Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Verden

Kyllingegryde a la Marokko med bulgur — og appelsingulerødder

(baseret på 329 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g kyllingeinderfilet
1 tsk olie
1 løg
1 fed hvidløg
1 kanelstang
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt koriander
Salt og peber
50 g abrikoser
2 dl hønsebouillon (½ terning+2 dl vand)
2 dl grov bulgur
Ca. 200 g gulerødder
½ appelsin

BEMÆRK - Ændret deadline / levering i forbindelse med Jul & Nytår - se bagsiden! 

Ingredienser

450 g kyllingeinderfilet
1 tsk olie
1 løg
1 fed hvidløg
1 kanelstang
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt koriander
Salt og peber
50 g abrikoser
2 dl hønsebouillon (½ terning+2 dl vand)
2 dl grov bulgur
Ca. 200 g gulerødder
½ appelsin

BEMÆRK - Ændret deadline / levering i forbindelse med Jul & Nytår - se bagsiden!
 

Ingredienser

450 g kyllingeinderfilet
1½ tsk olie
1 løg
1½ fed hvidløg / ½ solo
1 kanelstang
1 tsk stødt spidskommen
2 tsk stødt koriander
Salt og peber
75 g  abrikoser
3 dl hønsebouillon (¾ terning+3 dl vand)
3 dl grov bulgur
Ca. 200 g gulerødder
1 appelsin

BEMÆRK - Ændret deadline / levering i forbindelse med Jul & Nytår - se bagsiden! 

Ingredienser

550 g kyllingeinderfilet
1½ tsk olie
1 løg
½ solo / 1½ fed hvidløg
1 kanelstang
1 tsk stødt spidskommen
2 tsk stødt koriander
Salt og peber
75 g abrikoser
3 dl hønsebouillon (¾ terning+3 dl vand)
3 dl grov bulgur
Ca. 200 g gulerødder
1 appelsin

BEMÆRK - Ændret deadline / levering i forbindelse med Jul & Nytår - se bagsiden!
 

Ingredienser

550 g kyllingeinderfilet
2 tsk olie
1 stort løg / 2 små løg
2 fed hvidløg / ⅔ solo
2 kanelstænger
2 tsk stødt spidskommen
2 tsk stødt koriander
Salt og peber
100 g abrikoser
4 dl hønsebouillon (1 terning+4 dl vand)
4 dl grov bulgur
Ca. 350 g gulerødder
1 appelsin

BEMÆRK - Ændret deadline / levering i forbindelse med Jul & Nytår - se bagsiden!
 

Ingredienser

900 g kyllingeinderfilet
2 tsk olie
1½ løg
2 fed / ⅔ solo hvidløg
2 kanelstænger
2 tsk stødt spidskommen
2 tsk stødt koriander
Salt og peber
100 g abrikoser
4 dl hønsebouillon (1 terning+4 dl vand)
4 dl grov bulgur
Ca. 350 g gulerødder
1 appelsin

BEMÆRK - Ændret deadline / levering i forbindelse med Jul & Nytår - se bagsiden!

Ingredienser

900 g kyllingeinderfilet
3 tsk olie
2 løg
1 solo / 3 fed hvidløg
3 kanelstænger
3 tsk stødt spidskommen
3 tsk stødt koriander
Salt og peber
150 g abrikoser
6 dl hønsebouillon (1½ terning+6 dl vand)
5 dl grov bulgur
Ca. 500 g gulerødder
1½ appelsin

BEMÆRK - Ændret deadline / levering i forbindelse med Jul & Nytår - se bagsiden!
 

Tilberedning

  1. Pil og hak løg og hvidløg. Brun kyllingestykkerne på alle sider i lidt olie i en gryde eller en sautérpande. Tag kyllingen op og læg på en tallerken. Kog vand til bouillonen.
  2. Tilsæt lidt ny olie til gryden/sautérpanden, skru ned til middel varme og steg løg og hvidløg, det må ikke blive brunt. Tilsæt kanelstang, spidskommen og koriander.
  3. Hæld kyllingestykkerne tilbage i gryden, tilsæt bouillon. Tilsæt abrikoserne. Lad retten simre ved svag varme i 12 min.
  4. Hæld bulguren i en ny gryde med rigeligt vand tilsat ½ tsk salt og kog 10 min. Sluk og lad stå på eftervarmen, til retten er klar til servering (hæld evt. overskydende vand fra).
  5. Skær skrællen af halvdelen af appelsinen med en skarp kniv eller en kartoffelskræller, skær skrællen i tynde strimler. Læg strimler og saft fra ½ appelsin i en lille gryde og kog op.
  6. Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Læg dem i appelsinsaften og kog dem 4 min. Hæld saften fra gulerødderne over i gryden med kylling og rør rundt.
  7. Krydr kyllingen med salt og peber og server den med bulgur og appelsinkogte gulerødder.

Tilberedning

  1. Pil og hak løg og hvidløg. Brun kyllingestykkerne på alle sider i lidt olie i en gryde eller en sautérpande. Tag kyllingen op og læg på en tallerken. Kog vand til bouillonen.
  2. Tilsæt lidt ny olie til gryden/sautérpanden, skru ned til middel varme og steg løg og hvidløg, det må ikke blive brunt. Tilsæt kanelstang, spidskommen og koriander.
  3. Hæld kyllingestykkerne tilbage i gryden, tilsæt bouillon. Tilsæt abrikoserne. Lad retten simre ved svag varme i 12 min.
  4. Hæld bulguren i en ny gryde med rigeligt vand tilsat ½ tsk salt og kog 10 min. Sluk og lad stå på eftervarmen, til retten er klar til servering (hæld evt. overskydende vand fra).
  5. Skær skrællen af halvdelen af appelsinen med en skarp kniv eller en kartoffelskræller, skær skrællen i tynde strimler. Læg strimler og saft fra ½ appelsin i en lille gryde og kog op.
  6. Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Læg dem i appelsinsaften og kog dem 4 min. Hæld saften fra gulerødderne over i gryden med kylling og rør rundt.
  7. Krydr kyllingen med salt og peber og server den med bulgur og appelsinkogte gulerødder.

Tilberedning

  1. Pil og hak løg og hvidløgene. Brun kyllingestykkerne på alle sider i lidt olie i en gryde eller sautérpande. Tag kyllingen op og læg på en tallerken. Kog vand til bouillonen.
  2. Tilsæt lidt ny olie til gryden, skru ned til middel varme og steg løg og hvidløg, det må ikke blive brunt. Tilsæt kanelstang, spidskommen og koriander.
  3. Hæld kyllingestykkerne tilbage i gryden/sautérpanden, tilsæt bouillon. Tilsæt abrikoserne. Lad retten simre ved svag varme i 12 min.
  4. Hæld bulguren i en ny gryde med rigeligt vand tilsat ½ tsk salt og kog 10 min. Sluk og lad stå på eftervarmen til retten er klar til servering (hæld evt. overskydende vand fra).
  5. Skær skrællen af halvdelen af appelsinen med en skarp kniv eller en kartoffelskræller, skær skrællen i tynde strimler. Læg strimler og saft fra 1 appelsin i en lille gryde og kog op.
  6. Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Læg dem i appelsinsaften og kog dem 4 min. Hæld saften fra gulerødderne over i gryden med kylling og rør rundt.
  7. Krydr kyllingen med salt og peber og server den med bulgur og appelsinkogte gulerødder.

Tilberedning

  1. Pil og hak løg og hvidløg. Brun kyllingestykkerne på alle sider i lidt olie i en gryde eller en sautérpande. Tag kyllingen op og læg på en tallerken. Kog vand til bouillonen.
  2. Tilsæt lidt ny olie til gryden/sautérpanden, skru ned til middel varme og steg løg og hvidløg, det må ikke blive brunt. Tilsæt kanelstang, spidskommen og koriander.
  3. Hæld kyllingestykkerne tilbage i gryden, tilsæt bouillon. Tilsæt abrikoserne. Lad retten simre ved svag varme i 12 min.
  4. Hæld bulguren i en ny gryde med rigeligt vand tilsat 1 tsk salt og kog 10 min. Sluk og lad stå på eftervarmen, til retten er klar til servering (hæld evt. overskydende vand fra).
  5. Skær skrællen af halvdelen af appelsinen med en skarp kniv eller en kartoffelskræller, skær skrællen i tynde strimler. Læg strimler og saft fra ½ appelsin i en lille gryde og kog op.
  6. Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Læg dem i appelsinsaften og kog dem 4 min. Hæld saften fra gulerødderne over i gryden med kylling og rør rundt.
  7. Krydr kyllingen med salt og peber og server den med bulgur og appelsinkogte gulerødder.

Tilberedning

  1. Pil og hak løg og hvidløg. Brun kyllingestykkerne på alle sider i lidt olie i en gryde eller sautérpande. Tag kyllingen op og læg på en tallerken. Kog vand til bouillonen.
  2. Tilsæt lidt ny olie til gryden/sautérpanden, skru ned til middel varme og steg løg og hvidløg, det må ikke blive brunt. Tilsæt kanelstænger, spidskommen og koriander.
  3. Hæld kyllingestykkerne tilbage i gryden/sautérpanden, tilsæt bouillon. Tilsæt abrikoserne. Lad retten simre ved svag varme i 12 min.
  4. Hæld bulguren i en ny gryde med rigeligt vand tilsat 1 tsk salt og kog 10 min. Sluk og lad stå på eftervarmen, til retten er klar til servering (hæld evt. overskydende vand fra).
  5. Skær skrællen af appelsinen med en skarp kniv eller en kartoffelskræller, skær skrællen i tynde strimler. Læg strimler og saft fra appelsinen i en lille gryde og kog op.
  6. Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Læg dem i appelsinsaften og kog dem 4 min. Hæld saften fra gulerødderne over i gryden med kylling og rør rundt.
  7. Krydr kyllingen med salt og peber og server den med bulgur og appelsinkogte gulerødder.

Tilberedning

  1. Pil og hak løg og hvidløg. Brun kyllingestykkerne på alle sider i lidt olie i en gryde eller en sautérpande. Tag kyllingen op og læg på en tallerken. Kog vand til bouillonen.
  2. Tilsæt lidt ny olie til gryden/sautérpanden, skru ned til middel varme og steg løg og hvidløg, det må ikke blive brunt. Tilsæt kanelstang, spidskommen og koriander.
  3. Hæld kyllingestykkerne tilbage i gryden, tilsæt bouillon. Tilsæt abrikoserne. Lad retten simre ved svag varme i 12 min.
  4. Hæld bulguren i en ny gryde med rigeligt vand tilsat 1 tsk salt og kog 10 min. Sluk og lad stå på eftervarmen, til retten er klar til servering (hæld evt. overskydende vand fra).
  5. Skær skrællen af halvdelen af appelsinen med en skarp kniv eller en kartoffelskræller, skær skrællen i tynde strimler. Læg strimler og saft fra ½ appelsin i en lille gryde og kog op.
  6. Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Læg dem i appelsinsaften og kog dem 4 min. Hæld saften fra gulerødderne over i gryden med kylling og rør rundt.
  7. Krydr kyllingen med salt og peber og server den med bulgur og appelsinkogte gulerødder.
     

Tilberedning

  1. Pil og hak løg og hvidløg. Brun kyllingestykkerne på alle sider i lidt olie i en gryde eller sautérpande. Tag kyllingen op og læg på en tallerken. Kog vand til bouillonen.
  2. Tilsæt lidt ny olie til gryden, skru ned til middel varme og steg løg og hvidløg, det må ikke blive brunt. Tilsæt kanelstænger, spidskommen og koriander.
  3. Hæld kyllingestykkerne tilbage i gryden/sautérpanden, tilsæt bouillon. Tilsæt abrikoserne. Lad retten simre ved svag varme i 12 minutter.
  4. Hæld bulguren i en ny gryde med rigeligt vand tilsat 1 tsk salt og kog 10 min. Sluk og lad stå på eftervarmen til retten er klar til servering (hæld evt. overskydende vand fra).
  5. Skær skrællen af halvdelen af appelsinen med en skarp kniv eller en kartoffelskræller, skær skrællen i tynde strimler. Læg strimler og saft fra 1½ appelsin i en lille gryde og kog op.
  6. Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Læg dem i appelsinsaften og kog dem 4 minutter. Hæld saften fra gulerødderne over i gryden med kylling og rør rundt.
  7. Krydr kyllingen med salt og peber og server den med bulgur og appelsinkogte gulerødder.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2074 kJ (496 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 564 135 27
Kulhydrat 1091 261 53
Fedt 419 100 20

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Efterårsmad Gryderetter Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med kylling

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu