Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar fragten
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
RetSund

Vietnamesisk Pho Bo suppe med oksestrimler — og nudler

(baseret på 193 kunders bedømmelse)

Ingredienser

Pho Bo fond:
6 dl oksebouillon (1 tern.+6 dl kogende vand)
Frisk ingefær
2 stjerneanis
1 stilk citrongræs
250 g oksekød i strimler
1 porre
100 g nudler
½ squash
75 g markchampignon
50 g bønnespirer
50 g sukkerærter
Mynte
Koriander
Basilikum
Salt og peber

Ingredienser

Pho Bo fond:
9 dl oksebouillon (2 tern.+9 dl kogende vand)
Frisk ingefær
3 stjerneanis
2 stilke citrongræs

375 g oksekød i strimler
150 g nudler
1 porre
3/4 squash
110 g markchampignon
75 g bønnespirer
75 g sukkerærter
Mynte
Koriander
Basilikum
Salt og peber

Ingredienser

Pho Bo fond:
1,2 l oksebouillon (2 tern.+1,2 l kogende vand)
Frisk ingefær
4 stjerneanis
2 stilke citrongræs
500 g oksekød i strimler
200 g nudler
2 porrer
1 squash
150 g markchampignon
100 g bønnespirer
100 g sukkerærter
Mynte
Koriander
Basilikum
Salt og peber

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Fond: Kog en kande vand. Snit citrongræs i tynde ringe, skræl ingefær og skær den i skiver. Læg ingefær, citrongræs, bouillonterning og stjerneanis i en stor gryde, hæld kogende vand over og lad simre 15 min.
  2. Skyl og tør porre, squash, svampe, bønnespirer og ærter. Læg nudlerne i en gryde og hæld rigeligt kogende vand over samt ½ tsk salt og kog i 8 min. Hæld dem i en si og skyl med koldt vand.
  3. Skær porren i tynde strimler, skær squash i små tern og del svampene i 6 dele. Skær ærterne en gang over. Skyl og tør krydderurterne og hak dem.
  4. Tilsæt kødet til suppen efter de 15 min. læg låg på med det samme og lad stå ved lav varme. Tilsæt porrerne, og herefter squash og svampe, læg låg på og lad stå 1 min.
  5. Lige inden servering lægges bønnespirer og ærter i. Smag til med lidt salt og peber. Fordel nudlerne i en dyb tallerken og hæld suppen over eller læg nudlerne i gryden og server. Drys med krydderurter.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Fond: Kog en kande vand. Snit citrongræs i tynde ringe, skræl ingefær og skær den i skiver. Læg ingefær, citrongræs, bouillonterning og stjerneanis i en stor gryde, hæld kogende vand over og lad simre 15 min.
  2. Skyl og tør porre, squash, svampe, bønnespirer og ærter. Læg nudlerne i en gryde og hæld rigeligt kogende vand over samt ½ tsk salt og kog i 8 min. Hæld dem i en si og skyl med koldt vand.
  3. Skær porren i tynde strimler, skær squash i små tern og del svampene i 6 dele. Skær ærterne en gang over. Skyl og tør krydderurterne og hak dem.
  4. Tilsæt kødet til suppen efter de 15 min. læg låg på med det samme og lad stå ved lav varme. Tilsæt porrerne, og herefter squash og svampe, læg låg på og lad stå 1 min.
  5. Lige inden servering lægges bønnespirer og ærter i. Smag til med lidt salt og peber. Fordel nudlerne i en dyb tallerken og hæld suppen over eller læg nudlerne i gryden og server. Drys med krydderurter.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Fond: Kog en kande vand. Snit citrongræs i tynde ringe, skræl ingefær og skær den i skiver. Læg ingefær, citrongræs, bouillonterninger og stjerneanis i en stor gryde, hæld kogende vand over og lad simre 15 min.
  2. Skyl og tør porrer, squash, svampe, bønnespirer og ærter. Læg nudlerne i en gryde og hæld rigeligt kogende vand over samt 1 tsk salt og kog i 8 min. Hæld dem i en si og skyl med koldt vand.
  3. Skær porrerne i tynde ringe, squash i små tern og del svampene i 6 dele. Skær ærterne en gang over. Skyl og tør krydderurterne og hak dem.
  4. Tilsæt kødet til suppen efter de 15 min. læg låg på med det samme og lad stå ved lav varme. Tilsæt porrerne og herefter squash og svampe, læg låg på og lad stå 1 min.
  5. Lige inden servering lægges bønnespirer og ærter i. Smag til med lidt salt og peber. Fordel nudlerne i en dyb tallerken og hæld suppen over eller læg nudlerne i gryden og server. Drys med krydderurter.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2076 kJ (496 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 846 202 41
Kulhydrat 1010 241 49
Fedt 220 53 11

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt og spare fragten.

tilmeld dig nu