Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Quick

Tortillawraps med wokstrimler af skinke

(baseret på 235 kunders bedømmelse)

Ingredienser

4 tortillas
250 g wokstrimler af skinke
Olie
1 løg
100 g revet gulerod
100 g flødeost med hvidløg/urter
½ dl vand
Salt og peber
60 g salatmix
½ agurk






Ingredienser

6 tortillas
375 g wokstrimler af skinke
Olie
1 løg
150 g revet gulerod
125 g flødeost med hvidløg/urter
3/4 dl vand
Salt og peber
100 g salatmix
1 agurk








Ingredienser

8 tortillas
500 g wokstrimler af skinke
Olie
1½ løg 
200 g revet gulerod
200 g flødeost med hvidløg og urter
1 dl vand
Salt og peber
125 g salatmix
1 agurk







Ingredienser

12 tortillas
750 g wokstrimler af skinke
Olie
2 løg
300 g revet gulerod
200 g flødeost med hvidløg og urter
1½ dl vand
Salt og peber
200 g salatmix
2 agurker







Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Pil løg, skær i meget tynde både. Steg ved middelvarme på en pande i lidt olie ca. 3-4 min.
  3. Skru op for varmen og tilsæt skinkestrimler. Steg videre 2-3 min. under omrøring. 
  4. Tilsæt gulerødder, flødeosten og vand, rør det godt sammen og krydr med salt og peber. Kog ved lav varme under låg i 4 min.
  5. Pak tortillas ind i stanniol, varm dem ca. 5-7 min. i ovnen.
  6. Skyl salat, dup den tør. Skyl agurk, skær i mindre tern. Servér salat og agurk i skåle til skinkestrimlerne og de lune tortillas.
  7. Fordel salat og agurk på en tortilla, top med skinkeblanding, rul sammen og spis.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Pil løg, skær i meget tynde både. Steg ved middelvarme på en pande i lidt olie ca. 3-4 min.
  3. Skru op for varmen og tilsæt skinkestrimler. Steg videre 2-3 min. under omrøring.
  4. Tilsæt gulerødder, flødeosten og vand, rør det godt sammen og krydr med salt og peber. Kog ved lav varme under låg i 4 min.
  5. Pak tortillas ind i stanniol, varm dem ca. 5-7 min. i ovnen.
  6. Skyl salat, dup den tør. Skyl agurk, skær i mindre tern. Servér salat og agurk i skåle til skinkestrimlerne og de lune tortillas.
  7. Fordel salat og agurk på en tortilla, top med skinkeblanding, rul sammen og spis.
     

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Pil løg, skær i meget tynde både. Steg ved middelvarme på en pande i lidt olie ca. 3-4 min.
  3. Skru op for varmen og tilsæt skinkestrimler. Steg videre 2-3 min. under omrøring.
  4. Tilsæt gulerødder, flødeosten og vand, rør det godt sammen og krydr med salt og peber. Kog ved lav varme under låg i 4 min.
  5. Pak tortillas ind i stanniol, varm dem ca. 5-7 min. i ovnen.
  6. Skyl salat, dup den tør. Skyl agurk, skær i mindre tern. Servér salat og agurk i skåle til skinkestrimlerne og de lune tortillas.
  7. Fordel salat og agurk på en tortilla, top med skinkeblanding, rul sammen og spis.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Pil løg, skær i meget tynde både. Steg ved middelvarme på en pande i lidt olie ca. 3-4 min.
  3. Skru op for varmen og tilsæt skinkestrimler. Steg videre 2-3 min. under omrøring.
  4. Tilsæt gulerødder, flødeosten og vand, rør det godt sammen og krydr med salt og peber. Kog ved lav varme under låg i 4 min.
  5. Pak tortillas ind i stanniol, varm dem ca. 5-7 min. i ovnen.
  6. Skyl salat, dup den tør. Skyl agurk, skær i mindre tern. Servér salat og agurk i skåle til skinkestrimlerne og de lune tortillas.
  7. Fordel salat og agurk på en tortilla, top med skinkeblanding, rul sammen og spis.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2075 kJ (496 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 612 146 29
Kulhydrat 689 165 33
Fedt 774 185 37

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Mexicansk mad Opskrifter med gris

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu