Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra nem

Urtemarineret kalkunschnitzel med stegte majs — og salatost

(baseret på 144 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g kalkunschnitzel (2 stk)
1 dl æblejuice
1 fed hvidløg
Bredbladet persille
3 spsk olivenolie
Salt og peber
Topping til kødet:
1 spsk salatost
1 spsk persille
Stegte majs:
1 dåse majs
100 g babyspinat
Ca. 50 g salat ost
1 tsk olivenolie
Peber
Tilbehør:
Rugbrød

Ingredienser

450 g kalkunschnitzel (3 stk)
1½ dl æblejuice
2 fed hvidløg
Bredbladet persille
4½ spsk olivenolie
Salt og peber
Topping til kødet:
1½ spsk salatost
1½ spsk persille
Stegte majs:
1 dåse majs
150 g babyspinat
Ca. 75 g salat ost
1½ tsk olivenolie
Peber
Tilbehør:
Rugbrød

Ingredienser

600 g kalkunschnitzel (4 stk)
2 dl æblejuice
2 fed hvidløg
Bredbladet persille
6 spsk olivenolie
Salt og peber
Topping til kødet:
2 spsk salatost
2 spsk persille
Stegte majs:
2 dåser majs
200 g babyspinat
Ca. 100 g salat ost
2 tsk olivenolie
Peber
Tilbehør:
Rugbrød

Tilberedning

Tilberedningstid: Ca. 30 minutter (når grillen er tændt)

1. Tænd grillen eller brug en pande gerne en grillpande. Skyl, tør og hak persillen.
2. Bland æblejuice, hakket persille (gem 1 spsk til topping), presset hvidløg og olivenolie i en frostpose. Læg kalkunschnitzlerne i posen og mariner det ca. 5 min.
3. Tænd panden for høj varme. Tag kalkunen op af marinaden og læg dem på den varme pande. Krydr med salt og peber. Steg schnitzlerne ca. 5 min. på hver side, de skal være gennemstegte.
4. Skyl og tør imens spinaten og hæld væden fra majsene. Steg majsene i lidt olie ved høj til middelvarme til de får lidt farve. Krydr med peber.
5. Rist rugbrødet på grillen eller en brødrister. Tilsæt spinaten til majsene lige inden servering og lad det falde sammen. Hæld blandingen i et lille fad.
6. Skær kødet 1 cm tykke skiver på den korte led og læg dem på en stor tallerken eller et fad. Top med salatost og drys med persille.
7. Smulder salatost over majsblandingen og server til kødet sammen med ristet rugbrød skåret i trekanter.

Tilberedning

Tilberedningstid: Ca. 30 minutter (når grillen er tændt)

1. Tænd grillen eller brug en pande gerne en grillpande. Skyl, tør og hak persillen.
2. Bland æblejuice, hakket persille (gem 1 spsk til topping), presset hvidløg og olivenolie i en frostpose. Læg kalkunschnitzlerne i posen og mariner det ca. 5 min.
3. Tænd panden for høj varme. Tag kalkunen op af marinaden og læg dem på den varme pande. Krydr med salt og peber. Steg schnitzlerne ca. 5 min. på hver side, de skal være gennemstegte.
4. Skyl og tør imens spinaten og hæld væden fra majsene. Steg majsene i lidt olie ved høj til middelvarme til de får lidt farve. Krydr med peber.
5. Rist rugbrødet på grillen eller en brødrister. Tilsæt spinaten til majsene lige inden servering og lad det falde sammen. Hæld blandingen i et lille fad.
6. Skær kødet 1 cm tykke skiver på den korte led og læg dem på en stor tallerken eller et fad. Top med salatost og drys med persille.
7. Smulder salatost over majsblandingen og server til kødet sammen med ristet rugbrød skåret i trekanter.

Tilberedning

Tilberedningstid: Ca. 35 minutter (når grillen er tændt)

1. Tænd grillen eller brug en pande gerne en grillpande. Skyl, tør og hak persillen.
2. Bland æblejuice, hakket persille (gem 2 spsk til topping), presset hvidløg og olivenolie i en frostpose. Læg kalkunschnitzlerne i posen og mariner det ca. 5 min.
3. Tænd panden for høj varme. Tag kalkunen op af marinaden og læg dem på den varme pande. Krydr med salt og peber. Steg schnitzlerne ca. 5 min. på hver side, de skal være gennemstegte.
4. Skyl og tør imens spinaten og hæld væden fra majsene. Steg majsene i lidt olie ved høj til middelvarme til de får lidt farve. Krydr med peber.
5. Rist rugbrødet på grillen eller en brødrister. Tilsæt spinaten til majsene lige inden servering og lad det falde sammen. Hæld blandingen i et lille fad.
6. Skær kødet i 1 cm tykke skiver på den korte led og læg dem på en tallerken eller et lille fad. Top med salatost og drys med persille.
7. Smulder salatost over majsblandingen og server til kødet sammen med ristet rugbrød skåret i trekanter.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3165 kJ (756 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 859 205 27
Kulhydrat 1474 352 47
Fedt 832 199 26

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu