Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Sund

Vietnamesisk Pho Bo suppe med oksestrimler — og nudler

(baseret på 207 kunders bedømmelse)

Ingredienser

6 dl oksebouillon
- (1 terning + 6 dl vand)
Ingefær
2 stjerneanis
1 citrongræs
250 g oksekød i strimler
1 porre
100 g nudler
½ squash
75 g markchampignon
50 g bønnespirer
50 g sukkerærter
Mynte
Koriander
Basilikum
Salt og peber

Ingredienser

9 dl oksebouillon
- (2 terninger + 9 dl vand)
Ingefær
3 stjerneanis
2 citrongræs
375 g oksekød i strimler
150 g nudler
1-2 porrer
3/4 squash
110 g markchampignon
75 g bønnespirer
75 g sukkerærter
Mynte
Koriander
Basilikum
Salt og peber

Ingredienser

1,2 l oksebouillon
- (2 terninger + 1,2 l vand)
Ingefær
4 stjerneanis
2 citrongræs
500 g oksekød i strimler
200 g nudler
2 porrer
1 squash
150 g markchampignon
100 g bønnespirer
100 g sukkerærter
Mynte
Koriander
Basilikum
Salt og peber

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog vand til bouillon. Snit citrongræs i tynde ringe, skræl ingefær og skær i skiver.
  2. Læg ingefær, citrongræs, bouillonterning og stjerneanis i en stor gryde, hæld vandet over og lad simre 15 min.
  3. Kog nudlerne i rigeligt letsaltet vand i 5 min. Hæld i en si og skyl med koldt vand.
  4. Skyl og tør porre, squash, svampe, bønnespirer, ærter og krydderurter.
    Skær porre i tynde strimler. Skær squash i små tern. Del svampene i 6 dele. Skær ærterne en gang over. Hak krydderurterne.
  5. Tilsæt kødet til suppen efter de 15 min. Læg låg på med det samme og lad stå ved lav varme i 1 min. Tilsæt porrer, squash og svampe, læg låg på og lad stå 1 min.
  6. Lige inden servering lægges bønnespirer og ærter i suppen. Smag til med salt og peber.
  7. Læg nudlerne i gryden, drys med krydderurter og servér.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog vand til bouillon. Snit citrongræs i tynde ringe, skræl ingefær og skær i skiver.
  2. Læg ingefær, citrongræs, bouillonterning og stjerneanis i en stor gryde, hæld vandet over og lad simre 15 min.
  3. Kog nudlerne i rigeligt letsaltet vand i 5 min. Hæld i en si og skyl med koldt vand.
  4. Skyl og tør porre, squash, svampe, bønnespirer, ærter og krydderurter.
    Skær porre i tynde strimler. Skær squash i små tern. Del svampene i 6 dele. Skær ærterne en gang over. Hak krydderurterne.
  5. Tilsæt kødet til suppen efter de 15 min. Læg låg på med det samme og lad stå ved lav varme i 1 min.. Tilsæt porrer, squash og svampe, læg låg på og lad stå 1 min.
  6. Lige inden servering lægges bønnespirer og ærter i suppen. Smag til med salt og peber.
  7. Læg nudlerne i gryden, drys med krydderurter og servér.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog vand til bouillon. Snit citrongræs i tynde ringe, skræl ingefær og skær i skiver.
  2. Læg ingefær, citrongræs, bouillonterning og stjerneanis i en stor gryde, hæld vandet over og lad simre 15 min.
  3. Kog nudlerne i rigeligt letsaltet vand i 5 min. Hæld i en si og skyl med koldt vand.
  4. Skyl og tør porre, squash, svampe, bønnespirer, ærter og krydderurter.
    Skær porre i tynde strimler. Skær squash i små tern. Del svampene i 6 dele. Skær ærterne en gang over. Hak krydderurterne.
  5. Tilsæt kødet til suppen efter de 15 min. Læg låg på med det samme og lad stå ved lav varme i 1 min. Tilsæt porrer, squash og svampe, læg låg på og lad stå 1 min.
  6. Lige inden servering lægges bønnespirer og ærter i suppen. Smag til med salt og peber.
  7. Læg nudlerne i gryden, drys med krydderurter og servér.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2076 kJ (496 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 846 202 41
Kulhydrat 1010 241 49
Fedt 220 53 11

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med pasta

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu