Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Verden

Rød linsesuppe med kartofler&rødder — og chorizo

(baseret på 151 kunders bedømmelse)

Ingredienser

60 g røde linser
1 løg
1 fed hvidløg / 1/3 solo hvidløg
Ca. 175 g pastinak/persillerod
1 gulerod
1 bagekartoffel
1 spsk olie
100 g grønne bønner
4 skiver chorizopølse
2 spsk flødeost med krydderurter
1 l grøntsagsbouillon
- (2 terninger+1 l kogende vand)
Salt og peber
2 skiver bondebrød
(evt. lidt olivenolie til at dryppe med)

Ingredienser

90 g røde linser
1½ løg
1½ fed hvidløg / ½ solo
Ca. 250 g pastinak/persillerod
Ca. 200 g gulerødder
1 bagekartoffel
1½ spsk olie
150 g grønne bønner
6 skiver chorizopølse
3 spsk flødeost med krydderurter
1½ l grøntsagsbouillon
- (3 terninger+1½ l kogende vand)
Salt og peber
3 skiver bondebrød
(evt. lidt olivenolie til at dryppe med)

Ingredienser

120 g røde linser
2 løg
2 fed hvidløg / 2/3 solo
Ca. 350 g pastinakker/persillerod
Ca. 200 g gulerødder
2 bagekartofler
2 spsk olie
200 g grønne bønner
8 skiver chorizopølse
4 spsk flødeost med krydderurter
2 l grøntsagsbouillon
- (4 terninger+2 l kogende vand)
Salt og peber
4 skiver bondebrød
(evt. lidt olivenolie til at dryppe med)

Ingredienser

180 g røde linser
2 løg
3 fed hvidløg / 1 solo
Ca. 400 g pastinakker/persillerødder
Ca. 300 g gulerødder
3 bagekartofler
2½ spsk olie
250 g grønne bønner
8 skiver chorizopølse
6 spsk flødeost med krydderurter
3 l grøntsagsbouillon
- (6 terninger+3 l kogende vand)
Salt og peber
6 skiver bondebrød
(evt. lidt olivenolie til at dryppe med)

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Skyl linserne i en sigte i koldt vand. Pil løg og hvidløg og skær i tern. Skræl pastinak, gulerod og kartoffel og skær i tern (1,5 x 1,5 cm).
  2. Varm olien op i en tykbundet gryde og steg løget ved middelvarme i 2 min. Kog vand til bouillonen.
  3. Tilsæt hvidløg, gulerod, pastinak og kartoffel i tern til løget og vend godt rundt. Tilsæt linserne til grøntsagerne.
  4. Hæld bouillonterningerne og 1 l kogende vand i gryden. Skru ned og lad simre ca. 10 min. Skyl og nip imens bønnerne og skær dem i mundrette stykker.
  5. Skær chorizoen i mindre stykker og tilsæt den sammen med bønnerne til suppen efter de 10 min. Kog yderligere 5 min. TIP: Udelad chorizoen hvis du vil have en vegetar ret.
  6. Smag suppen til med salt og peber. Rist brødet på brødristeren. Hæld suppen i suppeskåle og læg en klat flødeost på toppen, server med ristet brød evt. dryppet med lidt olivenolie.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Skyl linserne i en sigte i koldt vand. Pil løg og hvidløg og skær i tern. Skræl pastinak, gulerod og kartoffel og skær i tern (1,5 x 1,5 cm).
  2. Varm olien op i en tykbundet gryde og steg løget ved middelvarme i 2 min. Kog vand til bouillonen.
  3. Tilsæt hvidløg, gulerod, pastinak og kartoffel i tern til løget og vend godt rundt. Tilsæt linserne til grøntsagerne.
  4. Hæld bouillonterningerne og 1½ l kogende vand i gryden. Skru ned og lad simre ca. 10 min. Skyl og nip imens bønnerne og skær dem i mundrette stykker.
  5. Skær chorizoen i mindre stykker og tilsæt den sammen med bønnerne til suppen efter de 10 min. Kog yderligere 5 min. TIP: Udelad chorizoen hvis du vil have en vegetar ret.
  6. Smag suppen til med salt og peber. Rist brødet på brødristeren. Hæld suppen i suppeskåle og læg en klat flødeost på toppen, server med ristet brød evt. dryppet med lidt olivenolie.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Skyl linserne i en sigte i koldt vand. Pil løg og hvidløg og skær i tern. Skræl pastinak, gulerod og kartoffel og skær i tern (1,5 x 1,5 cm).
  2. Varm olien op i en tykbundet gryde og steg løget ved middelvarme i 2 min. Kog vand til bouillonen.
  3. Tilsæt hvidløg, gulerod, pastinak og kartoffel i tern til løget og vend godt rundt. Tilsæt linserne til grøntsagerne.
  4. Hæld bouillonterningerne og 2 l kogende vand i gryden. Skru ned og lad simre ca. 10 min. Skyl og nip imens bønnerne og skær dem i mundrette stykker.
  5. Skær chorizoen i mindre stykker og tilsæt den sammen med bønnerne til suppen efter de 10 min. Kog yderligere 5 min. TIP: Udelad chorizoen hvis du vil have en vegetar ret.
  6. Smag suppen til med salt og peber. Rist brødet på brødristeren. Hæld suppen i suppeskåle og læg en klat flødeost på toppen, server med ristet brød evt. dryppet med lidt olivenolie.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Skyl linserne i en sigte i koldt vand. Pil løg og hvidløg og skær i tern. Skræl pastinak, gulerod og kartoffel og skær i tern (1,5 x 1,5 cm).
  2. Varm olien op i en tykbundet gryde og steg løget ved middelvarme i 2 minutter. Kog vand til bouillonen.
  3. Tilsæt hvidløg, gulerod, pastinak og kartoffel i tern til løget og vend godt rundt. Tilsæt linserne til grøntsagerne.
  4. Hæld bouillonterningerne og 3 l kogende vand i gryden. Skru ned og lad simre ca. 10 minutter. Skyl og nip imens bønnerne og skær dem i mundrette stykker.
  5. Skær chorizoen i mindre stykker og tilsæt den sammen med bønnerne til suppen efter de 10 min. Kog yderligere 5 min. TIP: Udelad chorizoen hvis du vil have en vegetar ret.
  6. Smag suppen til med salt og peber. Rist brødet på brødristeren. Hæld suppen i suppeskåle og læg en klat flødeost på toppen, server med ristet brød evt. dryppet med lidt olivenolie.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2074 kJ (496 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 317 76 15
Kulhydrat 1008 241 49
Fedt 749 179 36

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu