt 828 198 29

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu