Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
GæsteRet

Torsk saltimbocca med citronkartofler — og melonsalat

(baseret på 191 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g torskefilet eller anden torskeart
2 skiver lufttørret skinke
2 salvieblade
½ tsk olie
Salt og peber
2 spsk marsalavin
1 spsk smør
500 g små, vaskede kartofler
½ citron
½ melon
½ agurk
Mynte
Evt. lidt olivenolie til melonsalaten

Ingredienser

450 g torskefilet eller anden torskeart
3 skiver lufttørret skinke
3 salvieblade
3/4 tsk olie
Salt og peber
3 spsk marsalavin
1½ spsk smør
750 g små, vaskede kartofler
1 citron
1 melon
1 agurk
Mynte
Evt. lidt olivenolie til melonsalaten

Ingredienser

600 g torskefilet eller anden torskeart
4 skiver lufttørret skinke
4 salvieblade
1 tsk olie
Salt og peber
4 spsk marsalavin
2 spsk smør
1 kg små, vaskede kartofler
1 citron
1 melon
1 agurk
Mynte
Evt. lidt olivenolie til melonsalaten

Tilberedning – ca. 30 min.

Fisk skal opbevares ved 2 grader. Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

  1. Sæt kartoflerne over i en gryde dækket med vand tilsat ½ tsk salt og kog ca. 15 min.
  2. Del fisken i 4 stykker og drys med lidt salt og peber. Læg et salvieblad på hvert fiskestykke. Del skinken på langs og læg fisken på ½ skive skinke og rul skinken omkring fisken.
  3. Varm ½ tsk olie på en slip-let pande og steg fisken ved middel varme ca. 5 min.på hver side. Tilsæt marsala til fisken det sidste minut.
  4. Skræl melonen og skær den i tern, skyl agurken og skær den i tern, skyl og hak mynten. Bland de 3 ting sammen og stil til side.
  5. Riv citronskal og gem til kartoflerne er færdige. Tag fisken af panden og hold den lun, tilsæt smør til marsalaen. Vend kartoflerne med marsala glacen og drys med citronskal.
  6. Server fisken med citronkartofler og melonsalat evt. dryppet med lidt olivenolie. Server resten af citronen skåret i både til.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Fisk skal opbevares ved 2 grader. Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.
  2. Sæt kartoflerne over i en gryde dækket med vand tilsat ½ tsk salt og kog ca. 15 min..
  3. Del fisken i 6 stykker og drys med lidt salt og peber. Læg et salvieblad på hvert fiskestykke. Del skinken på langs og læg fisken på ½ skive skinke og rul skinken omkring fisken.
  4. Varm 3/4 tsk olie på en slip-let pande og steg fisken ved middel varme ca. 5 min.på hver side. Tilsæt marsala til fisken det sidste minut.
  5. Skræl melonen og skær den i tern, skyl agurken og skær den i tern, skyl og hak mynten. Bland de 3 ting sammen og stil til side.
  6. Riv citronskal og gem til kartoflerne er færdige. Tag fisken af panden og hold den lun, tilsæt smør til marsalaen. Vend kartoflerne med marsala glacen og drys med citronskal.
  7. Server fisken med citronkartofler og melonsalat evt. dryppet med lidt olivenolie. Server resten af citronen skåret i både til.

Tilberedning – ca. 30 min.

Fisk skal opbevares ved 2 grader. Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

  1. Sæt kartoflerne over i en gryde dækket med vand tilsat 1 tsk salt og kog ca. 15 min.
  2. Del fisken i 8 stykker og drys med lidt salt og peber. Læg et salvieblad på hvert fiskestykke. Halver skinken på langs og læg fisken på ½ skive skinke, rul skinken omkring fisken.
  3. Varm 1 tsk olie på en slip-let pande og steg fisken ved middel varme ca. 5 min.på hver side. Tilsæt marsala til fisken det sidste minut.
  4. Skræl melonen, fjern kerner og skær den i tern, skyl agurken og skær den i tern, skyl, tør og hak mynten. Bland de 3 ting sammen og stil til side.
  5. Riv citronskal og gem til kartoflerne er færdige. Tag fisken af panden og hold dem lune, tilsæt smør til marsalaen. Vend kartoflerne med marsala glacen og drys med citronskal.
  6. Server fisken med citronkartofler og melonsalat evt. dryppet med lidt olivenolie. Server resten af citronen skåret i både til.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2072 kJ (495 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 701 168 34
Kulhydrat 888 212 43
Fedt 483 115 23

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med fisk Sommerretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu