Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Fisk

Kammuslinger med pasta, tomat og rød grape

(baseret på 92 kunders bedømmelse)

Ingredienser

Ca. 200 g kammuslinger
1 tsk olie
Salt
250 g fuldkornsspaghetti
1 dåse hakkede tomater
½ rød grapefrugt
½ squash
Kørvel
Salt og peber

Ingredienser

Ca. 300 g kammuslinger
1 tsk olie
Salt
250 g fuldkornsspaghetti
1 dåse hakkede tomater
½ rød grapefrugt
½ squash
Kørvel
Salt og peber

Ingredienser

Ca. 300 g kammuslinger
1½ tsk olie
Salt
375 g fuldkornsspaghetti
2 dåse hakkede tomater
1 rød grapefrugt
1 squash
Kørvel
Salt og peber

Ingredienser

Ca. 400 g kammuslinger
1½ tsk olie
Salt
375 g fuldkornsspaghetti
2 dåse hakkede tomater
1 rød grapefrugt
1 squash
Kørvel
Salt og peber

Ingredienser

Ca. 400 g kammuslinger
2 tsk olie
Salt
500 g fuldkornsspaghetti
2 dåser hakkede tomater
1 rød grapefrugt
1 squash
Kørvel
Salt og peber

Ingredienser

Ca. 600 g kammuslinger
2 tsk olie
Salt
500 g fuldkornsspaghetti
2 dåser hakkede tomater
1 rød grapefrugt
1 squash
Kørvel
Salt og peber

Tilberedning – ca. 30 min.

Kammuslingerne har været frosset og må ikke genindfryses.

Tilberedning:

1. Sæt rigeligt vand over i en stor gryde til pastaen. Dup kammuslingerne tørre og rids overfladen i tern og drys med lidt salt.
2. Skyl squashen og skær den i små tern. Skræl grapen, fjern alt det hvide kød og skær filterne fra (tag en lille skarp kniv og skær ned på hver side af de stive vægge, vip fileten ud).
3. Tilsæt ½ tsk salt, når pastavandet koger og kog pastaen ca. 9 min. Varm 1 tsk olie op på en pande og steg kammuslingerne 2-3 min. på hver side, tag dem af varmen.
4. Rist squashen på den samme pande ved middel til høj varme, så de lige brunes let, tilsæt de hakkede tomater og lad simre 5 min.Smag til med salt og peber.
5. Skyl og tør kørvelen. Dræn pastaen og bland med tomatsaucen top med grape fileter og kammuslinger, nip kørvelen over og server.

Tilberedning – ca. 30 min.

Kammuslingerne har været frosset og må ikke genindfryses.

Tilberedning:

1. Sæt rigeligt vand over i en stor gryde til pastaen. Dup kammuslingerne tørre og rids overfladen i tern og drys med lidt salt.
2. Skyl squashen og skær den i små tern. Skræl grapen, fjern alt det hvide kød og skær filterne fra (tag en lille skarp kniv og skær ned på hver side af de stive vægge, vip fileten ud).
3. Tilsæt ½ tsk salt, når pastavandet koger og kog pastaen ca. 9 min. Varm 1 tsk olie op på en pande og steg kammuslingerne 2-3 min. på hver side, tag dem af varmen.
4. Rist squashen på den samme pande ved middel til høj varme, så de lige brunes let, tilsæt de hakkede tomater og lad simre 5 min.Smag til med salt og peber.
5. Skyl og tør kørvelen. Dræn pastaen og bland med tomatsaucen top med grape fileter og kammuslinger, nip kørvelen over og server.

Tilberedning – ca. 30 min.

Kammuslingerne har været frosset og må ikke genindfryses.

Tilberedning:

1. Sæt rigeligt vand over i en stor gryde til pastaen. Dup kammuslingerne tørre og rids overfladen i tern og drys med lidt salt.
2. Skyl squashen og skær den i små tern. Skræl grapen, fjern alt det hvide kød og skær filterne fra (tag en lille skarp kniv og skær ned på hver side af de stive vægge, vip fileten ud).
3. Tilsæt ½ tsk salt når pastavandet koger og kog pastaen ca. 9 min. Varm 1½ tsk olie op på en pande og steg kammuslingerne 2-3 min. på hver side, tag dem af varmen.
4. Rist squashen på den samme pande ved middel til høj varme så de lige brunes let, tilsæt de hakkede tomater og lad simre 5 min., smag til med salt og peber.
5. Skyl og tør kørvelen. Dræn pastaen og bland med tomatsaucen top med grape fileter og kammuslinger, nip kørvelen over og server.

Tilberedning – ca. 30 min.

Kammuslingerne har været frosset og må ikke genindfryses.

Tilberedning:

1. Sæt rigeligt vand over i en stor gryde til pastaen. Dup kammuslingerne tørre og rids overfladen i tern og drys med lidt salt.
2. Skyl squashen og skær den i små tern. Skræl grapen, fjern alt det hvide kød og skær filterne fra (tag en lille skarp kniv og skær ned på hver side af de stive vægge, vip fileten ud).
3. Tilsæt ½ tsk salt, når pastavandet koger og kog pastaen ca. 9 min. Varm 1 tsk olie op på en pande og steg kammuslingerne 2-3 min. på hver side, tag dem af varmen.
4. Rist squashen på den samme pande ved middel til høj varme, så de lige brunes let, tilsæt de hakkede tomater og lad simre 5 min.Smag til med salt og peber.
5. Skyl og tør kørvelen. Dræn pastaen og bland med tomatsaucen top med grape fileter og kammuslinger, nip kørvelen over og server.

Tilberedning – ca. 30 min.

Kammuslingerne har været frosset og må ikke genindfryses.

Tilberedning:

1. Sæt rigeligt vand over i en stor gryde til pastaen. Dup kammuslingerne tørre og rids overfladen i tern og drys med lidt salt.
2. Skyl squashen og skær den i små tern. Skræl grapen, fjern alt det hvide kød og skær filterne fra (tag en lille skarp kniv og skær ned på hver side af de stive vægge, vip fileten ud).
3. Tilsæt 1 tsk salt når pastavandet koger og kog pastaen ca. 9 min.. Varm 2 tsk olie op på en pande og steg kammuslingerne 2-3 min. på hver side, tag dem af varmen.
4. Rist squashen på den samme pande ved middel til høj varme så de lige brunes let, tilsæt de hakkede tomater og lad simre 5 min. Smag til med salt og peber.
5. Skyl og tør kørvelen. Dræn pastaen og bland med tomatsaucen top med grape fileter og kammuslinger, nip kørvelen over og server.

Tilberedning – ca. 30 min.

Kammuslingerne har været frosset og må ikke genindfryses.

Tilberedning:

1. Sæt rigeligt vand over i en stor gryde til pastaen. Dup kammuslingerne tørre og rids overfladen i tern og drys med lidt salt.
2. Skyl squashen og skær den i små tern. Skræl grapen, fjern alt det hvide kød og skær filterne fra (tag en lille skarp kniv og skær ned på hver side af de stive vægge, vip fileten ud).
3. Tilsæt 1 tsk salt, når pastavandet koger og kog pastaen ca. 9 min. Varm 1 tsk olie op på en pande og steg kammuslingerne 2-3 min. på hver side, tag dem af varmen.
4. Rist squashen på den samme pande ved middel til høj varme, så de lige brunes let, tilsæt de hakkede tomater og lad simre 5 min.Smag til med salt og peber.
5. Skyl og tør kørvelen. Dræn pastaen og bland med tomatsaucen top med grape fileter og kammuslinger, nip kørvelen over og server.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2870 kJ (686 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 775 185 27
Kulhydrat 1464 350 51
Fedt 631 151 22

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu