Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
RetNemt - Special

Lammekoteletter i garam masala med rabarberkompot — og yoghurt dip

(baseret på 122 kunders bedømmelse)

Ingredienser

600 g lammekoteletter i garam masala marinade
Dip:
½ agurk
1½ dl græsk yoghurt
½ tsk olivenolie
Mynte - halvdelen
Salt og peber
Couscous:
175 g couscous
2 1/4 dl grøntsagsbouillon
- (2 1/4 dl vand+½ terning)
50 g rosiner
Mynte - halvdelen
1 tsk olivenolie
Rabarberkompot:
225 g rabarber
75 g sukker
1 stjerneanis 


Lammekoteletterne har været frosset og må ikke genindfryses.
 

Ingredienser

900 g lammekoteletter i garam masala marinade
Dip:
1 agurk
2 dl græsk yoghurt
3/4 tsk olivenolie
Mynte - halvdelen
Salt og peber
Couscous:
260 g couscous
3 1/4 dl grøntsagsbouillon
- (3 1/4 dl vand+1 terning)
50 g rosiner
Mynte - halvdelen
1½ tsk olivenolie
Rabarberkompot:
330 g rabarber
115 g sukker
2 stjerneanis

Lammekoteletterne har været frosset og må ikke genindfryses.

Ingredienser

1200 g lammekoteletter i garam masala marinade
Dip:
1 agurk
3 dl græsk yoghurt
1 tsk olivenolie
Mynte
Salt og peber
Couscous:
350 g couscous
4½ dl grøntsagsbouillon (4½ dl vand+1 terning)
100 g rosiner
Mynte
2 tsk olivenolie
Rabarberkompot:
450 g rabarber
150 g sukker
2 stjerneanis 

Lammekoteletterne har været frosset og må ikke genindfryses.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Skyl rabarber, skær i 5 cm stykker. Kog op i en lille gryde med sukker og stjerneanis og kog ved svag varme 6-8 min, de skal være knap møre. Der skal ikke vand i, rabarberne afgiver væde.
  2. Skyl mynte og agurk. Skær agurk i små tern. Hak mynten fint (gem halvdelen til couscous). Bland mynte, agurk og yoghurt, smag til med olivenolie, salt og peber.
  3. Kog vand i en elkoger, hæld det i en skål og opløs bouillonen. Kom couscous i, læg låg på og lade trække til væden er opsuget, ca. 5 min. Tilsæt olivenolie og rosiner, og lad stå til resten er klar. Bland med hakket mynte lige inden servering.
  4. Varm olie op på en pange og steg koteletterne ved høj varme ca. 2 min. på hver side. 
  5. Servér koteletterne med couscous, rabarberkompot og yoghurt dip. 

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Skyl rabarber, skær i 5 cm stykker. Kog op i en lille gryde med sukker og stjerneanis og kog ved svag varme 6-8 min, de skal være knap møre. Der skal ikke vand i, rabarberne afgiver væde.
  2. Skyl mynte og agurk. Skær agurk i små tern. Hak mynten fint (gem halvdelen til couscous). Bland mynte, agurk og yoghurt, smag til med olivenolie, salt og peber.
  3. Kog vand i en elkoger, hæld det i en skål og opløs bouillonen. Kom couscous i, læg låg på og lade trække til væden er opsuget, ca. 5 min. Tilsæt olivenolie og rosiner, og lad stå til resten er klar. Bland med hakket mynte lige inden servering.
  4. Varm olie op på en pange og steg koteletterne ved høj varme ca. 2 min. på hver side.
  5. Servér koteletterne med couscous, rabarberkompot og yoghurt dip.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Skyl rabarber, skær i 5 cm stykker. Kog op i en lille gryde med sukker og stjerneanis og kog ved svag varme 6-8 min, de skal være knap møre. Der skal ikke vand i, rabarberne afgiver væde.
  2. Skyl mynte og agurk. Skær agurk i små tern. Hak mynten fint (gem halvdelen til couscous). Bland mynte, agurk og yoghurt, smag til med olivenolie, salt og peber.
  3. Kog vand i en elkoger, hæld det i en skål og opløs bouillonen. Kom couscous i, læg låg på og lade trække til væden er opsuget, ca. 5 min. Tilsæt olivenolie og rosiner, og lad stå til resten er klar. Bland med hakket mynte lige inden servering.
  4. Varm olie op på en pange og steg koteletterne ved høj varme ca. 2 min. på hver side.
  5. Servér koteletterne med couscous, rabarberkompot og yoghurt dip.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2074 kJ (496 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 473 113 23
Kulhydrat 1199 287 58
Fedt 402 96 19

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu